Închide meniul

„Toată lumea vrea ca FCSB să câştige titlul! Chiar şi adversarele!” Mesaj surprinzător, după victoria roş-albaştrilor

Viviana Moraru Publicat: 13 noiembrie 2023, 13:12

Reclamă
„Toată lumea vrea ca FCSB să câştige titlul! Chiar şi adversarele! Mesaj surprinzător, după victoria roş-albaştrilor

"Toată lumea vrea ca FCSB să câştige titlul! Chiar şi adversarele!" Mesaj surprinzător, după victoria roş-albaştrilor cu FCU Craiova

Jucătorii FCSB-ului, bucurie în timpul unui meci/ Hepta

„Toată lumea vrea ca FCSB să câştige titlul” a fost mesajul surprinzător transmis după victoria roş-albaştrilor cu FCU Craiova. Valeriu Răchită a analizat rezultatele din ultima etapă, şi consideră că FCSB este beneficiază şi de faptul că rivalele pentru primul loc s-au încurcat, motiv pentru care a declarat că roş-albaştrii sunt favorizaţi chiar şi de adversari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a obţinut un succes la limită cu FCU Craiova, scor 2-1, graţie căruia a acumulat 34 de puncte în fruntea Ligii 1. Roş-albaştrii au trei puncte avans faţă de CFR Cluj, şi patru faţă de Rapid.

„Toată lumea vrea ca FCSB să câştige titlul! Chiar şi adversarele” Mesaj surprinzător, după victoria roş-albaştrilor cu FCU Craiova

Valeriu Răchită a declarat că toată lumea îşi doreşte ca FCSB să devină campioană în acest sezon de Liga 1. Acesta a remarcat că în momentul în care roş-albaştrii s-au încurcat, şi rivalele echipei lui Charalambous au făcut paşi greşiţi.

De asemenea, Răchită a declarat că Rapid era nevoită să menţină ritmul, după victoria din derby-ul cu FCSB, însă în această rundă, giuleştenii s-au încurcat cu Sepsi.

„Senzația mea este că toată lumea vrea ca FCSB să câștige campionatul, inclusiv adversarele FCSB-ului, din ce am văzut. Și urmăritoarele lor. Atâta timp cât FCSB s-a împiedicat, imediat echipele din spatele ei s-au împiedicat și ele.

Reclamă

Și spuneam săptămâna trecută, după ce a câștigat Rapid la FCSB și au ajuns aproape de ei, că acum e mai greu, că acum trebuie să mențină ritmul. Și uite că nu au reușit să câștige la Sepsi (n.r. Rapid și Sepsi au remizat, scor 0-0), s-au pierdut două puncte”, a declarat Valeriu Răchită, conform fanatik.ro.

FCSB a avut parte de o etapă perfectă. Roş-albaştrii au obţinut cele trei puncte din duelul cu FCU Craiova, în timp ce principalele contracandidate la titlu s-au încurcat. CFR Cluj a remizat, scor 3-3, cu Poli Iaşi, în timp ce Rapid a terminat la egalitate cu Sepsi.

Decizia luată de Gigi Becali după FCSB – FCU Craiova 2-1

Decizia luată de Gigi Becali după FCSB – FCU Craiova 2-1 a fost anunţată de patronul roş-albaştrilor, la 3 dimineaţa, după ce a ieşit de la Poliţia oraşului Pantelimon.

Reclamă 4 / 0/3

Becali a anunţat că va transfera patru jucători în pauza de mercato de iarnă, posturile cele mai importante fiind cele de atacant şi de fundaş central. Asta după ce Andrea Compagno a intrat în dizgraţia patronului, iar Vlad Chiricheş a fost mai mult absent din cauza problemelor fizice.

„Nu văd nicio echipă care să poată să fie mai puternică decât noi. Avem şi diferenţa de puncte, avem şi jucători, şi echipă mai puternică.

Plus de asta, nu las, mă, echipa eu aşa. Întăresc echipa. Iau eu trei, patru jucători”, a spus Becali.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:17 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi Vezi toate știrile
Citește și