Închide meniul

Gică Hagi, mesaj clar înainte de Farul – Universitatea Craiova: „Singurul obiectiv este să câștigăm!”

Viviana Moraru Publicat: 7 aprilie 2023, 15:46

Reclamă
Gică Hagi, mesaj clar înainte de Farul – Universitatea Craiova: Singurul obiectiv este să câștigăm!”

Gică Hagi, mesaj clar înainte de Farul - Universitatea Craiova

Gică Hagi, în timpul unei conferințe de presă

Gică Hagi a transmis un mesaj clar, înainte de Farul – Universitatea Craiova, derby-ul din a treia etapă de play-off. „Regele” susține că singurul său obiectiv este de a câștiga confruntarea cu oltenii lui Eugen Neagoe, pentru a rămâne pe primul loc în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul – Universitatea Craiova este derby-ul ce deschide a treia etapă de play-off. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30, în format live text, pe AS.ro.

Gică Hagi, mesaj clar înainte de Farul – Universitatea Craiova

Gică Hagi a prefațat duelul cu Universitatea Craiova, și a declarat că oltenii au foarte mulți jucători valoroși, care pot face diferența într-un meci. De asemenea, „Regele” a vorbit și despre absențele din lotul său. Mihai Popescu și Tudor Băluță nu vor fi apți pentru duelul cu trupa din Bănie.

Reclamă

De asemenea, Gică Hagi a fost întrebat și ce rezultat își dorește în celălalt derby al rundei, CFR Cluj – FCSB. „Regele” nu a stat prea mult timp pe gânduri și a declarat că nu ia în calcul ce fac alții, atâta timp cât este pe primul loc în campionat.

Avem un meci acasă, singurul obiectiv este de a încerca să câștigăm, să luăm cele trei puncte. Adversarul gândește la fel, are nevoie de victorie pentru a intra în luptă. O echipă foarte bună, cu lot echilibrat, jucători foarte buni, trebuie să facem un meci foarte bun. Trebuie să facem un meci bun pe ambele faze, așa cum am făcut-o la ultimul meci acasă. Băluță este absent încă o săptămână sau două. Popescu este pe drumul cel bun cu recuperarea. Nicholas Popescu nu este în lot, are o mică problemă.

Reclamă

(N.r. Despre derby-ul CFR Cluj – FCSB) Când ești pe primul loc, nu trebuie să te intereseze ce fac alții. Când ești jos, te gândești la cei de sus, să faci calcule, dar când ești pe primul loc, singurul calcul e să câștigi meciul. Depindem doar de noi dacă la finalul campionatului vom fi pe primul loc. Avem și jucătorii de experiență, Alibec, Larie, Artean, avem și jucători tineri, care sunt foarte valoroși. Jucătorul cu experiență duce presiunea de a câștiga meciurile”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă premergătoare duelului cu Universitatea Craiova.

Gică Hagi a refuzat o ofertă de la Beșiktaș pentru Enes Sali

Gică Hagi se pare că a refuzat o ofertă de la Beșiktaș pentru Enes Sali, puștiul minune de la Farul, în vârstă de doar 17 ani. Presa din Turcia a făcut anunțul și a dezvăluit faptul că „Regele” nu a fost de acord cu propunerea oficialilor formației de tradiție din Istanbul.

Beșiktaș a pus ochii pe Enes Sali, după cum anunță publicația fanatik.tr. Oficialii turci au fost dispuși să achite suma de 500.000 de euro pentru tânărul mijlocaș de la Farul, însă Gică Hagi a refuzat pe loc propunerea.

Reclamă 4 / 0/3

Cu toate acestea, sursa citată mai sus a avut doar cuvinte de laudă pentru Gică Hagi, cât și pentru Enes Sali.

„Legendarul Gică Hagi, care este atât patron, cât și manager la Farul, continuă să atragă atenția cluburilor mari din Europa cu jucătorii talentați pe care îi crește la academia sa. Ultimul nume care intră pe listă este un jucător cu origini turce, Enes Sali. Chiar dacă are doar 17 ani, a reușit să-și câștige un loc important în echipa lui Hagi”, notează turcii de la fanatik.tr.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
22:09

LIVE TEXTAtalanta – Bayer Leverkusen 0-0. Finala Europa League, meci de gală pentru Istvan Kovacs

21:49

„Va face față David Kiki la FCSB?” Ciprian Marica a dat răspunsul pe loc! I-a transmis și un mesaj jucătorului plecat de la Farul

21:18

Fabrizio Romano a dezvăluit cei 8 jucători care pleacă de la Tottenham în vară. Ce se întâmplă cu Radu Drăgușin

21:09

VideoToţi în galben la EURO! Edi Iordănescu şi George Puşcaş să mobilizarea: „Fanii să ne susţină mai mult ca niciodată”

20:51

Trei jucători, OUT de la Rapid după venirea lui Neil Lennon! Victor Angelescu confirmă: „80% va pleca şi Albion Rrahmani”

20:25

„Nu mai pleacă!” Florinel Coman rămâne la FCSB! Gigi Becali a făcut anunțul momentului pentru fanii campioanei

1 FotoIubita lui Horaţiu Moldovan se îmbogăţeşte pe TikTok! A cântat o manea celebră şi a adunat peste 36 de milioane de afişări 2 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 3 FotoCe s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen 4 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 5 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 6 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY!
Citește și