Închide meniul

Toni Petrea a anunțat marele avantaj al celor de la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Ce a spus fostul antrenor al roș-albaștrilor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 decembrie 2022, 23:44

Toni Petrea a anunțat marele avantaj al celor de la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Ce a spus fostul antrenor al roș-albaștrilor

Toni Petrea şi-a găsit echipă, după ce a retrogradat cu Chindia

Toni Petrea, în timpul unui meci / Hepta

Toni Petrea a anunțat marele avantaj al celor de la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Fostul antrenor al roș-albaștrilor crede că „perlele” lui Gigi Becali au o tehnică superioară fotbaliștilor lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – CFR Cluj e ultimul mare meci al anului în Liga 1. Roș-albaștrii se pot apropia la trei puncte de marea rivală, în cazul unui succes în derby. Toni Petrea crede că tehnica îi poate ajuta pe jucătorii vicecampioanei să se impună!

Toni Petrea a anunțat marele avantaj al celor de la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj

„Nu pot să fac o comparație între FCSB și CFR Cluj. Cred că FCSB are o echipă mai tehnică, dar nu știm ce condiții vor fi. Eu văd o partidă echilibrată. Sunt două echipe valoroase. Nu mă interesează cine va câștiga. Mă interesează echipa mea. Le mulțumesc suporterilor. I-am respectat întotdeauna și le mulțumesc”, a spus Toni Petrea, conform digisport.ro.

FCSB – CFR Cluj se joacă joi, 15 decembrie, LIVE TEXT pe www.as.ro!

Billel Omrani: „Îmi dau viaţa pe teren ca să câştigăm cu CFR Cluj”

Atacantul francez a spart gheaţa şi a marcat în victoria cu Chindia Târgovişte, scor 2-0. Omrani a dezvăluit că s-a declanşat sărbătoarea în vestiar după cea de-a cincea victorie la rând în campionat. Pentru vârful de 29 de ani urmează chiar duelul cu fosta sa echipă, CFR Cluj.

Reclamă

Sunt foarte fericit. Primul gol, sper să dau mai multe. Cea mai importantă este victoria, a fost un teren greu. Asta e, trebuie să ne adaptăm pe teren. Plouă, asta e!

Da, este muzică acum. Ne bucurăm, exact! Acum câştigăm fiecare meci, trebuie să câştigăm până la final. Acum urmează CFR, va fi foarte greu. E un meci special pentru mine, am fost acolo mulţi ani. Se joacă fiecare meci, îmi dau viaţa pe teren ca să câştigăm meciul cu CFR. Am puţine emoţii să joc cu CFR, este foarte clar.

E prea devreme să vorbim de titlu. Trebuie să câştigăm cu CFR ca să ne gândim la titlu după. Sper că Compagno se simte bine, la fel şi Olaru. Eu sper să joc. Cel mai bun să joace.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am jucat patru luni, e greu să revii imediat. Trebuie să fiu înţeles. Acum am dat gol, trebuie să dau mai multe. Dar cea mai importantă este echipa. A fost greu, nu am avut pregătirea. Acum mă simt mai bine, mă adaptez mai mult la echipă. Este altă atmosferă, alt joc, mă simt foarte bine. Nu cred că sunt 100% încă, dar sper să fiu„, a declarat Billel Omrani la digisport.ro.

FCSB – Chindia 2-0, în Liga 1

FCSB a învins-o, în deplasare, pe Chindia Târgovişte, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Superligă.

La Ploieşti, pe un teren prost, meciul a început cu o dublă accidentare, în minutul 2, când doi jucători de la FCSB, Compagno şi Olaru, s-au lovit cap în cap la o fază simplă. Cei doi s-au prăbuşit pe gazon, cu probleme vizibile, iar medicii au intervenit imediat. Compagno şi Olaru au fost duşi la ambulanţă şi transportaţi la spital, pentru o examinare amănunţită.

În minutul 22, Miculescu – jucătorul intrat în locul lui Compagno, a fost faultat în careu de Orozco Fernandez, iar arbitrul Horaţiu Feşnic a dictat penalty. A transformat cu siguranţă Radunovic, care a deschis scorul. Al doilea gol al oaspeţilor a fost înscris de Omrani – şi el intrat de puţină vreme, care a înscris cu un şut la colţul lung după o pasă primită de la Octavian Popescu.

Cu această victorie FCSB are 35 de puncte şi se află pe locul 3 în clasament, cu un meci mai puţin disputat.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și