Închide meniul

Stere Halep, mesaj categoric despre penalty-ul controversat din Farul – FCSB 0-1: „Nu l-aţi văzut?”

Viviana Moraru Publicat: 18 septembrie 2023, 10:06

Reclamă
Stere Halep, mesaj categoric despre penalty-ul controversat din Farul – FCSB 0-1: „Nu l-aţi văzut?

Stere Halep, mesaj categoric despre penalty-ul controversat din Farul - FCSB 0-1

Stere Halep, după Farul - FCSB/ AntenaSport

Stere Halep a transmis un mesaj categoric despre penalty-ul controversat din partida dintre Farul şi FCSB, partidă încheiată cu scorul de 0-1. Tatăl Simonei Halep a declarat că lovitura de pedeapsă a fost dictată în mod greşit de către Sebastian Colţescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a primit un penalty controversat în minutul 55 al duelui cu Farul. Darius Olaru a transformat lovitura de la 11 metri, astfel că roş-albaştrii au obţinut toate cele trei puncte din deplasarea de la Ovidiu.

Stere Halep, mesaj categoric despre penalty-ul controversat din Farul – FCSB 0-1

Stere Halep a privit din tribune meciul dintre Farul şi FCSB. La finalul partidei, tatăl Simonei Halep a transmis un scurt mesaj despre penalty-ul acordat de Sebastian Colţescu.

Stere Halep consideră că nu erau deloc circumstanţe de penalty, însă în cele din urmă FCSB s-a impus cu 1-0, graţie executării loviturii de la 11 metri de către Darius Olaru.

„Nu l-ați văzut? L-ați văzut, nu? Nu a fost nici măcar 00,1%! Dar asta e”, a declarat Stere Halep.

Reclamă

Stere Halep este un apropiat al lui Gică Hagi, fiind un mare fan al Farului. Tatăl Simonei Halep este des surprins la meciurile campioanei, şi de asemenea a petrecut alături de constănţeni la petrecerea de titlu dată la finalul sezonului trecut.

FCSB a obţinut  cea de-a şaptea victorie din acest sezon de Liga 1, chiar pe terenul celor de la Farul, echipa campioană. Constănţenii sunt în „criză” şi rămân pe locul 9 în campionat, şi după etapa a noua.

Gică Hagi, vehement după Farul – FCSB 0-1

Gică Hagi a transmis un mesaj vehement la conferinţa de presă, după Farul – FCSB 0-1. „Regele” a fost extrem de revoltat de maniera de arbitraj a lui Sebastian Colţescu, şi a declarat că echipa sa nu are şanse nici la play-off, după rezultatul înregistrat pe teren propriu cu roş-albaştrii.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi a făcut iureş după meci, fiind extrem de nemulţumit de penalty-ul primit de FCSB. Managerul de la Farul a declarat că Sebastian Colţescu a fost foarte arogant în timpul meciului, şi deşi a vrut să vorbească cu acesta după fluierul final, arbitrul nu l-a ascultat.

„La cum am fost arbitrați acasă la noi, uitați de play-off! Ce Farul la titlu… Atâta aroganță ca la Colțescu nu am văzut Mai avea puțin și ma făcea pachet. La final m-am dus la Colțescu, dar vorbeam singur.

Să iasă conducerea mea, să vorbească. Să stea la noapte la tv și să analizeze fazele, apoi să iasă și să spună. Nu eu, că mie mi-a dat galben”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă de după Farul – FCSB 0-1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și