Închide meniul

„Toată lumea l-a făcut praf” Marius Şumudică e impresionat de un jucător al FCSB-ului: „Unul dintre cei mai buni”

Bogdan Stănescu Publicat: 23 iulie 2024, 19:07

Reclamă
„Toată lumea l-a făcut praf Marius Şumudică e impresionat de un jucător al FCSB-ului: „Unul dintre cei mai buni

Marius Şumudică e impresionat de un jucător al FCSB-ului

Marius Șumudică / Profimedia Images

Marius Şumudică e impresionat de un jucător al FCSB-ului! Fotbalistul de 23 de ani al lui Gigi Becali a avut evoluţii bune în ultima vreme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică l-a lăudat pe Nana Antwi, pe care l-a numit „unul dintre cei mai buni fundași dreapta”. Florin Vulturar a precizat că Nana Antwi a avut probleme de adaptare la Liga 1.

Marius Şumudică e impresionat de un jucător al FCSB-ului: „Unul dintre cei mai buni”

Toată lumea l-a făcut praf (n.r: pe Antwi). Toată lumea care nu înțelegea. Acum, încet-încet, nici acum nu e la 100%. E la 60-70% acum. Nu e ușor să vii într-un alt campionat, alt mediu, să te acomodezi în două luni de zile.

Are nevoie de adaptare, să cunoască clubul, colegii. Chemați-l pe Șumi, el vă poate explica cel mai bine. Eu zic că încă nu e la 100%”, a spus Florin Vulturar la fanatik.ro.

Eu n-am înțeles schimbarea. Scoate-l în minutul 50-60 dacă vrei să îl odihnești pentru Maccabi. Nu îl scoți în minutul 75-80 și îl bagi pe Crețu. După care, vine Crețu, care face două greșeli impardonabile.

Reclamă
Reclamă 4

Acea pasă spre portar, foarte ușoară, iese Târnovanu și degajează. A doua, n-ai voie de acolo să îi dai terenul extremei. Să te așezi și să îl ataci prin exterior, după vine centrarea și execuția impecabilă. Capacitate mare de efort, face bandă, potențial.

E unul dintre cei mai buni fundași dreapta. Din punctul meu de vedere, unul dintre cei mai buni. Uitați-vă la golul pe care-l marchează Craiova ieri, Vlădoiu. Foarte bun de bandă dreapta”, a declarat Marius Șumudică despre Antwi, pentru sursa citată.

Gigi Becali l-a transferat pe Nana Antwi după ce l-a văzut într-un meci cu Farul, din preliminariile Conference League

Gigi Becali a pus ochii pe „Racheta” Nana Antwi după ce l-a văzut într-un meci cu Farul, din preliminariile Conference League. Antwi evolua atunci la Urartu.

Reclamă

Eu l-am văzut în banda dreapta când a dat mingea pe lângă un jucător de la Farul, a dat-o pe partea cealaltă și l-a întrecut. A făcut cum făcea Lăcătuș”, declara Gigi Becali la digisport.ro despre Nana Antwi.

N-am putut s-o văd încă (n.r. „racheta”), n-a avut timp să dea drumul la «kerosen», dar are stăpânire de sine așa, nu a pierdut nicio minge, a și driblat, e sigur pe el, stai să vezi când o să-l bag tot meciul”, spunea Gigi Becali după debutul lui Nana Antwi la FCSB.

Nana Antwi este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 350.000 de euro. Gigi Becali a plătit 100.000 de euro pentru a-l transfera pe ghanez de la Urartu. Antwi are contract cu FCSB până în vara lui 2029. Antwi are dublă cetăţenie, ghaneză şi armeană.

Mihai Stoica îl lăuda pe fundaşul dreapta pentru forma fizică. „Nana Antwi, dacă o să avem tricourile mulate și vrea cineva să-l prindă, n-are nicio șansă că n-are de ce să-l apuce. 

N-am întâlnit așa ceva. Cred că are 0,001 (n.r: ţesutul adipos). O să-l rog pe medicul nostru să-l pună pe device. Numai fibră și tendoane, cum ziceam noi pe vremuri. A fost foarte greu la Medicina Sportivă să i se ia sânge. La cei cu țesut adipos li se văd mai ușor venele”, declara Mihai Stoica la orangesport.ro.

 

 

 

 

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

Florinel Coman şi-a încordat muşchii la antrenamentele lui Al-Gharafa. „Mbappe”, gata să fie golgheter şi la arabi!

20:49

„Nu există om să nu fie înlocuit” Gică Popescu, prima reacţie despre venirea lui Gică Hagi la naţională!

20:45

LIVE TEXTFCSB – Maccabi Tel Aviv 0-0. Campioana României are meci tare în Ghencea. Ştefănescu i-a umplut de cartonaşe pe adversari!

20:37

„Vreau să câştig trofee!” Denis Drăguş şi-a setat obiectivele la Trabzonspor! Ce număr va purta la noua echipă

20:19

Secretarul general al ONU, apel către un armistiţiu în toate conflictele armate, pe durata Jocurilor Olimpice: „Să depună armele”

19:31

Două reveniri în primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu Maccabi Tel Aviv! Helmut Duckadam, reacţie imediată: „Surpriză!”

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 3 Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 6 Lando Norris a dezvăluit la ce s-a gândit când a primit ordinele de echipă în Ungaria: „Uneori trebuie să fii egoist”
Citește și