Închide meniul
EXCLUSIV

„Te-ai duce secund la FCSB?”. Alex Chipciu i-a dat răspunsul prietenului Mihai Pintilii

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 ianuarie 2023, 15:39

„Te-ai duce secund la FCSB?. Alex Chipciu i-a dat răspunsul prietenului Mihai Pintilii

Alex Chipciu a anunţat ce răspuns i-ar da prietenului Mihai Pintilii dacă i s-ar propune postul de antrenor secund la FCSB

Alex Chipciu, declaraţii în exclusivitate pentru Antena Sport

Alex Chipciu şi-a decis viitorul. Campion de trei ori cu FCSB, mijlocaşul de 33 de ani nu este dispus să se retragă. Jucătorul lui U Cluj nu ar accepta să îşi agaţe ghetele în cui dacă bunul său prieten, Mihai Pintilii, i-ar propune să îi devină secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chipciu şi Pintilii sunt colegi la Şcoala de Antrenori, dar mai au de aşteptat până să primească licenţa PRO. Nu vor face prea curând echipă.

Alex Chipciu nu se grăbeşte să fie secundul lui Mihai Pintilii la FCSB

Eu cu Pintii, pe lângă faptul ca am fost colegi… şi cu Chiricheş, cu toată lumea cu care am jucat atunci… suntem în relaţii de naşi-fini, botezam copiii unul altuia. Pintilii probabil e unul dintre cei mai apropiati, cu care mă văd cel mai des. Stăm unul la altul mereu, şi soţia mea e prietena foarte bună cu soţia lui, copiii noştri la fel.

Acum am fost şi la Şcoala de Antrenori în iarna asta. Vorbesc cu el foarte des, m-am văzut cu el non-stop. Clar vrea să-şi ia şi el carnetul de antrenor, sau antrenor-asistent, ce licenţă facem noi. Ca apoi să facem celelalte lucruri. Mă bucur pentru el, sincer! Aşa cum a fost în ultimul timp şi a ajutat acolo mereu Steaua sau FCSB când a fost nevoie de ajutor… chiar de când a fost el principal şi a făcut antrenamentele şi tot ce ţine de organizare acolo, au fost rezultate foarte bune. Îmi doresc să continue pe această linie.

(Reporter: Te-ai duce ca secund al lui la FCSB?) Mai făceam glume cu el. Când am jucat cu FCSB la Cluj mi-au zis ‘Puiu’ şi cu ‘Vije’: ‘Gata, lasă-te de fotbal şi vino secund’. Eu aş vrea să mai joc fotbal în primul rând şi nici nu aş putea fi antrenor secund pentru că nu am carnet de antrenor. Doar să fii pe acolo, să mai ajuţi. În momentul ăsta vreau să mai joc fotbal, vom vedea ce va mai fi„, a declarat Alex Chipciu la AntenaSport.

Reclamă

Pintilii conduce antrenamentele lui FCSB în cantonamentul din Turcia. Leo Strizu este OUT de la vicecampioana României, iar Gigi Becali caută un nou tehnician cu licenţă PRO.

Leo Strizu pleacă de la FCSB

Leo Strizu e OUT de la FCSB după doar două luni. Mihai Stoica a anunțat că Gigi Becali caută un alt antrenor pentru banca vicecampioanei României.

MM Stoica a explicat că Leo Strizu are șanse mici să mai continue pe banca roș-albaștrilor, motiv pentru care nici măcar nu a plecat alături de FCSB în cantonamentul din Antalya.

Reclamă 4 / 0/3

A fost. Nu ştim, în momentul ăsta, dacă va mai fi tot el. Nu ştim dacă el va continua. Nu cred că poate cineva să ne oblige să luăm antrenorul cu noi, dacă nu ştim dacă el va mai continua. Nu se ştie dacă va mai fi el în continuare!

Evaluăm situaţia, probabil că nu va rămâne Strizu. Îl trimitem acolo dacă el nu va mai fi? Asta căutam acum. Sunt şi alte probleme la momentul ăsta. Când vom decide, vom anunţa, când noul antrenor va ajunge la echipă”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Dumitru Dragomir îl cere pe Ionuţ Luţu antrenor la FCSB

Dumitru Dragomir îl cere pe Ionuţ Luţu antrenor la FCSB, după plecarea lui Leo Strizu. Fostul şef al fotbalului românesc e convins că „aghiotantul” lui Gigi Becali merită să fie pus pe banca vicecampioanei României.

Ionuţ Luţu este aproape de a obţine licenţa Pro. O putea primi mai devreme, dar în 2019 nu a trecut proba practică. Luţu a câştigat Cupa României, cu Steaua, în 1999.

Luţu este de o inteligenţă rară, rară! Ca fotbalist, nu cred că a existat un talent mai mare după Hagi. Este de o isteţime rară.

Oameni buni, când la Steaua a început să meargă treabă cu Strizu şi Pintilie (n.r. Pintilii), cineva a băgat coada. Când începe să meargă bine, cineva strigă. Ce deranjează că Strizu se mai ducea să spună o poantă. Pentru ce să strici taraba? Dacă acum începe prost?

Nu este academie, e o meserie. Cum e zideria, pictura. Dacă ai talent, poţi să antrenezi. Dacă nu, nu! Uitaţi-vă la Mourinho, care nu a jucat fotbal mai deloc. Şi dacă eşti oligofren, tot înveţi meseria asta. Dacă ai talent şi în arbitraj, şi în fotbal…

Reclamă

E nevoie de şcoala de antrenor, dar pentru marii fotbalişti sau fotbaliştii care au jucat peste 10 ani în prima ligă, ar trebui să le dea într-un an de zile licenţa. E o meserie!„, a declarat Dumitru Dragomir la Pro Arena.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și