Închide meniul

Sorin Cârţu, atac la conducerea FRF: „Absurditate maximă! Pui un premiant să joace cu un corigent”

Bogdan Stănescu Publicat: 24 mai 2024, 11:57

Reclamă
Sorin Cârţu, atac la conducerea FRF: „Absurditate maximă! Pui un premiant să joace cu un corigent

Sorin Cârţu, atac la conducerea FRF: "Absurditate maximă! Pui un premiant să joace cu un corigent"

Sorin Cârțu / Hepta

Sorin Cârţu a lansat un atac la conducerea FRF pe tema barajului pentru Europa dintre locul 3 şi o echipă din play-out. Universitatea Craiova o va întâlni pe U Cluj în finala barajului pentru preliminariile Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj a învins-o cu 2-0 pe Oţelul în semifinala barajului. Meciul Universitatea Craiova – U Cluj se va juca duminică, 26 mai, de la ora 20:00. Partida va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Sorin Cârţu, atac la conducerea FRF: „Absurditate maximă! Pui un premiant să joace cu un corigent”

Nu are niciun fel de valoare dacă duminică seară nu bați U Cluj. Este anomalia asta pe care trebuie să o trecem, într-un fel. Să câștigi locul 3, să fii pe locul 3 și să ți se ia dreptul de a participa direct pentru Coference pentru că așa au vrut mintea unuia sau altuia din Federație.

Nu știu ce programe belgiene, olandeze, toate prostiile astea. Un premiant trebuie să concureze cu un corigent. În momentul în care joci în play-out ești un corigent al campionatului respectiv. Mi se pare o absurditate maximă în tot ceea ce înseamnă conducerea asta FRF.

Am mai criticat și U21. V-am spus, e inadmisibil ca un antrenor să își pregătească meciul pentru 10 jucători titulari. Este o anomalie, când ești la olimpiadă ți se da medalia de bronz. N-am văzut ca ăla de pe trei să dea baraj cu ăla de pe nouă sau zece”, a declarat Sorin Cârţu pentru fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Mihai Rotaru cere o „revoluţie” în fotbalul românesc! Declaraţiile pe placul lui Gigi Becali: „Nu trebuie să ne oblige cineva”

Mihai Rotaru a cerut o „revoluţie” în fotbalul românesc! Patronul Universităţii Craiova solicită, printre altele, şi scoaterea regulii U21. Gigi Becali a luptat şi el contra acestei reguli.

Mihai Rotaru vrea ca şi barajul pentru cupele europene să fie scos. Universitatea Craiova, care a terminat pe 3 campionatul, se va lupta cu U Cluj pentru un loc în preliminariile Conference League.

Acest meci nu trebuia să aibă loc, locul 3 cu locul 10 dăm baraj… Cred că se va scoate și barajul, cred că se va scoate și regula U21. Dacă dorim binele copiilor noștri și dorim ca ei să se dezvolte natural… Regula U21 nu face minuni, noi, anul trecut, jucam cu șase jucători U21 titulari.

Reclamă

Nu trebuie să ne oblige cineva. De ce să-i omorâm pe copiii noștri? Poate că Baiaram nu se accidenta dacă era menajat în anumite meciuri.

Poate era la EURO acum. Scopul nostru nu este să creștem copii, scopul nostru este să câștigăm trofee. Pe Baiaram a trebuit să-l forțăm pentru că e under”, a declarat Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

Regula U21 l-a scos din minţi pe Gigi Becali. Patronul „roş-albaştrilor” a încercat să o scoată, dar nu a avut câştig de cauză la votul din Adunarea Generală a LPF, aşa că i-a atacat dur pe cei care nu i-au aprobat modificarea. Becali i-a atacat pe toţi cei care nu i-au susţinut propunerea. Patronul FCSB-ului a fost atunci protagonistului unui derapaj la adresa patronului Rapidului, Dan Şucu. Anterior, el l-a atacat dur şi pe preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

 

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:15

LIVE TEXTPolonia – Olanda 1-1. Adam Buksa a deschis scorul! Gakpo a restabilit egalitatea cu un şut deviat. Ocazii uriaşe!

17:13

„Jucătorii plâng!” Siyabonga Ngezana, dezvăluiri din interiorul FCSB-ului în presa din Africa de Sud!

16:54

VIDEOSurpriza de care a avut parte Edi Iordănescu, în ziua în care a împlinit 46 de ani! Mesajul FRF pentru selecţioner

16:48

Harry Kane va stabili 3 recorduri în Serbia – Anglia! Cifrele fabuloase ale atacantului lui Gareth Southgate

16:36

„E steaua României!” Radu Drăguşin, lăudat la scenă deschisă înainte de debutul naţionalei la EURO 2024! Ce au scris spaniolii

16:35

„Nu ne-a făcut nimeni cadou calificarea!” Nicușor Bancu nu se teme înainte de debutul la EURO 2024: „Putem învinge pe oricine!”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024
Citește și