Închide meniul

Surprizele din echipa de start a FCSB-ului, pentru derby-ul cu CFR Cluj! Octavian Popescu, în continuare rezervă! Andrei Cordea revine în primul 11

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 mai 2023, 19:37

Surprizele din echipa de start a FCSB-ului, pentru derby-ul cu CFR Cluj! Octavian Popescu, în continuare rezervă! Andrei Cordea revine în primul 11

Surprizele din echipa de start a FCSB-ului, la derby-ul cu CFR Cluj

Octavian Popescu, în timpul unui meci pentru FCSB/ Profimedia

Surprizele din echipa de start a FCSB-ului, pentru derby-ul „de foc” cu CFR Cluj. Octavian Popescu a fost în continuare lăsat pe banca de rezerve, aşa cum s-a întâmplat şi la duelul din runda precedentă cu Sepsi. De asemenea, aşa cum a anunţa şi Elias Charalambous la conferinţa de presă premergătoare meciului, Andrea Compagno este şi el pe banca de rezerve.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – CFR Cluj, derby-ul „de foc” de pe Arena Naţională, se va desfăşura de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

Surprizele din echipa de start a FCSB-ului, la derby-ul cu CFR Cluj

Octavian Popescu nu a prins nici în meciul cu CFR Cluj primul 11 al celor de la FCSB. „Perla” de 20 de ani a rămas pe banca de rezerve, fiind la al doilea meci la rând în care nu prinde echipa de start a roş-albaştrilor.

În locul său a fost preferat Andrei Cordea, cel care revine în primul 11 al FCSB-ului. Mijlocaşul de 23 de ani nu a mai prins echipa de start a roş-albaştrilor de cinci runde, mai exact de la duelul cu Sepsi, din turul play-off-ului, atunci când a fost schimbat la pauză.

Echipele de start la FCSB – CFR Cluj:

Reclamă

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru – Cordea, Miculescu, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad, Octavian Popescu, I. Cristea, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Compagno
Antrenor: Elias Charalambous

CFR Cluj: Scuffet – Braun, Kolinger, A. Burcă, Camora – Boateng, Muhar, Cvek – Fica, Yeboah, Krasniqi
Rezerve: Sava, Peteleu, Yuri, Hoban, Bordeianu, Petrila, Bîrligea, Maglia, Janga
Antrenor: Dan Petrescu

De asemenea, Andrea Compagno este pe banca de rezerve a vicecampionilor, după cum anunţase deja Elias Charalambous. Golgheterul italian al FCSB-ului a suferit o accidentare la duelul cu Universitatea Craiova, din urmă cu două etape, şi nu a fost în lot nici la meciul din etapa trecută, cu Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

„(n.r. despre Compagno) Sunt aici să spun adevărul. Nu este pregătit să joace din primul minut, dar are șanse mari să fie pe bancă.

Situația lui Edjouma este similară. El nu s-a antrenat cu echipa și este foarte probabil să nu mai joace în acest sezon. Acum, când vorbim, cel mai probabil va fi indisponibil până la finalul sezonului, dar nu știu ce va fi săptămâna viitoare”, spunea Elias Charalambous despre Andrea Compagno, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj.

Se ”rupe” Arena Națională, la FCSB – CFR Cluj! S-au vândut toate biletele

Se ”rupe” Arena Națională, la FCSB – CFR Cluj. Pentru ”finala” de duminică, de la ora 21:00, s-au vândut deja 42.000 de bilete. Astfel, clubul din Berceni a suplimentat numărul de tichete.

Dacă Mihai Stoica spera la 40.000 de spectatori pentru duelul decisiv cu CFR Cluj, așteptările sale au fost depășite. Pe Arena Națională vor fi cel puțin 47.000 de fani.

Asta după ce clubul patronat de Gigi Becali a luat decizia de a scoate duminică la vânzare și bilete la inelul 1 de la peluza păstrată pentru oaspeți, care este de obicei închis. Astfel, vor mai fi disponibile alte 5000 de bilete, care pot fi cumpărare online și de la case, după ora 14:00, până la startul partidei.

”Având în vedere interesul extraordinar al suporterilor pentru partida din această seară, am decis să punem în vânzare biletele de la Peluza 2, Inelul 1.

Acestea pot fi achiziționate atât online, pe www.bilete-fcsb.ro, cât și la casele de bilete de la Arena Națională. Prețul unui tichet este de 30 Lei. Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi!”, e comunicatul emis de FCSB.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și