Închide meniul

„Sunteţi favoriţi la titlu?”. Răspunsul dat de Gigi Becali înainte de FCSB – Rapid. Avertisment pentru rivalele din Liga 1

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 aprilie 2023, 15:27

Reclamă
„Sunteţi favoriţi la titlu?. Răspunsul dat de Gigi Becali înainte de FCSB – Rapid. Avertisment pentru rivalele din Liga 1

Gigi Becali, mesaj categoric! Alţi doi patroni din Liga 1 se vor retrage

Gigi Becali, în timpul unui interviu / AntenaSport

„Sunteţi favoriţi la titlu?”, a fost întrebarea la care Gigi Becali nu a stat pe gânduri înaintea derby-ului FCSB – Rapid, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1. Patronul roş-albaştrilor a avut o reacţie euforică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are două victorii şi două remize în play-off şi vine după victoria cu Farul, scor 2-1. Roş-albaştrii sunt cu moralul ridicat înaintea confruntării din Giuleşti. Gigi Becali visează cu ochii deschişi la primul titlu după opt ani de aşteptare.

„Sunteţi favoriţi la titlu?”. Răspunsul dat de Gigi Becali înainte de FCSB – Rapid

Latifundiarul din Pipera speră ca Gică Hagi şi Dan Petrescu să se încurce reciproc în duelul Farul – CFR Cluj, care va fi, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe As.ro.

(Moderator: Vă consideraţi favoriţi la titlu acum?) Da, având în vedere că ei joacă între ei, amândouă echipele, şi noi cu o echipă care e pe locul 5, aşa ar fi normal. Noi jucăm cu o echipă de pe locul 5 şi Farul cu echipa de pe locul 2.

Ar fi normal ei să facă un egal şi noi să câştigăm, să venim pe primul loc. Aşa ar fi normal! Adevărul este că noi nu putem fi opriţi acum. Nu numai valoarea pe care o avem, suntem pe val. Suntem pe un val şi nu putem opri de nimeni. Şi mizez şi pe rugăciunile părinţilor care sunt stelişti, care se roagă„, a declarat Gigi Becali la primasport.ro.

Reclamă

FCSB şi Rapid şi-au împărţit victoriile în sezonul regulat. Dugandzic şi Săpunaru au marcat, în Giuleşti, în etapa a doua a sezonului rgulat. Golgheterul lui Adi Mutu a înscris şi în retur, dar roş-albaştrii s-au impus cu 3-1. Cordea, Compagno şi Octavian Popescu l-au învins pe Horaţiu Moldovan.

Elias Charalambous, pregătit pentru derby-ul Rapid – FCSB

Elias Charalabous anunţă că este pregătit pentru derby-ul Rapid – FCSB, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1, care va fi duminică, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Antrenorul cu licenţă PRO de la vicecampioana României a oferit ultimele detalii despre echipa lui înainte de a face deplasarea în Giuleşti.

Prezent la conferinţa de presă, cipriotul a recunoscut că resimte presiunea înainte de a fi rivalul lui Adi Mutu. E convins că nu va avea viaţă uşoară, chiar dacă Rapid încă nu a reuşit să obţină vreo victorie în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem într-un moment bun, avem mulți jucători în formă și sper să luăm cele trei puncte. Ne gândim doar la echipa noastră și la cum jucăm joi. Presiune este mereu la o echipă mare și FCSB este o echipă mare. Presiunea este mare, dar cred că putem să o gestionăm.

Știu că Rapid a avut unele probleme în ultimele etape, dar Rapid e Rapid, va fi un derby. Știm că va fi un meci greu, dar suntem gata pentru acest meci.

Nu putem depinde doar de un jucător. Coman e în formă bună, dar avem mulți jucători care sunt în formă. Eu cred în grup, ai nevoie de toată echipa pentru a câștiga. Important este jocul colectiv. Rapid este Rapid, are o echipă bună, cu jucători de calitate, cu jucători cu experiență mare. Este o echipă bună, dar contează mai mult cum jucăm noi, trebuie să dictăm ritmul„, a spus antrenorul cipriot de pe banca lui FCSB.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și