Închide meniul

Ștefan Târnovanu, plus de încredere după FC Argeș – FCSB 1-2: „Câștigăm și ultimele 3 meciuri!”. Ce mesaj i-a transmis lui Deian Sorescu

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 26 februarie 2023, 23:33

Ștefan Târnovanu, plus de încredere după FC Argeș – FCSB 1-2: „Câștigăm și ultimele 3 meciuri!. Ce mesaj i-a transmis lui Deian Sorescu

Ștefan Târnovanu, prima reacție după FC Argeș - FCSB 1-2

Ștefan Târnovanu, prima reacție după FC Argeș - FCSB 1-2 / Antena Sport

Ștefan Târnovanu a primit un plus de încredere după FC Argeș – FCSB 1-2. Portarul roș-albaștrilor s-a arătat foarte bucuros după victoria din Trivale. Vicecampioana a revenit pe podiumul din Liga 1, iar Târnovanu este convins că echipa lui Mihai Pintilii poate să câștige și ultimele 3 meciuri din sezonul regular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a marcat de două ori după pauză, dar FC Argeș a redus din diferență. Chiar dacă piteștenii au forțat egalarea, Ștefan Târnovanu spune că nu a avut emoții în privința victoriei. Totuși, tânărul portar susține că FCSB a primit în acest an „cele mai ciudate goluri”.

Ștefan Târnovanu, plus de încredere după FC Argeș – FCSB 1-2: „Câștigăm și ultimele 3 meciuri!”

Târnovanu i-a transmis un mesaj special lui Deian Sorescu, după ce fundașul de 25 de ani a marcat primul său gol pentru FCSB.

Goalkeeper-ul de 22 de ani are mare încredere că el și coechipierii săi pot să câștige și ultimele 3 meciuri din sezonul regular, cu Petrolul, UTA Arad și Sepsi Sf. Gheorghe.

„Nu au fost chiar așa mari emoții. Simt că am controlat meciul. După ce am primit gol, au avut câteva ocazii, dar n-am simțit niciodată că putem pierde avantajul și să nu câștigăm.

Reclamă

Consider că am făcut un meci bun. A fost mai greu până am marcat noi primul gol. Straton a făcut un meci bun, a scos foarte multe mingi. Cred că mai puteam să marcăm un gol, două ca să fim mai siguri.

(N.r. – Sorescu a marcat primul gol pentru FCSB) A ‘spart gheața’, un gol frumos, mă bucur pentru el și s-o țină pe drumul ăsta.

Ștefan Târnovanu a tras concluzia: „Am primit cele mai ciudate goluri”

Sunt același om, la fel de serios. Cred că punctul meu forte este mentalitatea. Sunt același om ca în urmă cu un an, sau poate mai bun.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – Despre golul primit) A venit centrarea din partea dreaptă și i-am zis lui Risto (n.r. – Radunovic) că îi vine om din spate. A încercat să dea în minge, n-a nimerit-o și i-a venit adversarului în genunchi, nici măcar nu s-a mișcat, și a intrat în poartă.

Un gol ghinionist, dar ne-am obișnuit anul ăsta să primim. Cred că avem cele mai ciudate goluri primite.

Mă bucur că am câștigat. Mai avem 3 meciuri până la play-off, le câștigăm pe toate și după avem drumul nostru”, a declarat Ștefan Târnovanu, după FC Argeș – FCSB 1-2.

Ștefan Târnovanu a apărat poarta FCSB-ului în 24 de meciuri, în actualul sezon din Liga 1. El a încasat 31 de goluri, reușind să păstreze poarta intactă în numai 5 meciuri.

Deian Sorescu, fericit după ce a marcat primul gol pentru FCSB: „Sunt mai încrezător!”

Deian Sorescu a înscris primul său gol în tricoul FCSB-ului, cu un șut puternic la colțul lung, de la marginea careului.

„Sunt bucuros că am reușit să luăm cele 3 puncte, a fost un meci greu, de luptă. Mă bucur că ne-am adaptat la teren. Nu vreau să mă gândesc la titlu după fiecare meci. Vreau să o luăm meci cu meci, iar la final să fim bucuroși.

(N.r. – Despre schimbarea poziției) A fost o săptămână grea, în care s-a discutat mult poziția mea din teren. Am vorbit cu Pintilii înainte să vin și i-am spus că pe orice poziție voi fi folosit, voi da sută la sută. Cu Farul m-a folosit ca fundaș stânga și n-am zis nimic. Încerc să dau sută la sută pe orice post.

Reclamă

În play-off cu siguranță va fi altfel. Și echipele vor arăta altfel, punctele se înjumătățesc. Fiecare echipă va lupta pentru puncte.

La golul lui FC Argeș nici nu știam ce s-a întâmplat. A fost o execuție foarte grea, Ștefan (n.r. – Târnovanu) n-a reușit să intervină. Încredere am în mine de fiecare dată, fiecare reușită te ajută să fii mai încrezător”, a spus Deian Sorescu, după FC Argeș – FCSB 1-2, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și