Închide meniul

Stadionul din Botoşani, sub zăpadă! Probleme pentru jucători înaintea meciului cu FCSB: „Terenurile sunt impracticabile”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 noiembrie 2022, 15:26

Stadionul din Botoşani, sub zăpadă! Probleme pentru jucători înaintea meciului cu FCSB: „Terenurile sunt impracticabile

Stadionul din Botoşani a ajuns sub zăpadă

Stadionul lui FC Botoşani este sub nămeţi / Colaj Facebook

Stadionul din Botoşani a ajuns sub zăpadă. Este iarnă în toată regula în nordul Moldovei, iar arena echipei aflate pe locul 12 în Liga 1 a devenit de nerecunoscut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pauza competiţională îi ajută pe fotbalişti, care ar fi avut probleme în a putea juca „acasă”. Gazonul nu se mai vede din cauza nămeţilor.

Stadionul din Botoşani a ajuns sub zăpadă

Municipalul si terenurile de antrenamente sunt impracticabile din cauza ninsorii!!„, au anunţat oficialii clubului pe contul de Facebook.

Fotbaliştii de la FC Botoşani au fost nevoiţi să se antreneze în sală. Peste zece zile au programată restanţa cu FCSB, din etapa a 6-a a campionatului.

Reclamă

Moldovenii mai au de jucat cinci meciuri în finalul acestui an. După partida cu roş-albaştrii, FC Botoşani va mai disputa partidele cu Farul, CFR Cluj şi returul cu FCSB. Împotriva echipei lui Gigi Becali vor juca şi în Cupa României.

Valeriu Iftime s-a despărţit de Mihai Teja, după rezultatele dezastruoase înregistrate de FC Botoşani. L-a numit „principal” pe Mihai Ciobanu.

Am hotărât să fie Mihai Ciobanu antrenor principal pentru că are licența Pro iar din staff sa facă parte Bejan, Bordeanu și Patache.

Reclamă 4 / 0/3

Ei vor pregăti echipa pentru meciurile cu FCSB urmând ca în pauza de iarnă să mai aducem un antrenor în staff. Va fi tot un antrenor fără licență iar Mihai Ciobanu va rămâne antrenor principal”, a declarat Valeriu Iftime la Botoșani Online.

FC Botoşani este fără victorie în ultimele cinci meciuri din toate competiţiile. În patru dintre acestea nici măcar nu a reuşit să înscrie vreun gol.

Mihai Teja, prima reacție după despărțirea de FC Botoșani

Mihai Teja a oferit prima reacție după despărțirea de FC Botoșani. Clubul moldovean a anunțat că a încheiat colaborarea cu antrenorul de 44 de ani, care preluase echipa în luna iunie. Teja se află fără angajament acum și spune că are nevoie de o mini-vacanță înainte să înceapă o nouă aventură.

În acest sens, Teja a precizat că nu se gândește momentan la o nouă experiență pe banca FCSB-ului. Tehnicianul de 44 de ani a mai pregătit formația roș-albastră în perioada decembrie 2018 – iunie 2019.

Mihai Teja a anunțat că încă n-a primit vreo ofertă de la altă echipă. Fostul antrenor de la FC Botoșani nu vrea să stea prea mult timp departe de banca tehnică.

Deocamdată nu (n.r. – dacă a primit altă ofertă), de-abia am ieșit de la club. Vedem ce va urma în perioada următoare. (N.r. – Luați în calcul FCSB?) Nu pun această variantă deocamdată, de-abia am plecat de aici și nici nu m-am gândit la lucrul acesta. Îmi doresc să ajung acasă și să am o perioadă în care să stau cu familia pentru că am fost departe. A fost această perioadă și e greu.

(N.r. – Dacă vă sună Gigi Becali?) Nu vreau să discut despre asta. Vreau doar să ajung acasă și cam asta e. E destul de greu când pleci de la o echipă, dar asta e viața antrenorilor și trebuie să fim împăcați cu noi înșine că am dat tot ce am avut mai bun. Sunt multe lucruri care contribuie la această despărțire, sunt multe detalii.

Reclamă

(N.r. – Obiective pe termen lung?) Îmi doresc să antrenez, acum să vedem unde. Sunt antrenor tânăr, cred că am o experiență cât de cât mare, sunt 10 ani de când sunt antrenor principal, am aproape 200 de meciuri la Liga 1. Îmi doresc să antrenez, nu îmi doresc să stau foarte mult (n.r. – fără echipă). Acum depinde cum, unde și în ce circumstanțe”, a spus Mihai Teja, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și