Închide meniul

„Te vei transfera la FCSB?” Dan Nistor, răspuns fabulos după ce a marcat în Ghencea! Mesaj direct pentru nașul Mihai Pintilii

Alex Ioniță Publicat: 14 iulie 2024, 9:45

Reclamă
„Te vei transfera la FCSB? Dan Nistor, răspuns fabulos după ce a marcat în Ghencea! Mesaj direct pentru nașul Mihai Pintilii

Dan Nistor, răspuns fabulos după ce a marcat în Ghencea!

Colaj cu Dan Nistor și Mihai Pintilii / Profimedia

„Te vei transfera la FCSB?” Dan Nistor a dat un răspuns fabulos după ce a marcat în Ghencea! Mijlocașul de la U Cluj nu s-a ferit de cuvinte, la interviu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nistor a marcat din penalty în FCSB – U Cluj și i-a „furat” victoria campioanei. Partida de pe stadionul „Steaua” s-a încheiat cu scorul de 1-1 și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Te vei transfera la FCSB?” Dan Nistor, răspuns fabulos după ce a marcat în Ghencea!

După meci, Dan Nistor a fost întrebat despre viitorul său, având în vedere că mai are contract până în vara lui 2025 cu U Cluj. Acesta a transmis faptul că nu știe dacă își va mai prelungi înțelegerea cu „șepcile roșii”.

Mai apoi, reporterii prezenți la stadion l-au întrebat pe mijlocaș dacă ar lua în calcul un transfer la FCSB. Răspunsul lui Dan Nistor a fost, cu adevărat, fabulos:

”Să vedem cât voi mai juca. Nu mai am contract la anul. Poate nu mai vor să prelungim. Nu, nu, nu (n.r. la FCSB)! Eu sunt cu câinii roșii, n-am eu treabă.

Reclamă
Reclamă 4

Știți cum e la FCSB… nu dai gol, la pauză ești schimbat. Dacă dădeai gol, erai în teren. Așa lucrează dânsul, ce putem să facem? Să fiu sincer, n-am vrut să mă cert cu nașul (n.r. Mihai Pintilii).

Nașul Pintilii e sufletul meu și nu vreau să avem certuri în familie. Dacă m-ar fi schimbat la pauză… nu se știe”, a spus Dan Nistor.

Alex Chipciu a descris-o în șase cuvinte pe FCSB, după ce a încurcat-o în Ghencea

A fost al 5-lea meci la rând în care U Cluj nu pierde în fața echipei lui Gigi Becali. La finalul partidei, Chipciu a vorbit la superlativ pentru jucătorii antrenați de Elias Charalambous. Totuși, a lansat și un avertisment.

Reclamă

Chipciu se așteaptă ca FCSB, despre care a spus că este „cea mai bună echipă din România”, să aibă viață grea în turul 2 din preliminariile Ligii Campionilor.

”Sunt foarte obosit acum. A fost un meci greu pentru noi, e bine că am plecat cu un punct. Puteam să plecăm cu trei, puteam să plecăm și cu zero, ăsta e adevărul. A fost ok temperatura, frumos stadionul, frumos cu suporterii, a fost un meci frumos.

Nu sperietoare, că și noi avem o victorie cu ei. Încercăm să jucăm fotbal și contracarăm stilul lor de joc. Au jucători de calitate.

Din ce am văzut în cantonament, avem un lot mai competitiv decât anul trecut. Sunt multe schimbări, e clar că nu suntem omogeni. Trebuie să ne omogenizăm, să vedem și un sistem, că am schimbat și sistemul. Ne adaptăm și vedem cum ne vom simți meciurile viitoare.

Va fi greu pentru FCSB cu Maccabi, dar ca lot și condiții cred că e cea mai bună echipă din România”, a declarat Alex Chipciu la digisport.ro.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:33

FCSB – Virtus LIVE TEXT, ora 20:30. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană

15:02

EXCLUSIVNeluţu Varga, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

13:55

Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut

13:39

EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână

13:19

NEWS ALERTGareth Southgate şi-a dat demisia de la naţionala Angliei: „Mulţumesc pentru tot. E timpul pentru o schimbare”

12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și