Închide meniul

Ce a declarat Mihai Rotaru despre viitorul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova: „Este antrenorul nostru”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2022, 13:33

Ce a declarat Mihai Rotaru despre viitorul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova: „Este antrenorul nostru

Ce a declarat Mihai Rotaru în privinţa viitorului lui Laurenţiu Reghecampf

Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova/ Hepta

Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova, a oferit declaraţii în privinţa viitorului lui Laurenţiu Reghecampf la clubul din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf este încă antrenorul Universităţii Craiova. Mihai Rotaru, patronul oltenilor, avut o declaraţie prin care lasă de înţeles că orice este posibil în situaţia antrenorului.

Mihai Rotaru, declaraţii despre viitorul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru îl aşteaptă pe Reghecampf la reunirea echipei, ce va avea loc luni. Totodată, patronul oltenilor a lăsat de înţeles că orice se poate întâmpla în situaţia sa.

„Nu mă întrebați. Vă rog, nu mă întrebați. Laurențiu Reghcampf este antrenorul nostru. În mod normal, ne vedem duminică seară, la venirea în Craiova. Luni, antrenamente. Nu am altceva să vă comunic.

În mod normal, dacă nu se întâmplă alte lucruri… în acest moment, nu avem o despărțire de Laurențiu Reghecampf. Repet, este antrenorul nostru. Laurențiu Reghecampf este prietenul meu și mergem înainte.

Reclamă

Ce se va întâmpla într-o lună-două-trei, o săptămână, știți că suntem într-un fotbal balcanic, mioritic și lucrurile nu sunt predictibile. Noi încercăm să dăm predictibilitate acestui fenomen, dar nu ne reușește întotdeauna”, a dcelarat Mihai Rotaru, conform sport.ro.

Anunțul clar făcut de Laurențiu Reghecampf despre situația reală de la Universitatea Craiova

Reghe are un mesaj clar pentru Mihai Rotaru, căruia îi transmite că nu pleacă din Bănie dacă nu i se achită clauza din contract de 300.000 de euro.

”Dacă domnul Cârțu a declarat că știe că ne vedem luni, eu îl asigur că ne vedem luni, la antrenament. În caz contrar, clubul mă poate demite pe mine dacă îmi plătește clauza de reziliere și nu am niciun fel de problemă ca luni să nu mă prezint la antrenament”, a spus Reghecampf, citat de prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, chiar și președintele Sorin Cârțu a venit cu un mesaj enigmatic, prin care lăsa să se înțeleagă că Reghe ar putea să nu mai fie antrenorul echipei luni, atunci când are loc reunirea lotului Universității Craiova.

”Nu comentez. Nici nu infirm, nici nu confirm. Vedem, așteptați ziua de luni. Luni este reunirea echipei. Eu știu dacă îl văd acolo sau nu, dar nu comentez așa ceva. Este antrenor sub contract, ce să comentez eu despre Reghe? Nu discut așa ceva.

Noi vrem mai mult, dar la sfârșit le tot zbârcim. Este normal să facem o balanță din asta. Ce oferi tu? Noi oferim condiții deosebite, bani, exact ce trebuie. Noi vrem campionat, trofee, anul ăsta nu am luat nimic, e normal să fim nemulțumiți”, a spus Sorin Cârțu, citat de digisport.ro.

Universitatea Craiova a terminat pe locul trei în Liga 1, în spatele rivalelor CFR Cluj și FCSB. În Cupa României, echipa lui Reghecampf a fost eliminată în semifinale, de Sepsi.

Universitatea Craiova, lovitură primită de la FC U Craiova 1948

FC U Craiova 1948 a publicat mai multe documente primite din partea FRF, în care se precizează că echipa patronată de Adrian Mititelu este continuatoarea formației defuncte din Bănie.

Federația a informat echipa lui Mititelu că trebuie să plătească mai multe datorii de dinaintea falimentului din 2014, motiv pentru care nu a primit licența UEFA pentru sezonul 2022/2023. Totuși, FC U Craiova 1948 a primit licența pentru Liga 1.

Mihai Rotaru și echipa sa au reacționat prompt după anunțul făcut de marea rivală din Bănie. Patronul Universității Craiova a numit comunicatul respectiv drept „o mare păcăleală”. În plus, Rotaru a precizat că clubul său n-a susținut niciodată „că suntem continuatorul echipei din 2011” (anul în care Universitatea Craiova a fost dezafiliată).

Reclamă
Recomandări
  • Mihai Rotaru, declaraţii în privinţa viitorului lui Laurenţiu Reghecampf
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
5:58 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și