Închide meniul

Ştefan Târnovanu îl poate îmbogăţi pe Gigi Becali: „Mulți jucători vor lua calea străinătății”

Bogdan Stănescu Publicat: 11 mai 2023, 17:52

Reclamă
Ştefan Târnovanu îl poate îmbogăţi pe Gigi Becali: Mulți jucători vor lua calea străinătății”

Farul Constanţa - FCSB LIVE TEXT

Ştefan Târnovanu, într-un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Ştefan Târnovanu îl poate îmbogăţi pe Gigi Becali. Impresarul portarului de 23 de ani a dezvăluit că acesta are deja oferte din străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali cere mulţi bani pe el, după evoluţiile bune pe care le-a avut în poarta FCSB-ului.

Ştefan Târnovanu îl poate îmbogăţi pe Gigi Becali

Veți vedea că vor fi mulți jucători care vor lua calea străinătății. Farul și FCSB au jucători foarte importanți. Domnul Becali cere niște sume exorbitante. Se cer bani mulți.

Pe Târnovanu eu l-am adus. Îl am de vreo 6 ani cred. Se cer bani mulți pe el și cred că e un portar care va ajunge în fotbalul mare, pentru că are toate caracteristicile pentru a performa într-un fotbal cu adevărat important, începând de la fizic și toate celelalte”, a declarat Bogdan Apostu pentru fanatik.ro.

Ştefan Târnovanu a devenit portarul titular al lui FCSB. Echipa patronată de Gigi Becali îl mai are în lot şi pe Andrei Vlad, care era în trecut titularul postului.

Reclamă

Dumitru Dragomir l-a lăudat şi el pe Târnovanu: „E jucător de 10 milioane”

Dumitru Dragomir l-a lăudat şi el pe Ştefan Târnovanu. „Oracolul din Bălceşti” consideră că Târnovanu valorează 10 milioane de euro şi că poate juca la orice echipă din Europa.

Are doi portari extraordinari, dar eu n-am avut așa mare încredere în Târnoveanu. Bravo lui, e portar de bani mulți. E portar de 10 milioane, apără la toate echipele din Europa! L-am studiat, a mai și greșit dar cu Craiova a făcut o partidă…. Dacă le dădeau 3-4 nici nu erau multe. De asta spune lumea că a jucat bine Craiova”, a declarat Dumitru Dragomir pentru sursa citată.

FCSB, pe cale să-l transfere pe Robert Ivanov de la Warta Poznan

FCSB este pe cale să-l transfere pe Robert Ivanov de la Warta Poznan! Fundașul central, în vârstă de 28 de ani, are 20 de selecții la echipa națională a Finlandei și este evaluat, pe transfermarkt.com, la 750.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

În actualul sezon, Robert Ivanov a bifat 30 de partide în tricoul celor de la Warta Poznan și a marcat un gol.

Ivanov eoluează pentru Warta din toamna lui 2020, atunci când era transferat de la FC Honka. Warta se află pe locul 6 din prima ligă poloneză, cu 44 de puncte obținute după 31 de meciuri jucate.

Finlandezul măsoară 1,97 metri, ceea ce înseamnă că ar deveni cel mai înalt fotbalist din lotul FCSB-ului, dacă va semna cu formația roș-albastră. În prezent, cel mai înalt jucător al FCSB-ului este Joyskim Dawa, care măsoară 1,94 metri.

FCSB, luptă de „foc” pentru titlul de campioană

FCSB se află în plină luptă pentru titlul de campioană. În prezent, echipa antrenată de Elias Charalambous ocupă locul 2 în play-off-ul Ligii 1, cu 43 de puncte obținute, la trei lungimi în spatele liderului Farul Constanța.

Mihai Stoica, oficialul celor de la FCSB, a declarat, zilele trecute, faptul că, în opinia sa, Darius Olaru, căpitanul roș-albaștrilor, este cel mai bun fotbalist român.

„Eu aş vrea să fac referire la un fotbalist de care se vorbeşte prea puţin, unii văd chiar că îl ironizează. Lovitura liberă de la primul gol a fost în urma unui fault asupra unui fotbalist, fotbalist care a pasat decisiv la prima ocazie imensă a lui Sorescu, care a alunecat, acelaşi fotbalist care a pasat la penalty-ul obţinut de Sorescu.

Acelaşi fotbalist care a oferit un assist la golul excepţional marcat de Ovidiu Popescu şi acelaşi fotbalist, ironizatul, care a făcut o intercepţie la 2-1 şi i-a pasat lui Coman, care i-a oferit assist-ul lui Cordea. Acest fotbalist e căpitanul acestei echipe, Darius Olaru, fotbalist care e de departe cel mai bun fotbalist român la ora actuală, în opinia mea.

Reclamă

(n.r. mai bun decât Coman?) Da, e cel mai bun fotbalist român, pentru că el e capabil, din primul până în ultimul minut, şi de regulă prinde toate minutele în teren, să sprinteze, să acopere toate zonele terenului, să îşi ajute colegii să îşi pună în mare dificultate adversarii, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și