Închide meniul

Suporterii Farului au „luat foc” după ce Dina Grameni a plecat la Rapid! Mesajul afișat: „Echipă fără nicio pretenție”

Alex Ioniță Publicat: 9 septembrie 2024, 19:55

Reclamă
Suporterii Farului au luat foc” după ce Dina Grameni a plecat la Rapid! Mesajul afișat: „Echipă fără nicio pretenție

Suporterii Farului au „luat foc” după ce Dina Grameni a plecat la Rapid!

Constantin Grameni, într-un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Suporterii Farului au „luat foc” după ce Dina Grameni a plecat la Rapid! Fanii echipei de la malul mării au afișat un mesaj, după ultima afacere făcută de Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Așa cum Gică Hagi anunță în mod regulat, Farul Constanța are ca obiectiv promovarea și vânzarea tinerilor pe sume importante. Totuși, fanii fostei campioane nu sunt de acord cu deciziile pe care le ia „Regele”.

Suporterii Farului au „luat foc” după ce Dina Grameni a plecat la Rapid!

Astfel, fanii echipei din Constanța au afișat un mesaj, după plecarea lui Grameni la Rapid:

”Vindem tot, fără excepţie/ Semnat: o echipă fără nicio pretenţie!”, a fost mesajul suporterilor, postat pe rețelele de socializare alături de descrierea:

”Suntem total împotriva politicii clubului de a vinde jucători importanţi la echipe rivale în ciuda promisiunilor făcute de conducere că nu vom mai fi pepinieră pentru echipele din campionatul intern! Farul suntem doar noi!”, au notat suporterii din „Peluza Marină”.

Reclamă
Reclamă

Pentru transferul lui Grameni, Rapid a plătit suma de „doar” 400.000 de euro. De notat este că jucătorul este cotat la sma de 2 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

De asemenea, tot în această perioadă de mercato, Farul l-a vândut pe Mihai Popescu la FCSB, în schimbul sumei de 250.000 de euro.

Gică Hagi vrea un jucător de la FCSB, după ce transferul lui Haruț la Farul a picat!

Gică Hagi vrea un jucător de la FCSB, după ce transferul lui Haruț la Farul a picat! „Regele” caută, în continuare, o soluție în apărare și s-a uitat, din nou, spre curtea campioanei.

Reclamă

Gică Hagi l-a vândut, în această perioadă de mercato, pe Mihai Popescu la FCSB, iar acum are nevoie de o soluție în plan defensiv. Inițial, „Regele” a încercat transferul lui Haruț, îsă mutarea a picat din cauza pretențiilor financiare ale fundașului.

Acum, potrivit informațiilor oferite de gps.ro, Gică Hagi încearcă să îl readucă pe David Kiki la Farul. Fundașul a ajuns la FCSB tot în această vară, însă a fost scos deja de pe lista UEFA de Gigi Becali.

Totuși, problema din calea realizării acestei mutări este reprezentată de latura financiară a înțelegerii. Sursa citată anterior anunță faptul că rămâne de văzut dacă Gică Hagi va ajunge la un acord cu Gigi Becali.

În cariera sa, David Kiki a mai evoluat pentru ASM Belfort, Chanmois Niort, Stade Brestois, Red Star FC, Montana, Arda Karzhali și Farul. În momentul de față este cotat la suma de 1 milion de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:03

LIVE TEXTRomânia – Lituania 1-1. Kucys l-a învins pe Târnovanu! Mihăilă, gol după o pasă fabuloasă a lui Stanciu

23:01

LIVE SCOREFranța – Belgia 1-0. Cipru – Kosovo 0-4, în grupa României din Nations League. Meciurile serii

22:59

Momentul în care tot stadionul Ghencea a amuţit! Ce s-a întâmplat înainte de startul meciului România – Lituania

22:33

Insipraţie uriaşă pentru Mircea Lucescu. Ştefan Târnovanu, două intervenţii salvatoare în faţa lituanienilor

22:16

Mama lui Radu Drăguşin îşi susţine fiul din tribună în România – Lituania: „Trăiesc meciurile întotdeauna cu emoţie”

22:05

Reacţia lui Florin Prunea după decizia surprinzătoare a lui Mircea Lucescu: „Tot aşa a făcut şi cu noi”

1 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 2 FotoIon Ţiriac a „pus tunurile” pe Noah Lyles! Suspiciuni de dopaj: „Nu ai voie de 8 ori” 3 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 4 FotoRăzvan Lucescu şi PAOK, gest superb pentru micuţul fan al echipei din Grecia care se pregăteşte de operaţia vieţii lui! 5 Jannik Sinner a câştigat US Open 2024! L-a învins pe Taylor Fritz şi a devenit primul italian care se impune la Flushing Meadows 6 Gică Hagi vrea un jucător de la FCSB, după ce transferul lui Haruț la Farul a picat! Toate detaiile mutării
Citește și