Închide meniul

Suma plătită de Mihai Rotaru pentru a-i rezilia contractul lui Sergiu Hanca. Câţi bani au intrat în conturile fotbalistului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 iunie 2023, 17:43

Suma plătită de Mihai Rotaru pentru a-i rezilia contractul lui Sergiu Hanca. Câţi bani au intrat în conturile fotbalistului

Suma plătită de Mihai Rotaru pentru a-i rezilia contractul lui Sergiu Hanca

Sergiu Hanca şi Andreea Hanca / Instagram

S-a aflat care a fost suma plătită de Mihai Rotaru pentru a-i rezilia contractul lui Sergiu Hanca. Jucătorul în vârstă de 31 de ani a acceptat să plece, după numai un sezon, de la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hanca era pe „lista neagră” a patronului grupării din Bănie. Internaţionalul român dăduse clubul în judecată şi cerea despăgubiri de 2 milioane de euro pentru că a fost exclus din lot de Mirel Rădoi. Nu a avut câştig de cauză.

Suma plătită de Mihai Rotaru pentru a-i rezilia contractul lui Sergiu Hanca

Sergiu Hanca a pierdut litigiul şi trebuie acum să îşi caute echipă. Despărţirea de Universitatea Craiova a fost una profitabilă pentru el. Potrivit prosport.ro, Hanca va primi nu mai puţin de 100.000 de euro de la club, sub formă de compensaţie. Totul pentru că a acceptat să îi fie „rupt” contractul care era valabil până în 2025.

Hanca era unul dintre jucătorii care primeau cele mai mari salarii de la Mihai Rotaru. Încasa, lunar, 25.000 de euro. Un gol şi o pasă decisivă a reuşit extrema în cele 16 meciuri jucate în tricoul Universităţii.

Sergiu Hanca este al cincilea jucător care pleacă din Bănie în această vară. Pe lista jucătorilor care nu au mai rămas la Universitatea Craiova sunt Bogdan Mitrea (35 de ani), Ionuţ Vînă (28 de ani), Valerică Găman (34 de ani) și Ivan Martic (32 de ani).

Reclamă

Îi urăm succes lui Sergiu Hanca!„, a fost anunţul sec făcut de clubul din Bănie. Oltenii au avut o reacţie similară şi la plecarea lui Ionuţ Vînă, alt jucător care dăduse în judecată Universitatea Craiova. „Mult succes în afaceri!„, au scris atunci şefii echipei.

Soţia lui Sergiu Hanca, revoltată din cauza românilor care i-au criticat familia

Soţia lui Sergiu Hanca este revoltată din cauza românilor care i-au criticat familia. Andreea Hanca a ajuns să regrete plecarea din Polonia, acolo unde îşi găsise fericirea. După patru sezoane în care a fost jucător de bază la MKS Cracovia, mijlocaşul în vârstă de 31 de ani a semnat cu Universitatea Craiova. A fost în scandal cu conducătorii oltenilor şi nu a mai jucat niciun meci din luna martie.

Sergiu Hanca a fost exclus din lot de Mirel Rădoi şi a fost în litigiu cu gruparea din Bănie. A cerut despăgubiri în valoare de 2 milioane de euro, dar a pierdut definitiv procesul la Comisiile din cadrul FRF. Ultraşii echipei lui Mihai Rotaru l-au făcut praf pe reţelele sociale. „Un mercenar”, „Nu ai simţul penibilului”, „Să îţi schimbi caracterul”, au fost urările pe care le-a primit Hanca de ziua lui.

Reclamă 4 / 0/3

S-au întâmplat niște lucruri neprevăzute. Din păcate i s-au făcut niște nedreptăți. Acum realizăm că eram acolo (n.r. în Polonia) și eram atât de iubiți de toată lumea, încât nu știam să apreciem sau să ne bucurăm atât de mult pe cât ar fi trebuit să o facem.

Fiind mai modești, am zis că nu vrem să arătăm în România ce avem. Se pare că s-a auzit, s-a văzut și posibil să fie și invidia oamenilor„, a declarat Andreea Hanca la antenastars.ro.

Andreea Hanca a născut cel de-al treilea copil la finalul anului trecut. Este gata să se mute cu întreaga familie în Dubai, acolo unde şi-au cumpărat o casă de lux.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și