Închide meniul
Foto

Tatăl lui Albion Rrahmani, prezent la Rapid – Poli Iași! A ales să își susțină fiul din tribune

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 6 octombrie 2023, 21:30

Tatăl lui Albion Rrahmani, prezent la Rapid – Poli Iași! A ales să își susțină fiul din tribune

Tatăl lui Albion Rrahmani, prezent la Rapid - Poli Iași

Albion Rrahmani, în timpul unui meci pentru Rapid / Profimedia

Tatăl lui Albion Rrahmani, prezent la Rapid – Poli Iași! Kosovarul a ales să își susțină fiul din tribunele stadionului din Giulești, la partida din etapa cu numărul 12 a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Rapid și Poli Iași este în format LIVE SCORE pe AS.ro. Cu o victorie, giuleștenii lui Cristiano Bergodi pot urca pe podiumul primului eșalon al fotbalului românesc.

Tatăl lui Albion Rrahmani, prezent la Rapid – Poli Iași

La partida de pe stadionul din Giulești, tatăl lui Albion Rrahmani a ales să își susțină, pentru prima dată, fiul din tribunele arenei. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO).

Spre bucuria tatălui său, Cristiano Bergodi a decis să îl titularizeze pe atacantul din Kosovo la partida din această seară. Echipa de start a celor de la Rapid, pentru meciul cu Poli Iași:

Rapid: Moldovan – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Oaidă, Albu, Ioniță – Funsho, Rrahmani, Petrila

Reclamă

Albion Rrahmani a ajuns în Giulești în această vară, din țara sa natală. Oficialii celor de la Rapid l-au cumpărat de la formația Kosovară FC Balkani, în schimbul sumei de 600.000 de euro. De la transferul în România, atacantul a impresionat, iar în doar 6 partide jucate pentru echipa lui Cristiano Bergodi, până la meciul cu Poli Iași, a reușit să marcheze de 6 ori.

De asemenea, acesta a fost convocat și la echipa națională, în acțiunea selecționatei din Kosovo din luna septembrie. Totodată, a prins 10 minute în teren la meciul cu România, de pe Arena Națională, care s-a jucat pe data de 12 septembrie și a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Mihai Stoica, verdict despre vedeta Rapidului, Albion Rrahmani

Mihai Stoica a analizat prestaţiile Rapidului, şi a declarat că giuleştenii prestează un joc mult mai bun în meciurile desfăşurate pe teren propriu, atunci când sunt impulsionaţi de către fani.

Reclamă 4 / 0/3

În privinţa lui Albion Rrahmani, Mihai Stoica a declarat că atacantul kosovar este un jucător foarte bun, însă are nevoie de jocul colectiv al echipei, pentru a ieşi în evidenţă. De asemenea, MM a mai mărturisit că Rrahmani ar putea fi golgheterul acestui sezon de Liga 1, după ce în stagiunea precedentă tot Rapid a oferit cel mai bun marcator al campionatului, pe Marko Dugandzic.

„E o diferenţă faţa de Rapidul de pe teren propriu şi cel din deplasare. Acasă sunt mult mai energici. Rrahmani e un jucător acasă, altul în deplasare. El ştie fotbal, dar are nevoie să îl ajute echipa! Rrahmani e posibil să se bată cu şanse reale la titlul de golgheter, va mai marca”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și