Închide meniul

FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4 | Promisiunea făcută de Laurențiu Reghecampf: „Voi merge all-in!”. Elogiu pentru Alexandru Crețu: „Ar putea ajuta naționala”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 aprilie 2022, 22:35

FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4 | Promisiunea făcută de Laurențiu Reghecampf: „Voi merge all-in!. Elogiu pentru Alexandru Crețu: „Ar putea ajuta naționala

Laurențiu Reghecampf, un car de nervi

Laurențiu Reghecampf, în timpul unui meci / Hepta

FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4 | Oltenii au demolat formația piteșteană și continuă să viseze la titlul de campioană. La finalul meciului din Trivale, Laurențiu Reghecampf a anunțat că va da totul alături de jucătorii săi în acest final de sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf a oferit o primă reacție după victoria categorică obținută de Universitatea Craiova pe terenul lui FC Argeș. Tehnicianul trupei din Bănie promite că va merge „all in” în finalul stagiunii.

FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4 | Promisiunea lui Laurențiu Reghecampf: „Voi merge all-in!”

„Reghe” anunță că principalul obiectiv al Craiovei este câștigarea Cupe României, dar rămâne concentrat și pe ultimele meciuri din Liga 1. Oltenii se află pe locul al treilea în play-off, iar Laurențiu Reghecampf este cu gândul deja la cupele europene.

„Cine mă cunoaște, știe că voi merge «all in». Mă interesează fiecare partidă. Obiectivul nostru este câștigarea Cupei, dar cred că am jucători extrem de maturi, foarte bine pregătiți, care trebuie să se obișnuiască cu acest ritm. Dacă ne dorim să facem performanță la Universitatea Craiova, asta este mentalitatea în care ei trebuie să crească.

În viitorul apropiat trebuie să ajungem în cupele europene și vom avea aceeași situație, deci nu este nimic nou. Sunt obișnuit cu acest lucru, sper ca și jucătorii să se obișnuiască, să le placă acest ritm.

Reclamă

La urma urmei, dacă vrem să câștigăm Cupa României și să ne calificăm într-o cupă europeană, vom avea același lucru de făcut sezonul viitor, vom juca în fiecare săptămână.”, a spus Laurențiu Reghecampf, pentru orangesport.ro.

Reghecampf, elogiu pentru Alexandru Crețu: „Ar putea ajuta echipa națională”

Laurențiu Reghecampf l-a lăudat la scenă deschisă pe Alexandru Crețu. Fundașul reprofilat în mijlocaș a marcat o dublă în meciul cu FC Argeș, iar antrenorul oltenilor l-a descris drept o variantă de viitor pentru echipa națională.

„Am fost obligaţi să facem mişcarea asta (n.r. – schimbarea postului lui Creţu), pentru că în ultima zi de cantonament a fost un fiasco total, s-a accidentat Houri şi atunci opţiunile noastre de a juca cu doi mijlocaşi ofensivi au fost aproape nule, pentru că trebuia să ne gândim şi la cazul în care unul dintre ei se accidentează.

Reclamă 4 / 0/3

Creţu ştiam că are calitate fizică bună, este un jucător foarte înalt, foarte dificil când vine din spate cu tempo, cu o tehnică bună pentru postul respectiv, nu am riscat nimic, el a muncit, este foarte serios şi lucrul acesta l-a ajutat foarte mult.

Nu am cum să vă spun dacă îl văd pe Creţu la echipa naţională, cred că ar trebui să respectăm în primul rând deciziile selecţionerului. Are destul de timp să se pregătească până în vară şi să aibă mai multe soluţii. Creţu este un jucător în formă bună, care ar putea ajuta echipa naţională.”, a mai spus Reghecampf, după FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4.

FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4 | Alexandru Crețu și-a făcut „cadou” o dublă

Întrebat despre lupta la titlu, Crețu rămâne modest și spune că nu se gândește la acest obiectiv.

„Pot să zic că mi-am făcut un cadou în această seară și dedic golurile familiei mele. Am pregătit un meci greu. N-a fost greu, dar nici ușor. Cei de la FC Argeș au demonstrat că merită să joace în play-off.

Nu m-am gândit la asta (n.r. – întrecerea în goluri cu Andrei Ivan). Golurile sunt un bonus pentru mine, mă bucur că am luat cele 3 puncte. Am muncit tot timpul, m-am regăsit, am avut nevoie de timp să mă acomodez. Mă bucur că oamenii de aici mi-au dat încredere.

Momentan nu ne gândim la titlu. Arătăm bine, într-adevăr, dar luăm meci cu meci. Vin meciuri grele, cu Voluntari, FCSB… avem și o semifinală de Cupă și trebuie să întoarcem rezultatul (n.r. – din tur, 1-2).”, a declarat Alexandru Crețu, pentru digisport.ro.

 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și