Închide meniul
EXCLUSIV

„Te mai gândeşti la o plecare?”. Alex Chipciu, cel mai sincer răspuns. De ce se teme jucătorul cu şase titluri în România

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 ianuarie 2023, 9:10

„Te mai gândeşti la o plecare?. Alex Chipciu, cel mai sincer răspuns. De ce se teme jucătorul cu şase titluri în România

"Te mai gândeşti la o plecare?". Alex Chipciu, cel mai sincer răspuns

Alex Chipciu, declaraţii în exclusivitate pentru AntenaSport

Întrebat de o plecare de la U Cluj în această iarnă, Alex Chipciu a oferit cel mai sincer răspuns. Mijlocaşul în vârstă de 33 de ani se teme să îşi mai facă vreun calcul în ceea ce priveşte viitorul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chipciu a ajuns, în vară, de la CFR Cluj la rivala din oraş. În loc să se mai lupte pentru câştigarea titlului, internaţionalul român a ajuns să aibă ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Şi-a luat gândul şi la echipa naţională.

Alex Chipciu, cel mai sincer răspuns când a fost întrebat despre plecarea de la U Cluj

De şase ori a devenit Alex Chipciu campion în România. A dat lovitura cu FCSB (2013, 2014, 2015) şi cu CFR Cluj (2020, 2021, 2022). A pus mâna pe trofeu şi în Belgia, cu Anderlecht, în 2017.

(Reporter: Tu te mai gândeşti la o plecare?) În momentul acesta nu mă gândesc la nimic, sincer. Am avut nişte momente în viaţă şi în cariera mea când mi-am făcut atâtea calcule. Când mi-am făcut nişte calcule din acestea, că o să mă duc nu ştiu unde şi de acolo fac nu ştiu ce, a ieşit numai invers.

Avem un obiectiv de a ne salva de la retrogradare, e clar că nu va fi uşor. Dar în acelaşi timp nici nu cred că avem o echipă de Liga 2„, a declarat Alex Chipciu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

U Cluj este pe locul 14 în Liga 1. Are 19 puncte şi este despărţită doar prin golaveraj de UTA. Numai „lanterna roşie” CS Mioveni are mai puţine puncte, 9.

Alex Chipciu nu se grăbeşte să fie secundul lui Mihai Pintilii la FCSB

Alex Chipciu şi-a decis viitorul şi nu este dispus să se retragă. Jucătorul lui U Cluj nu ar accepta să îşi agaţe ghetele în cui nici măcar dacă bunul său prieten, Mihai Pintilii, i-ar propune să îi devină secund la FCSB.

Chipciu şi Pintilii sunt colegi la Şcoala de Antrenori, dar mai au de aşteptat până să primească licenţa PRO. Nu vor face prea curând echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cu Pintii, pe lângă faptul ca am fost colegi… şi cu Chiricheş, cu toată lumea cu care am jucat atunci… suntem în relaţii de naşi-fini, botezam copiii unul altuia. Pintilii probabil e unul dintre cei mai apropiati, cu care mă văd cel mai des. Stăm unul la altul mereu, şi soţia mea e prietena foarte bună cu soţia lui, copiii noştri la fel.

Acum am fost şi la Şcoala de Antrenori în iarna asta. Vorbesc cu el foarte des, m-am văzut cu el non-stop. Clar vrea să-şi ia şi el carnetul de antrenor,u antrenor-asistent, ce licenţă facem noi. Ca apoi să facem celelalte lucruri. Mă bucur pentru el, sincer! Aşa cum a fost în ultimul timp şi a ajutat acolo mereu Steaua sau FCSB când a fost nevoie de ajutor… chiar de când a fost el principal şi a făcut antrenamentele şi tot ce ţine de organizare acolo, au fost rezultate foarte bune. Îmi doresc să continue pe această linie.

(Reporter: Te-ai duce ca secund al lui la FCSB?) Mai făceam glume cu el. Când am jucat cu FCSB la Cluj mi-au zis ‘Puiu’ şi cu ‘Vije’: ‘Gata, lasă-te de fotbal şi vino secund’. Eu aş vrea să mai joc fotbal în primul rând şi nici nu aş putea fi antrenor secund pentru că nu am carnet de antrenor. Doar să fii pe acolo, să mai ajuţi. În momentul ăsta vreau să mai joc fotbal, vom vedea ce va mai fi”, a declarat Alex Chipciu la AntenaSport.

Pintilii conduce antrenamentele lui FCSB în cantonamentul din Turcia. Leo Strizu este OUT de la vicecampioana României, iar Gigi Becali caută un nou tehnician cu licenţă PRO.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și