Închide meniul

„Sunt supărat pe el” Luca Mihai, mesaj direct pentru Homawoo după ce a fost externat din spital!

Bogdan Stănescu Publicat: 21 aprilie 2024, 15:54

Reclamă
„Sunt supărat pe el Luca Mihai, mesaj direct pentru Homawoo după ce a fost externat din spital!

Luca Mihai, mesaj direct pentru Homawoo după ce a fost externat din spital!

Luca Mihai, accidentat grav de Homawoo în meciul Dinamo - Poli Iaşi / Profimedia Images

Luca Mihai a avut un mesaj direct pentru Homawoo după ce a fost externat din spital! Jucătorul lui Poli Iaşi a recunoscut că l-a deranjat faptul că fotbalistul lui Dinamo nu i-a scris după incidentul de pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au fost momente de panică la meciul Dinamo – Poli Iaşi 1-1. Homawoo l-a atacat brutal pe Luca Mihai, iar fotbalistul lui Poli Iaşi a primit îngrijiri medicale de urgenţă pe teren. El a părăsit gazonul cu masca de oxigen pe faţă. Homawoo a văzut doar cartonaşul galben pentru acel fault violent, iar ulterior Ovidiu Haţegan şi-a cerut scuze.

„Sunt supărat pe el” Luca Mihai, mesaj direct pentru Homawoo după ce a fost externat din spital!

”Din păcate, nu mi-a trimis și mie personal un mesaj în care să-și ceară scuze. I-a trimis mamei mele un mesaj, dar m-aș fi așteptat șă-mi trimită și mie. Mai ales că, Silviu Lung mi-a povestit că, imediat după meci, s-a dus la el și i-a reproșat ce mi-a făcut. Iar Homawoo a spus că ce, că abia m-a atins și că nu e nimic grav.

Sunt cam supărat pe el, dar nu mai contează, important e să privesc cu încredere spre viitor, să pot să revin pe teren cât mai repede. Chiar mă simt tot mai bine, puțin câte puțin în fiecare zi. Fac progrese, mici, dar pentru mine sunt importante”, a declarat Luca Mihai pentru gsp.ro.

Luca Mihai a fost externat din spital după ce a fost accidentat grav de jucătorul lui Dinamo. Fotbalistul lui Poli Iaşi a suferit o fisură a timpanului drept, dar și multiple traumatisme craniene.

Reclamă

Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine”

Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai. Etapa trecută, la meciul dintre Dinamo şi Poli Iaşi, câştigat de „câini” cu 1-0, Jose Homawoo a avut o intervenţie prin care l-a accidentat grav pe tânărul moldovenilor.

La conferinţa de presă premergătoare meciului cu FCU Craiova, Zeljko Kopic i-a transmis un mesaj lui Luca Mihai şi a dezvăluit şi faptul că Homawoo este afectat de evenimentele din ultimele zile.

Kopic a vorbit şi despre faptul că Dinamo poate juca, din nou, cu spectatori în tribune şi a subliniat cât de dificil le-a fost „câinilor” fără susţinerea fanilor.

Reclamă 4 / 0/3

„În primul rând, vreau să transmit un mesaj din partea echipei. Aș vrea să spun încă o dată că toată lumea din club, echipă, în special Josh (n.r. Homawoo), regretă tot ce s-a întâmplat la ultimul meci, Sper ca Luca să aibă o recuperare ușoară și să revină pe teren cât mai repede, îi urăm tot binele din lume, în special Josh, care nu se simte bine.

Nu e ușor, am vorbit mult despre această situație, Josh a înțeles, a vrut să joace mingea, e afectat, îi pare rău”, a declarat antrenorul lui Dinamo, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu FCU Craiova”, a declarat Zeljko Kopic, potrivit gsp.ro.

Dinamo e implicată în lupta pentru salvarea de la retrogradare. „Câinii” au scăpat printre degete o victorie uriaşă la Craiova, contra echipei lui Adrian Mititelu. FCU Craiova – Dinamo s-a încheiat 1-1. Milanov a deschis scorul în minutul 43, iar Blănuţă a egalat în minutul 90.

Şi echipa lui Luca Mihai, Poli Iaşi, luptă pentru evitarea retrogradării. Poli Iaşi e pe locul 7 în play-out, cu 21 de puncte. Dinamo e pe 8 în play-out, cu 20 de puncte. FCU Craiova şi FC Botoşani se află pe ultimele două locuri în Liga 1, ambele având 18 puncte.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și