Închide meniul

Ștefan Vlădoiu a revenit la Universitatea Craiova, în aceeași zi în care Paul Papp și Ivan Martic au plecat din Bănie

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 februarie 2023, 18:58

Ștefan Vlădoiu a revenit la Universitatea Craiova, în aceeași zi în care Paul Papp și Ivan Martic au plecat din Bănie

Ștefan Vlădoiu a revenit la Universitatea Craiova

Ștefan Vlădoiu a revenit la Universitatea Craiova / Hepta

Ștefan Vlădoiu a revenit la Universitatea Craiova, în aceeași zi în care Paul Papp și Ivan Martic au plecat de la clubul din Bănie. S-au produs 3 mutări la echipa lui Mihai Rotaru, în ultima zi a perioadei de mercato din România. Papp și Martic, doi dintre jucătorii care se aflau pe „lista neagră” a lui Rotaru, au plecat de la formația pregătită de Eugen Neagoe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Papp a semnat cu Petrolul Ploiești, în timp ce Ivan Martic a fost cedat sub formă de împrumut la U Cluj.

Ștefan Vlădoiu a revenit la Universitatea Craiova, în aceeași zi în care Paul Papp și Ivan Martic au plecat din Bănie

Totuși, nu au fost doar despărțiri pe ultima sută de metri, la Universitatea Craiova. Tot pe 13 februarie, oltenii au anunțat revenirea lui Ștefan Vlădoiu.

Vlădoiu evoluase în prima parte a sezonului, sub formă de împrumut, chiar la U Cluj, formația unde Martic va juca până în vară.

„Bine ai revenit la Știința, Ștefan Vlădoiu! Succes la “U” Cluj, Ivan Martic!

Reclamă

Fundașul lateral Ștefan Vlădoiu s-a întors în Cetatea Băniei după împrumutul la FC Universitatea Cluj.

Ivan Martic va evolua pentru “Șepcile roșii” sub formă de împrumut până la finalul acestui sezon competițional”, a anunțat Universitatea Craiova, pe contul oficial de Facebook.

Cotat la 550.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Ștefan Vlădoiu a fost împrumutat la mai multe echipe, în ultimii ani. În stagiunea curentă, fundașul dreapta, în vârstă de 24 de ani, a bifat 17 apariții în tricoul lui U Cluj, reușind să ofere și două assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Per total, Ștefan Vlădoiu a adunat 84 de meciuri în tricoul Universității Craiova. El a marcat un gol și a expediat 6 pase decisive, la formația din Bănie.

Mihai Rotaru l-a adus înapoi la echipă pe Ștefan Vlădoiu, pentru a acoperi postul de fundaș dreapta care i-a dat mari bătăi de cap lui Eugen Neagoe.

În ultima vreme, poziția respectivă a fost ocupată de Ivan Martic, Bogdan Vătăjelu, Sergiu Hanca sau Mihai Căpățînă.

Valerică Găman, Bogdan Mitrea, Raul Silva, Ionuț Vînă, Sergiu Hanca și Ante Roguljic sunt ceilalți jucători care au intrat în dizgrația lui Mihai Rotaru.

Eugen Neagoe şi-a lăudat jucătorii după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0

Eugen Neagoe este la picioarele jucătorilor săi după ce Universitatea Craiova a câştigat derby-ul cu CFR Cluj, scor 2-0. Andrei Ivan a fost eroul oltenilor. A reuşit o dublă de senzaţie.

Neagoe spune că meritul pentru victoria care a aruncat în aer lupta la titlu este al jucătorilor. Acesta a avut şi o mică nemulţumire chiar faţă de eroul Andrei Ivan. „Geană” a spus că acesta mai putea marca un gol în derby.

I-am felicitat pe băieţi, chiar au meritat să îi felicit. Am făcut un joc bun astăzi, am început jocul cu o agresivitate pe care nu am avut-o nici la Botoşani şi nici la Constanţa. Cred că am meritat victoria şi mai puteam marca. Nu trebuie să mă felicit, băieţii merită felicitări. Tot ce s-a întâmplat pe teren s-a lucrat. Creţu şi Nistor sunt doi jucători valoroşi, dar am ales să încep echipa cu alţi jucători. Este doar meritul lor, dar nu am realizat nimic. Trebuie să rămânem cu aceeaşi atitudine şi meciurile următoare şi nu o să avem probleme.

Reclamă

Eu încerc să folosesc cei mai în formă jucători. Avem un lot numeros şi nu putem să jucăm cu 6 fundaşi centrali. În această seară a intrat Popescu, a făcut-o bine. Nu sună deloc, merită felicitări. A marcat două goluri, cred că putea să mai înscrie. A mai avut o fază. Am exersat de dimineaţă faza de la primul gol. Este meritul jucătorilor pentru că au făcut un meci foarte bun. Sper să ajungă cât mai rapid la cea mai bună formă pe care a avut-o. Sper să fie bine fizic, să ajute echipa”, a spus Eugen Neagoe după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB Vezi toate știrile
Citește și