Închide meniul

Tavi Popescu l-a convins pe Adrian Ilie: „Are ceva din mine!”. „Cobra”, anunț răsunător după FCSB – Rapid 3-1

Cosmin Cioboată Publicat: 7 noiembrie 2022, 15:51

Tavi Popescu l-a convins pe Adrian Ilie: „Are ceva din mine!. „Cobra, anunț răsunător după FCSB – Rapid 3-1

Octavian Popescu, FCSB

Octavian Popescu, într-un meci pentru FCSB / Hepta

  • Tavi Popescu l-a convins pe Adrian Ilie
  • Anunțul răsunător făcut după FCSB – Rapid 3-1

Tavi Popescu l-a convins pe Adrian Ilie. Fostul mare atacant de la Steaua și naționala României a fost complet impresionat de prestația „perlei” FCSB-ului din derby-ul cu Rapid. Roș-albaștrii s-au impus cu 3-1 pe Arena Națională, într-un meci în care Tavi a marcat un gol și a oferit un assist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Ilie a analizat evoluția lui Tavi Popescu și a tras concluzia. „Cobra” spune că puștiul de 19 ani de la FCSB îi seamănă foarte mult la stilul de joc.

Tavi Popescu l-a convins pe Adrian Ilie: „Are ceva din mine!”

„Finalizare din prima, uşor în colţul lung. Joacă simplu, finalizare simplă. Execuţie foarte bună a lui Tavi Popescu, are calitatea asta. Are ceva din mine. A profitat foarte mult de şansa pe care a avut-o în acest meci. Trebuie să îi dea continuitate.

Reclamă

Îmi place acum că a spus în cealaltă emisiune că a uitat fotbalul. Începe să îl joace din momentul de faţă. Din punctul meu de vedere, trebuie să îşi facă o analiză personală, pentru că trebuie să ajungă mult mai sus.

Să ia ca reper acest meci să fie cel mai prost meci jucat în cariera lui. La execuţia de aseară, are ceva din mine. A lovit mingea simplu, a ales foarte bine momentul. Portarul, chiar dacă este bine poziţionat, nu are ce face.

Reclamă

Alege momentele foarte bine. În urmă cu o lună de zile dădea la poartă. Pasa la golul lui Cordea este exact la întâlnire, cât trebuie. Are multă calitate şi oameni în club în jurul lui, inclusiv Meme-ul, pe care îl consider unul dintre cei mai mari conducători, să meargă să vorbească cu el în fiecare zi”, a spus Adrian Ilie, pentru Fanatik.

Gigi Becali a făcut anunțul despre Tavi Popescu!

Gigi Becali a făcut anunțul despre Tavi Popescu, după ce puștiul de 19 ani a strălucit în FCSB – Rapid 3-1. Tânărul atacant a reușit un gol și un assist în victoria de pe Arena Națională și a atras din nou laudele patronului. Totuși, latifundiarul din Pipera consideră că Tavi încă nu se află la capacitate maximă.

Tavi Popescu a „spart gheața” și a marcat primul său gol din acest sezon, în succesul FCSB-ului din derby-ul cu Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

„Perla” lui Gigi Becali a pasat decisiv la primul gol al serii, marcat de Andrei Cordea. Tavi Popescu a ieșit la rampă și în repriza a doua, reușind să marcheze golul de 3-0.

Gigi Becali are încredere că Popescu poate juca și mai bine decât a făcut-o aseară, iar în viitor să prindă un transfer răsunător.

„Tavi Popescu, la ce a jucat aseară, e numai la 60-70% din ce poate el. Să dea Dumnezeu să joace așa în continuare!”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Ce a spus Tavi Popescu după derby-ul de pe Arena Națională

Octavian Popescu s-a dezlănţuit după FCSB – Rapid 3-1. FCSB a făcut cel mai bun al sezonului şi a câştigat derby-ul cu Rapid, scor 3-1, iar Tavi Popescu a reuşit un gol şi o pasă de gol. FCSB are şi două meciuri mai puţin disputate şi, în cazul în care le va câştiga, poate ajunge la 3 puncte în spatele celor de la Rapid, care ocupă locul 2.

Octavian Popescu s-a dezlănţuit şi la interviul de după derby. A anunţat că merită să fie titular şi i-a transmis şi lui Gigi Becali că ăl interesează criticile.

E un sentiment frumos, mai ales că am câştigat un derby. Sper să ne revenim. L-am aşteptat foarte mult, dar era normal să vină şi golul la un moment dat pentru că mă antrenez bine. Nu prea mă interesează comentariile, nu le bag în seamă. Mi-a venit rândul şi am arătat că merit să joc în primul 11. Cred că mi-am revenit. Nici în meciul cu West Ham nu am jucta rău, dar ăsta e meciul care m-a deblocat. Nu atârnă banderola, dar nu cred că sunt pregătit să o port la un club aşa mare. Am încerc să mă urc pe gard şi acolo.

Nu bag criticile în seamă, în văd de treaba mea şi dau sută la sută. Cred că că cei de la Rapid au venit că ne bat din elan, dar le-am arătat cine este Steaua. I-am văzut şi înainte de declaraţii dădeau şi ne-au luat de sus. Amândouă pasele sunt frumoase. E un subiect pe care nu trebuie să îl ştie toată lumea. Suntem aproape, trebuie să câştigăm ce mai este de jucat şi tragem tare să ajungem cât mai sus„, a spus Octavian Popescu, pentru digisport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi