Închide meniul

Sorin Cârţu îl critică pe Alex Băluţă pentru prestaţia din FCSB – U Cluj 2-2: „N-are nicio treabă”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 octombrie 2023, 8:35

Sorin Cârţu îl critică pe Alex Băluţă pentru prestaţia din FCSB – U Cluj 2-2: „N-are nicio treabă

Sorin Cârţu îl critică pe Alex Băluţă pentru prestaţia din FCSB - U Cluj 2-2

Alexandru Băluţă, în timpul unui meci la FCSB/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES/ Hepta

Sorin Cârţu îl critică pe Alex Băluţă pentru prestaţia din FCSB – U Cluj 2-2. Fostul preşedinte al Universităţii Craiova consideră că Băluţă a fost foarte egoist la faza din minutul 57, atunci când Compagno aştepta singur cu poarta goală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Băluţă nu a marcat încă niciun gol pentru FCSB. Chiar dacă nu şi-a trecut numele pe lista marcatorilor şi a şi refuzat să îi paseze lui Compagno, care se afla singur cu poarta goală, Becali l-a lăudat pe fostul jucător al Universităţii Craiova.

Sorin Cârţu îl critică pe Alex Băluţă pentru prestaţia din FCSB – U Cluj 2-2: „N-are nicio treabă”

Nu îi iese nimic și nu i se leagă. Sunt și împotriva lui așa toate alea. N-are nicio treabă cu ceea ce se aștepta și ce se așteptau toți de la el. Trebuia să joace altfel la faza aia, foarte egoist așa”, a declarat Sorin Cârțu pentru digisport.ro.

Alex Băluţă a semnat în vară cu FCSB din postura de jucător liber de contract. Băluţă a fost dorit şi de Mihai Rotaru, care a izbucnit după ce Băluţă a ales-o pe FCSB.

Rotaru l-a numit „trădător” pe Băluţă pentru decizia lui.

Reclamă

Florinel Coman nu s-a putut abţine, după ce Alexandru Băluţă i-a provocat o criză de nervi lui Andrea Compagno: „Am fost egoişti”

Florinel Coman nu s-a putut abţine după ratarea uriaşă a lui Alexandru Băluţă din meciul FCSB – U Cluj, scor 2-2, din etapa a 11-a a Ligii 1. Starul roş-albaştrilor a reacţionat la finalul partidei şi a trimis „săgeţi” către coechipierii săi.

FCSB a avut o şansă rarisimă de a-şi asigura victoria, în minutul 57. Florinel Coman a scăpat spre poarta adversă, a driblat un adversar şi i-a pasat lui Alex Băluţă. Acesta a decis să şuteze, chiar dacă Andrea Compagno era liber şi putea finaliza cu uşurinţă.

Gorcea a respins în corner, moment în care Andrea Compagno a avut o reacţie nervoasă. I-a reproşat lui Băluţă că nu i-a pasat. Şi „Mbappe” Coman şi-a manifestat nemulţumirea şi a arătat spre atacantul italian. La final, Coman l-a „taxat” pe Băluţă şi a vorbit despre „egoismul la ultima pasă”.

Reclamă 4 / 0/3

„Am fost egoişti la ultima pasă”

Am întâlnit o echipă cu experiență, jucători care știu joaca. Am început bine, am marcat repede. Am crezut că ne vom face un meci ușor, dar nu a fost așa. Am fost egoiști la ultima pasă, dar fără să vrem.

Nu ne-au surprins, știam că vom întâlni o echipă căreia îi place să paseze, fără presiune. Rămânem cu un punct. Ne pare foarte rău, că ne-am propus să nu ne încurcăm acasă. Jocul a fost bun, am avut ocazii, dar nu am fost lucizi în fața porții.

Dacă făceam un meci foarte bun, câștigam cu siguranță. Atitudine, cum să n-ai atitudine? Am avut ocazii, dar n-am reușit să marcăm. Ei au luptat până în ultimul minut. Trebuie să fim mai atenți la fazele fixe.

Este prea devreme să vorbim despre lupta la titlu. Este prea devreme. Bătălia se va da în play-off. Important este play-off-ul”, a declarat Florinel Coman, potrivit digisport.ro.

Trebuie neapărat un atacant adevărat, că n-avem atacant. Probabil că nu mai are încredere în el Compagno, dar nu-mi place. Calitatea lui era să câștige duelurile, dar dacă nu le câștigă la revedere. Să plece dacă are oferte. Nu știu cine pleacă și nu pleacă.

„Mie mi-a plăcut Băluţă”

Un atacant sigur ne trebuie, poate și un mijlocaș coordonator. Mie mi-a plăcut Băluță, chiar dacă nu s-a orientat. Ai să dai gol și dă cu exteriorul, n-am înțeles, la fel și Coman. De ce să dai cu exteriorul, trebuie să dai cu interiorul.

Dacă era Băluță în teren nu se mai întâmpla să ne egaleze. El nu a mai putut fizic și a cerut schimbare, de-asta nu a mai jucat. Așa a intrat Miculescu și a dormit pe teren.

Ce să facă Coman? A pus-o pe tavă să dea gol. Echipa are cinci ocazii de a marca, n-am ce să spun că n-a mers atacul, dar trebuia să marcăm. Mai am răbdare cu Miculescu, ce să fac cu el? N-am ce să fac, dar nu înțeleg de ce e atât de slab. Și când a venit la început era cât de cât mai bine, nu era atât de slab”, a declarat Gigi Becali pentru primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și