Închide meniul

Sorin Cârțu, amuzat de „alianța” dintre FCSB și Universitatea Craiova anunțată de Gigi Becali: „Nu există!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 12 mai 2023, 17:48

Sorin Cârțu, amuzat de alianța” dintre FCSB și Universitatea Craiova anunțată de Gigi Becali: Nu există!”

Sorin Cârțu, amuzat de „alianța” dintre FCSB și Universitatea Craiova anunțată de Gigi Becali

Sorin Cârțu, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Sorin Cârțu s-a declarat amuzat de „alianța” dintre FCSB și Universitatea Craiova anunțată de Gigi Becali! Oficialul Universității Craiova nu crede în spusele patronului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunțat, zilele trecute, că FCSB și Universitatea Craiova ar urma să se ajute reciproc, astfel încât să-și atingă obiectivele în actualul sezon de Liga 1.

Sorin Cârțu, amuzat de „alianța” dintre FCSB și Universitatea Craiova anunțată de Gigi Becali

Președintele oltenilor dezminte spusele lui Gigi Becali, fiind amuzat de declarația latifundiarului din Pipera.

„Nu există! Nu e vorba de alianțe, dar dacă se gândește la noi la fel ca atunci când am jucat cu FCSB-ul, când a înlăturat toate mingiile să nu intre în poarta lui Târnoveanu și să facă același lucru și la meciul ăsta, atunci ok.

Dar nu există nicio alianță. Știți cum vorbește Gigi. N-ați văzut că se lasă? Nu s-a mai lăsat, s-a întors! Așa și cu alianțe sau nealianțe”, a declarat Sorin Cârțu, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Sorin Cârțu: „Nu e favorită Farul!”

Totodată, Sorin Cârțu a spus că Farul nu este favorită în meciul cu Universitatea Craiova, chiar dacă formația de la malul mării se află pe primul loc din play-off-ul Ligii 1.

„Roguljic e apt așa de a juca. Cam 50-50. Ar putea. Busuioc nu s-a refăcut. Deciziile se iau pe ultima sută de metri. Ndong e o incertitudine. Cred că o să fie în jur de 20.000 de spectatori. Cred că vor veni destul de mulți oameni.

Nu e favorită Farul, cum nici noi nu suntem. E un meci foarte greu pentru ambele echipe. Din punctul meu de vedere, nicio echipă nu poate să-și aroge așa că șansele sunt de partea ei, chiar dacă noi jucăm acasă sau chiar dacă ei sunt pe locul întâi.

Reclamă 4 / 0/3

E greu să joci cu Universitatea Craiova. Cum și noi recunoaștem că este o partidă dificilă. Avem în față o echipă bună, este și miza întâlnirii, ce înseamnă victorie, înfrângere, și atunci ai o anumită stare de concentrare sau de stabilizare.

I-am mai zis eu lui Geană, n-ai venit cu norocul. Ți l-ai lăsat pe undeva, nu știu pe unde. Ideea că mie nu-mi place cum a jucat echipa în multe momente. S-au făcut puncte puține”, a mai spus Sorin Cârțu.

Partida Universitatea Craiova – Farul, care contează pentru etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1, este programată sâmbătă, de la ora 21:30, și va putea fi urmărită, în format live text, pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și