Închide meniul

„Strategia” lui Gigi Becali, veche de 80 de ani! Dezvăluirea lui Adrian Mititelu: „În 1943 îi reproșau că se bagă peste antrenor!”

Cosmin Cioboată Publicat: 6 februarie 2023, 21:31

Reclamă
„Strategia lui Gigi Becali, veche de 80 de ani! Dezvăluirea lui Adrian Mititelu: „În 1943 îi reproșau că se bagă peste antrenor!

Florin Tănase a dezvăluit cât de des vorbeşte cu Gigi Becali la telefon, după ce a plecat de la FCSB

Gigi Becali / Hepta

„Strategia” lui Gigi Becali este veche de 80 de ani. Cel puțin asta susține Adrian Mititelu, patronul de la FC U Craiova 1948. Finanțatorul clubului din Bănie sare în apărarea lui Becali, cel care este criticat regulat pentru că se bagă peste antrenor și dictează schimbările în timpul meciurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu consideră că Gigi Becali ar merita să devină campion al României la cârma FCSB-ului, pentru prima oară după o așteptare de 8 ani.

„Strategia” lui Gigi Becali, veche de 80 de ani! Dezvăluirea lui Adrian Mititelu

FCSB a învins CFR Cluj în etapa a 24-a din Liga 1, scor 1-0, și s-a apropiat la 6 puncte de rivala din Gruia.

Mititelu a vorbit despre obiceiul arhicunoscut al lui Gigi Becali, de a impune staff-ului tehnic anumite schimbări în timpul meciurilor.

Patronul de la FC U Craiova 1948 nu consideră că Becali procedează greșit când se bagă peste antrenor. Mai mult, Adrian Mititelu a dat un exemplu asemănător în acest sens, care datează tocmai din anii 1940.

Reclamă

„Păi de ce să înnebunească (n.r. – Gigi Becali, dacă FCSB câștigă titlul)? Să fim serioși, cu toate greșelile lui și cu toate ieșirile lui, uneori necontrolate, merită să fie campion pentru că a avut o echipă foarte bună în ultimii ani. Nu faceți o confuzie. Între a antrena echipa și a impune mai mulți jucători. E diferență mare.

Nu este antrenor. Antrenor e ăla care stă cu ei la antrenament. Asta este o practică veche. Eu am găsit un ziar în arhivele vechi ale Craiovei. La noi a fost un mare patron de fotbal se numea Puiu Pleșa, un moșier și un industriaș, un om foarte bogat care a reușit să facă o echipă puternică la Craiova după ce a făcut fuziune între două echipe de cartier.

A fost campioană, însă nu a fost declarată pentru că ultimele două etape nu s-au jucat, dar chiar dacă se jucau era campioană. Deși îl lăudau presa vremii și microbiștii, unii dintre ei îi reproșau că se bagă peste antrenor și face echipa. În 1942, 1943. Asta e o practică veche”, a spus Adrian Mititelu, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu, „fermecat” de FCSB după victoria cu CFR Cluj

Adrian Mititelu a fost „fermecat” de FCSB după victoria cu CFR Cluj, scor 1-0, din etapa a 24-a din Liga 1. Echipa patronată de Gigi Becali s-a impus în Gruia grație golului marcat de Malcom Edjouma în minutul 88, după assist-ul lui Tavi Popescu.

Adrian Mititelu a urmărit duelul de la Cluj și a tras concluziile. În ciuda înfrângerii de duminică seara, patronul lui FC U Craiova 1948 o vede în continuare favorită la titlu pe CFR Cluj.

Totuși, finanțatorul din Bănie nu exclude varianta ca FCSB să dea calculele peste cap și să câștige primul titlu după o pauză de 8 ani.

Mititelu a vorbit în termeni laudativi la adresa echipei lui Gigi Becali, pe care a descris-o drept „foarte bună”.

„Nu sunt surprins de victoria FCSB-ului. E o echipă foarte bună. Susțin în continuare că are cel mai bun lot din România. CFR-ul rămâne totuși cea mai puternică echipă din România și chiar dacă a pierdut aseară, în continuare văd CFR favorită la câștigarea campionatului.

Dar e un semn foarte important că FCSB ar putea sparge gheața. Dacă FCSB i-a învins pe CFR acasă e un semn că ar putea fi o schimbare de paradigmă anul acesta.

Încă o dată CFR rămâne principala candidată, dar acum cred că există șanse foarte mari ca FCSB-ului să-i iasă până la urmă anul ăsta. A avut mai mulți ani în care nu i-a ieșit”, a spus Adrian Mititelu, potrivit sursei citate.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” Vezi toate știrile
Citește și