Închide meniul

Sorin Cârțu îl „ceartă” pe Eugen Neagoe după declarația pe care a avut-o la finalul Universitatea Craiova – FCSB 1-2: „Băi, Geană, ne-au dat două penalty-uri!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 1 mai 2023, 17:30

Sorin Cârțu îl ceartă” pe Eugen Neagoe după declarația pe care a avut-o la finalul Universitatea Craiova – FCSB 1-2: Băi, Geană, ne-au dat două penalty-uri!”

Sorin Cârţu a dat de pâmânt cu jucătorul pe care Mihai Rotaru a plătit o avere. Fostul preşedintele al Universităţii Craiova l-a criticat dur pe Alexandru Işfan

Sorin Cârțu / Hepta

Sorin Cârțu îl „ceartă” pe Eugen Neagoe după declarația pe care a avut-o la finalul Universitatea Craiova – FCSB 1-2, partidă care a contat pentru etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului, Eugen Neagoe a avut o tiradă la adresa arbitrului Istvan Kovacs.

Sorin Cârțu îl „ceartă” pe Eugen Neagoe după declarația pe care a avut-o la finalul Universitatea Craiova – FCSB 1-2

Sorin Cârțu nu a fost de acord cu discursul lui Eugen Neagoe, de la finalul meciului cu FCSB, și i-a atras atenția la faptul că Universitatea Craiova a beneficiat de două penalty-uri.

Totodată, președintele oltenilor și-a declarat indignarea legat de faptul că Roguljic a fost trimis în teren abia în minutul 62.

„Este supărarea lui. Am vorbit cu el imediat după meci şi l-am auzit la declaraţii. Băi, Geană, gândeşte-te că ne-au dat două penalty-uri. Este amărăciune mare şi pe el.

Reclamă

Dacă vreţi să îmi dau cu părerea, sunt pe principiu că ar trebui să intre (n.r. Roguljic titular) pentru că se schimbă jocul. Dar nu mai vreau să comentez, creez polemici.

Nu intru în polemici cu Geană, dar se interpretează. Roguljic este jucător de ultima pasă, dar nu poţi să îl aştepţi 90 de minute. Baiaram este într-o perioadă de revenire, are 20 de ani.

Baiaram trebuie ajutat pentru că este un jucător de mare calitate şi vedem. O să luptăm până la final pentru cupele europene”, a declarat Sorin Cârțu, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru FCSB, au marcat Andrea Compagno și Deian Sorescu, în timp ce unica reușită a oltenilor a fost semnată de Elvir Koljic.

Ce a spus Eugen Neagoe

„Dacă înscria Andrei Ivan din penalty, sunt convins că am fi câștigat meciul. Ei au tras de timp din minutul 50. Acum ar trebui să mai vorbim și alte lucruri, dar chiar este jenant. S-a făcut o campanie FCSB, nici Băsescu nu a avut asemenea campanii.

Compagno trebuia să primească al doilea galben în prima repriză, dar nu a primit nimic. Ăsta este fotbalul, era altul cursul jocului dacă rămânea FCSB în 10 oameni. Noi ne-am creat ocazii, am jucat fotbal, am încercat să câștigăm acest joc, dar din păcate n-am reușit. Am făcut 2 greșeli și am primit acele 2 goluri. Am ieșit din lupta la titlu în acest moment.

Ei au făcut nenumărate faulturi și nu au primit cartonașe. Au jucat foarte dur, la fiecare fază a fost fault și nu au fost avertizați. Fotbalul nu s-a terminat aici, mai avem 4 etape, încercăm să câștigăm fiecare meci”, a declarat Eugen Neagoe, potrivit digisport.ro.

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 4 din play-off-ul Ligii 1, cu 35 de puncte obținute.

În următorul meci de campionat, Universitatea Craiova o va întâlni, în deplasare, pe campioana CFR Cluj. Meciul va avea loc duminică, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și