Închide meniul

Suma uriaşă pe care a câştigat-o Gigi Becali la derby-ul cu CFR Cluj din vânzarea biletelor! Anunţul făcut de patronul de la FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 mai 2023, 13:26

Reclamă
Suma uriaşă pe care a câştigat-o Gigi Becali la derby-ul cu CFR Cluj din vânzarea biletelor! Anunţul făcut de patronul de la FCSB

Suma uriaşă pe care Gigi Becali a câştigat-o din vânzarea biletelor la derby-ul cu CFR Cluj

Gigi Becali este patronul lui FCSB / Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Suma uriaşă pe care a câştigat-o Gigi Becali la derby-ul cu CFR Cluj din vânzarea biletelor. Patronul de la FCSB a dat o adevărată lovitură financiară la derby-ul cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei peste 40.000 de fani care au fost la derby-ul cu CFR Cluj l-au îmbogăţit pe Gigi Becali. Patronul de la FCSB a câştigat 400.000 de euro. Becali şi-a schimbat discursul şi despre Dinamo. Becali o vrea pe marea rivală în Liga 1 pentru ca Arena Naţională să se umple.

Suma uriaşă pe care a câştigat-o Gigi Becali la derby-ul cu CFR Cluj din vânzarea biletelor

Dacă iau titlul nu câștig nici 5 bani. Dacă ne calificăm în Champions League, minim 50 de milioane în grupe. E vorba de coeficient și de viitorul echipei. Dacă nu facem anul ăsta niște puncte… numai în primul tur suntem cap de serie. Vedeți, păcat pentru CFR.

Anul ăsta trebuia să ia titlul. Făcuseră deja coeficient și erau cap de serie în primele 3. Doar în play-off nu erau. Noi deja am pierdut din coeficient. Eu nu voiam să câștige Dinamo. Până la urmă ce e Steaua, CSA, nu vreau Dinamo să intre.

Mi-a zis cineva ‘băi Gigi, tu nu ai minte. În primul rând dacă vine Dinamo în divizia întâi, gândește-te la 400.000-500.000 de euro din bilete’. Și dacă mai intră și în play-off încă 500.000. Sunt 1 milion de euro numai din bilete cu Dinamo. Am luat aproape de 400.000 de euro numai din meciul cu CFR-ul. Din bilete.

Reclamă

Deci pe noi ne interesează să fie Dinamo și Rapid în prima ligă. Dacă luăm campionatul, de Conference League suntem sută la sută. Care sunt 7-8 milioane de euro. Pe urmă poate să fie Europa League, unde sunt 15 milioane de euro. Sau Champions League și iau 50″, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Deian Sorescu, discurs care îi scoate din minţi pe dinamovişti după FCSB – CFR Cluj 1-0

Deian Sorescu a avut un discurs care îi scoate din minţi pe dinamovişti după FCSB – CFR Cluj 1-0. Sorescu a spus că FCSB este „cea mai iubită echipă din România”. Peste 40.000 de fani au făcut o atmosferă fantastică la derby-ul cu CFR Cluj.

Deian Sorescu a vorbit şi despre lupta la titlu şi a aspus că vrea să devină campion pentru a doua oară în acest sezon. Sorescu a jucat în prima parte a sezonului la Rakow, echipă ce a câştigat titlul în Polonia.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o seară foarte frumoasă, atât pe teren cât și în tribune. Sper să fie în continuare alături de noi și să ne bucurăm împreună. Sunt fericit că am pus umărul și la titlul câștigat de Rakow, sper să reușim asta și aici. M-aș bucura să ies campion de două ori într-o săptămână.

Suntem cea mai iubită echipă din România, a fost o seară senzațională. Da, FCSB are cei mai mulți fani, nu sunt doar în București ci în toată România. Nu m-am gândit încă la meciul cu Farul. Am fost concentrat pentru partida cu CFR Cluj.

Mai avem două finale pe care vrem să le câștigăm. Nu vreau să vorbesc de alt jucător, dar Denis e un fotbalist important. Știam când am venit că avem totul la dispoziție să ne batem la titlu”, a spus Deian Sorescu.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” Vezi toate știrile
Citește și