Închide meniul

Toni Petrea a plecat de la FCSB! Anunțul șoc făcut de Gigi Becali: „M-a sunat de dimineață”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 iulie 2022, 11:09

Reclamă
Toni Petrea a plecat de la FCSB! Anunțul șoc făcut de Gigi Becali: „M-a sunat de dimineață

Toni Petrea a anunţat c[ pleacă de la FCSB

Captură As.RO

Toni Petrea a plecat de la FCSB! Anunțul a fost făcut de Gigi Becali după ce a fost sunat de antrenor pentru a-i comunica decizia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul de la FCSB l-a anunțat pe Becali că va pleca de la echipă chiar înaintea returului cu Saburlato, din Conference League. Becali nu a stat pe gânduri și i-a acceptat demisia.

Toni Petrea a plecat de la FCSB

Toni Petrea a luat decizia după ce FCSB a pierdut derby-ul cu Rapid, scor 0-2.

„El m-a sunat aseară și mi-a zis că pleacă. Am zis să vorbim azi, să nu vorbim la cald. El mi-a zis că dacă echipa nu joacă, înseamnă că am eu o problemă. A zis că dacă se întâmplă ceva, de ce să aibă el pe conștiință necalificarea. El pleacă acum.

Eu i-am zis să stea, dar a zis ca nu mai vrea. Deocamdată nu am înlocuitor. Am vorbit cu Vali Argăseală, 30 de zile putem să stăm fără antrenor. Și așa, situația care este…Ce-o fi o fi. Mihai Pintilii dacă are voie să stea, să stea”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Reclamă

Ce a spus Toni Petrea după Rapid – FCSB 2-0

„Un meci echilibrat, faţă de ultimele două jocuri, am avut o exprimare mai bună, dar am luat douî goluri uşoare. Repriza a doua, am intrat mai bine, am avut ocazii, dar Rapid a arătat că este o echipă experimentată, a rupt jocul. Trebuia să schimbăm ceva, a trebuit să fac patru schimbări, Bouhenna a acuzat o accidentare. Am trimis jucători pe posturile lor, aveam nevoie de viteză.

Din păcate, s-a accidentat şi Olaru. Nu doar fundaşii au pierdut acest joc. Nu stau să fac analiză fiecăruia în parte. Sunt nemulţumit de deciziile pe care le-am luat în anumite momente.

Dawa l-a pierdut din marcaj pe Dugandzic, care a avut o execuţie de atacant veritabil. Din moment ce am marcat un singur gol în trei meciuri, şi acela din penalty, e clar că avem nevoie de atacant. Vorbesc cu jucătorii şi căutăm soluţii pentru a ieşi din această situaţie”, a spus Petrea. Pentru FCSB, urmează un meci care poate fi decisiv pentru acest sezon, returul cu Saburtalo, din Conference League. O eliminare ruşinoasă din Europa ar însemna o lovitură teribilă pentru roş-albaştri.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică, favorit să îi ia locul lui Toni Petrea

Așa cum as.ro a anunțat în exclusivitate, Nicolae Dică este favorit să vină antrenor la FCSB. Acesta este și favoritul lui Mihai Stoica. În urmă cu câteva zile, Nicolae Dică nu a exclus o revenire la FCSB.

„Mă bucur că apar asemenea veşti, înseamnă că am făcut ceva cât am fost acolo. Cred că am avut rezultate bune. N-am vorbit cu absolut nimeni, nu s-a pus problema ca eu să merg la Steaua (n.r. – FCSB)”, a spus Nicolae Dică, pentru orangesport.ro.

Nicolae Dică a mai pregătit-o pe FCSB timp de un an şi jumătate, între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri. Dică este liber de contract din noiembrie, când a plecat de la naţională alături de Mirel Rădoi.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf Vezi toate știrile
Citește și