Închide meniul

Suma plătită de Neluţu Varga pentru primul transfer din „era” Adrian Mutu la CFR Cluj! Jucătorul e gata să semneze

Viviana Moraru Publicat: 12 februarie 2024, 19:00

Reclamă
Suma plătită de Neluţu Varga pentru primul transfer din „era Adrian Mutu la CFR Cluj! Jucătorul e gata să semneze

Neluţu Varga a anunţat că Adrian Mutu îl vrea pe Alexandru Albu la CFR Cluj

Neluţu Varga, Adrian Mutu/ Colaj Hepta, Profimedia

S-a aflat suma plătită de Neluţu Varga pentru primul transfer din „era” Adrian Mutu la CFR Cluj. Aly Abeid e gata să semneze cu clujenii, iar patronul trupei din Gruia va plăti 100.000 de euro, pentru a obţine semnătura fundaşului de la UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aly Abeid nu a fost în lotul celor de la UTA, pentru ultimele patru meciuri din Liga 1. Fundaşul stânga de 26 de ani s-a înţeles deja cu oficialii de la CFR Cluj.

Suma plătită de Neluţu Varga pentru primul transfer din „era” Adrian Mutu la CFR Cluj

Conform Sport Arad, Neluţu Varga le va plăti celor de la UTA suma de 100.000 de euro, în două tranşe, pentru transferul lui Aly Abeid. Fundaşul urmează să fie prezentat la formaţia din Gruia, după meciul arădenilor cu Botoşani, din ultima etapă.

Aly Abeid s-a înţeles iniţial cu oficialii de la CFR Cluj pentru un transfer la finalul sezonului. Însă, Neluţu Varga a fost nemulţumit de jocul prestat de Cristi Manea, fundaşul stânga al clujenilor, în înfrângerea cu Rapid, astfel că a făcut eforturi pentru a-l transfera pe Abeid încă din această iarnă.

Neluţu Varga a insistat pentru transferul lui Aly Abeid, Mircea Rednic fiind cel care s-a opus plecării fundaşului, în această iarnă. Antrenorul arădenilor era dispus să-l cedeze pe fundaşul stânga la finalul sezonului, aşa cum era varianta iniţială.

Reclamă

De altfel, Mircea Rednic a avut o reacţie vehementă, ca urmare a faptului că Aly Abeid s-a înţeles cu CFR Cluj.

„Ne-am obișnuit ca el să nu fie aici, cu toate că ne lipsește. Este un jucător foarte bun, cred că este unul dintre cei mai buni fundași stânga din țară. Au mai fost negocieri, discuții prin intermediari, impresari… Trebuie să găsim o soluție. Legile astea sunt făcute doar în avantajul jucătorilor și al impresarilor. El să semneze, tu să îl plătești fără să știi dacă va mai juca la 100%, ținând cont că a semnat deja acolo… este o situație mai delicată”, a declarat Mircea Rednic, la conferinţa de presă.

CFR Cluj vrea să transfere şi un atacant

Filippo Falco, un atacant italian de 32 de ani, se află în probe la formaţia din Gruia, iar Cristi Balaj s-a declarat impresionat de calităţile acestuia, care ar putea semna cu clujenii în următoarele zile.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a învins-o la limită pe CFR Cluj, scor 1-0, în ultima etapă de Liga 1. Clujenii au picat pe locul al treilea, după înfrângerea cu giuleştenii, fiind la nouă puncte de primul loc.

Cristi Balaj a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Filippo Falco, mărturisind că îşi doreşte ca acesta să semneze cu CFR Cluj. Preşedintele clubului din Gruia a subliniat că atacantul are un CV impresionant, acesta fiind liber de contract de la începutul anului, de când şi-a încheiat contractul cu Steaua Roşie Belgrad.

„Ne dorim să îl luăm. A fost o decizie comună să vedem care e nivelul lui la acest moment. Are un CV super impresionant, are calitate încă, dar a trecut perioada aceea în care mai luăm jucători care doar au jucat la echipe importante.

Important e și nivelul la care se află acum și să fie mai bun decât un jucător tânăr care poate juca în poziția lui”, a declarat Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și