Închide meniul

Sorin Cârţu, anunţ despre viitorul lui Mirel Rădoi. Ce a spus când a fost întrebat dacă ar putea deveni antrenor interimar la Universitatea Craiova

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 decembrie 2022, 15:57

Sorin Cârţu, anunţ despre viitorul lui Mirel Rădoi. Ce a spus când a fost întrebat dacă ar putea deveni antrenor interimar la Universitatea Craiova

Sorin Cârţu, reacţie în cazul posibilei retrageri a lui Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova

Sorin Cârţu, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Sorin Cârţu a venit cu un anunţ despre viitorul lui Mirel Rădoi. Totul după ce au apărut zvonuri că Mihai Rotaru îl va băga în şedinţă pe antrenorul Universităţii Craiova şi că există riscul ca fostul selecţioner să fie demis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele celor de la Universitatea Craiova asigură că nu se doreşte să se ia o măsură radicală la echipă după eşecul din derby-ul Olteniei cu FC U Craiova 1948, scor 0-2.

Sorin Cârţu, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Mirel Rădoi

Au apărut chiar informaţii că Sorin Cârţu ar putea fi antrenor interimar la Universitatea Craiova în cazul în care se va decide schimbarea antrenorului. Legenda grupării din Bănie a negat vehement.

Nu s-a gândit nimeni la așa ceva (n.r. demiterea lui Mirel Rădoi). Nu există așa ceva (n.r. că ar putea prelua interimatul). Acum aud această informație, la tine, pentru prima dată. Eu am mai anunțat, acum câțiva ani, că nu o să mai antrenez. Cum să mai cobor în iarbă?

Rezultatul cu FCU nu ne-a convenit. A creat nemulțumiri, dar nu se pune problema demiterii. Vinovați suntem toți pentru că s-a pierdut partida. Am avut trei meciuri pe care le-am câștigat în fața lor, înainte. Acum, în schimb, au fost ei mai buni, cu precădere în repriza secundă. În prima repriză nu se întrevedea o înfrângere„, a declarat Sorin Cârţu pentru playsport.ro.

Reclamă

Universitatea Craiova a obţinut doar două puncte în ultimele 3 etape, iar situaţia lui Mirel Rădoi a devenit una incertă. Fostul selecţioner are postul ameninţat după ce Universitatea Craiova a pierdut şi derby-ul oraşului.

Conform gsp.ro, Mirel Rădoi va fi băgat în şedinţă de conducerea clubului pentru a se analiza situaţia echipei. Astfel, se va decide cu cine va continua Universitatea Craiova în 2023. Echipa lui Rădoi pare că s-a îndepărtat şi de principalul obiectiv: câştigarea titlului. Universitatea Craiova se află pe locul 4, la 12 puncte în spatele liderului Farul Constanţa.

Mirel Rădoi, prima reacţie după Universitatea Craiova – FC U Craiova 0-2

Mirel Rădoi a fost extrem de supărat după ce echipa sa a pierdut derby-ul Craiovei. Trupa antrenată de Nicolo Napoli s-a impus cu 2-0. Belgianul Baeten şi George Ganea au marcat golurile victoriei.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am reuşit să creăm superioritate în partea centrală prin prezenţa lui Baiaram. Am avut câteva ocazii, câteva situaţii, dar am fost neinspirat. În seara asta am fost neinspirat în anumite situaţii. Avem 8 partide fără înfrângere. Acest moment trebuia să vină, dar nimeni nu îşi dorea în seara asta. Nu puteam să terminăm campionatul fără această înfrângere. Am văzut că au avut şi un plus de motivaţie. Ei, la nivel de determinare, au intrat mai bine decât noi. Ne aşteptam să fie greu pentru că e o echipă bună care nu merită locul pe care e.

Mă aștept la lucruri din partea jucătorilor care intră de pe bancă, nu doar din partea lui Andrei Ivan. Va trebui ca noi să îi punem cât mai mult în situații de a marca goluri. În seara asta am avut puține momente în care am luat acțiuni personale, am fost lenți, lipsiți de încredere.

Nu putem să punem presiune pe un singur jucător sau să alteptăm totul de la un singur jucător. E greu şi pentru Andrei, dar şi pentru alt jucător. Mereu era unu contra 2. În timpul meciului, de la primele situații, le-am spus că trebuie să fim foarte atenți. Mi s-a părut că e un meci de 0-0, că e ziua aia în care puteam marca doar din penalty. Nu am simţit nimic în sensul ăsta, la nivel de lot, de concentrare, nu am întâmpinat niciun fel de probleme. Nu cred că situaţia lor a afectat atmosfera de la echipă. Era clar că e o seară în care nu îţi iese nimic„, a spus Mirel Rădoi.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și