Închide meniul

Sorin Cârţu, mesaj clar înainte de Universitatea Craiova – Farul: „Să se decidă titlul în ultima etapă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 mai 2023, 17:05

Sorin Cârţu, mesaj clar înainte de Universitatea Craiova – Farul: „Să se decidă titlul în ultima etapă!

Sorin Cârţu a dat de pâmânt cu jucătorul pe care Mihai Rotaru a plătit o avere. Fostul preşedintele al Universităţii Craiova l-a criticat dur pe Alexandru Işfan

Sorin Cârțu / Hepta

Sorin Cârţu a transmis un mesaj clar înaintea duelului dintre Universitatea Craiova şi Farul. Preşedintele oltenilor vrea ca suspansul în lupta pentru titlu să se prelungească, iar campioana să se decidă în ultima etapă. Pentru acest fapt, oltenii lui Eugen Neagoe trebuie să nu se încurce cu trupa lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova şi Farul se duelează într-un meci din etapa a opta de play-off. Partida din Bănie va fi astăzi, de la ora 21:30, în format live text, pe AS.ro.

Sorin Cârţu, mesaj clar înainte de Universitatea Craiova – Farul

Sorin Cârţu vrea ca echipa campioană să fie decisă în ultima etapă, atunci când Fraul se va duela cu CFR Cluj, în timp ce FCSB o va întâlni pe rivala Rapid.

Preşedintele Universităţii Craiova vrea victoria în duelul oltenilor cu liderul Farul, deşi susţine că nu favorizează nicio echipă care se află în lupta la titlu.

„Toate sunt posibile. Eu am mai spus că la echipele care sunt în play-off rezultă și meciurile atunci când se întâlnesc între ele. Din punctul meu de vedere, eu vreau să se termine în ultima etapă, să se decidă și cred că așa va fi.

Reclamă

Îți dai seama că noi suntem foarte interesați să câștigăm această partidă. Pe noi mai puțin ne interesează, ba din contră ne face rău că iese campioană Farul sau că iese FCSB sau CFR Cluj de fiecare dată”, a declarat Sorin Cârţu, pentru fanatik.ro.

Sorin Cârțu, amuzat de „alianța” dintre FCSB și Universitatea Craiova anunțată de Gigi Becali

Sorin Cârțu s-a declarat amuzat de „alianța” dintre FCSB și Universitatea Craiova anunțată de Gigi Becali! Oficialul Universității Craiova nu crede în spusele patronului de la FCSB.

Gigi Becali a anunțat, zilele trecute, că FCSB și Universitatea Craiova ar urma să se ajute reciproc, astfel încât să-și atingă obiectivele în actualul sezon de Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu există! Nu e vorba de alianțe, dar dacă se gândește la noi la fel ca atunci când am jucat cu FCSB-ul, când a înlăturat toate mingiile să nu intre în poarta lui Târnoveanu și să facă același lucru și la meciul ăsta, atunci ok.

Dar nu există nicio alianță. Știți cum vorbește Gigi. N-ați văzut că se lasă? Nu s-a mai lăsat, s-a întors! Așa și cu alianțe sau nealianțe”, a declarat Sorin Cârțu, pentru fanatik.ro.

Veşti teribile pentru Farul, înaintea duelului cu Universitatea Craiova

Gică Hagi a primit veşti teribile, înainte de Universitatea Craiova – Farul. „Regele” nu se va putea baza pe Larie, Băluţă, Popescu şi Gustavo pentru duelul de pe Oblemenco. De asemenea, Mazilu este şi el incert, din cauza unei răceli.

„Un meci în deplasare cu o echipă cu un lot foarte bun, cu o echipă care e în formă. A arătat că este foarte competitivă. E o provocare pentru noi, ştim despre spiritul oltenesc. Săptămâna asta s-au întâmplat multe la noi casă, avem mai multe accidentări. Am stat încă o zi, să vedem dacă Larie poate juca. Azi dimineaţă, la antrenament, a încercat, dar nu e la 100%. Nici el nu va fi. Băluţă, nu ştim cât de lungă va fi pauza lui.

Mai avem accidentările care au fost înainte, cu Popescu şi Gustavo. Morar are şi el o problemă la adductori, nici el nu e cu noi. Şi Mazilu, care e răcit, nici el nu e cu noi. E o săptămână dificilă pentru a crea o echipă competitivă. Mergem la Craiova doar cu gândul la victorie”, a spus Hagi, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și