Închide meniul

Surprizele din echipa de start a FCSB-ului, pentru duelul cu U Cluj! Octavian Popescu, vârf! Compagno, pe bancă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 octombrie 2023, 19:47

Surprizele din echipa de start a FCSB-ului, pentru duelul cu U Cluj! Octavian Popescu, vârf! Compagno, pe bancă

Surprizele din echipa de start a FCSB-ului, pentru duelul cu U Cluj

Octavian Popescu, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Surprizele din echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu U Cluj. Octavian Popescu a fost titularizat, şi va evolua pe poziţia de vârf împins. Andrea Compagno, atacantul care a fost titular în ultimele şase meciuri de campionat ale roş-albaştrilor, a fost lăsat pe banca de rezerve.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu U Cluj, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 11-a din Liga 1. Partida va avea loc de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Surprizele din echipa de start a FCSB-ului, pentru duelul cu U Cluj

Alexandru Băluţă a revenit în primul 11 al FCSB-ului, după două meciuri. Mijlocaşul nu a fost în lot pentru duelul cu FC Bihor, din Cupa României, iar în ultima etapă, în partida cu Sepsi, Băluţă a intrat la pauză, în locul lui Andrea Compagno.

Băluţă va împărţi linia de atac a FCSB-ului cu Florinel Coman, care va juca pe poziţia sa obişnuită, în flancul stâng, şi cu Octavian Popescu, care va juca pe poziţia de vârf.

Din linia mediană nu lipsesc titularii obişnuiţi, Adrian Şut şi Darius Olaru. Ovidiu Popescu a fost şi el titularizat, în ciuda faptului că patronul echipei, Gigi Becali, a declarat că va miza pe Mihai Lixandru.

Reclamă

Şi Joyskim Dawa a revenit în prima echipă a FCSB-ului, după ce a fost suspendat, ca urmare a cartonaşului roşu încasat în duelul cu Hermannstadt.

Echipele de start din FCSB – U Cluj:

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Ov. Popescu, Șut, D. Olaru – Al. Băluță, Oct. Popescu, Fl. Coman

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: A. Vlad, V. Crețu, Panțîru, Haruț, Compagno, Miculescu, Lixandru, C. Ganea, Djokovic

U Cluj: Gorcea – Peteleu, Masoero, Mitrea, Vătăjelu – Bic, Grobry, Nistor, Chipciu – Popadiuc, F. Ilie

Rezerve: Iliev, Oancea, Fossati, Miron, D. Popa, V. Gheorghe, Silagi, I. Filip, Hofman

Gigi Becali a recunoscut ce înţelegere uluitoare are cu Florinel Coman

Gigi Becali are o înţelegere uluitoare cu Florinel Coman. Patronul FCSB-ului a dezvăluit cum l-a convins pe atacantul de 25 de ani să nu se mai gândescă la transfer şi să rămână la vicecampioana României. Omul de afaceri a oferit detalii din interior.

Gigi Becali i-a promis o primă uriaşă în cazul în care FCSB va câştiga titlul şi va obţine calificarea în Champions League. Mai mult, l-a asigurat că nu va ordona niciodată să fie schimbat în timpul meciurilor. „Mbappe” Coman este singurul care decide când să părăsească terenul.

„I-am zis lui Coman să nu fie disperat să plece, că eu îi dau primă dacă ajunge în Champions League. Poate câştiga 1 milion la mine, dacă ajunge în Liga Campionilor. De ce să nu stea în ţara lui. Tănase a zis că abia aşteaptă să ajungă sub comanda lui Ferguson.

El are voie să se schimbe când vrea el. El se schimbă când vrea el. Vorbesc serios! El iese din teren când vrea el… el iese când vrea! El cere schimbare când vrea el, nu o să fie schimbat niciodată. Da! Bine, nu o să vă zică asta staff-ul tehnic sau el… el e jucător prea valoros şi se schimbă numai când nu mai poate„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și