Închide meniul

Toni Petrea, anunţ radical înaintea noului sezon: „E obiectivul principal pentru noi!” Titlul, obsesia de la FCSB: „Avem în minte lucrul acesta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 iulie 2022, 13:55

Toni Petrea, anunţ radical înaintea noului sezon: „E obiectivul principal pentru noi! Titlul, obsesia de la FCSB: „Avem în minte lucrul acesta!

Toni Petrea a anunţat c[ pleacă de la FCSB

Captură As.RO

  • Toni Petrea a anunţat principalul obiectiv de la FCSB
  • Ce a spus despre titlu

 

Toni Petrea, anunţ radical înaintea noului sezon. Calificarea în grupele Conference League este principalul obiectiv de acum al FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea simte presiunea pusă de Gigi Becali pentru ca echipa să se califice în grupele Conference League. Petrea le-a transmis jucătorilor că acesta este obiectivul major al verii.

Toni Petrea, anunţ radical înaintea noului sezon

E obiectivul principal în momentul de faţă, e cel mai apropiat. Campionat îl luăm peste un an. Obiectivul principal este calificarea în grupele Conference League pentru că nu am mai fost demult. Ar fi o performanţă pentru noi„, a spus Toni Petrea într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Antrenorul celor de la FCSB se gândeşte non-stop şi la titlul pe care l-a ratat „la mustaţă” sezonul trecut şi chiar pare o obsesie.

Ne dorim, avem în minte lucrul acesta. Pentru asta ne pregătim, pentru asta ne antrenăm. Trebuie să luăm lucrurile pas cu pas. E un campionat lung, sunt multe meciurile de jucat, e devreme să vorbim despre aşa ceva dar, bineînţeles, ne propunem să câştigăm campionatul”, a mai spus Toni Petrea.

Reclamă

Toni Petrea sună mobilizarea înainte de FCSB – Universitatea Cluj

Toni Petrea cere concentrare maximă înainte primului meci al sezonului. FCSB joacă pe teren propriu cu Universitatea Cluj, echipa care a trimis-o pe Dinamo pentru prima dată în istorie în Liga 2.

Ne aşteptăm să avem parte de susţinerea suporterilor. Mă bucură că vine lumea la stadion. Suntem optimişti, încrezători înaintea acestui început de sezon. Jucătorii au răspuns bine la antrenamente. Sper să începem cu dreptul, să începem cu o victorie. Trebuie să tratăm meciul foarte serios şi să avem în minte doar victoria. Eo perioadă intensă cu aceste jocuri, cele din Superliga plus cele din Conference League. Încercăm să gestionăm bine aceste meciuri şi să scoatem maximum„,  a mai spus antrenorul celor de la FCSB.

Erik Lincar ştie cum o poate învinge pe FCSB în prima etapă din Superligă: „Aici sunt singurele lor probleme”

Erik Lincar ştie cum o poate învinge pe FCSB în debutul din noul sezon. Antrenorul lui U Cluj vrea să dea lovitura încă din prima etapă, pe Arena Naţională. Meciul dintre vicecampioana României şi nou-promovată va fi duminică, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

U Cluj revine, după 7 ani, pe prima scenă a fotbalului românesc. Va avea un start de foc, deplasări cu FCSB şi Universitatea Craiova. Tehnicianul „Şepcilor Roşii” a analizat-o pe echipa lui Toni Petrea şi ştie cum poate profita.

Am urmărit meciurile lui FCSB, încercăm să ne facem planul nostru. Au avut două jocuri cu două echipe din Moldova, pe care le-au câştigat la scor. După jocul cu Mioveni… la Galaţi a fost un joc destul de echilibrat. Dar încerc să iau punctele forte, să îi blocăm cât mai bine şi să înscriem noi primii.

Ştiam că va juca. Florin Tănase a încercat să se protejeze. Cei de la Oţelul au jucat foarte tare, foarte dur. Pentru un joc amical mi s-a părut dur. Majoritatea jucătorilor au jucat cât să se protejeze. Acum am văzut că au adus un fundaş central, sunt curios dacă va juca din primul minut.

Fundaşii laterali sunt cam aceeaşi, singurele lor probleme sunt în zonă centrală. La fundaşii centrali şi un semn de întrebare la mijlocaşul defensiv„, a declarat Erik Lincar la digisport.ro.

Lincar are un trecut roş-albastru. Între 1997 şi 2002 a jucat pentru Steaua şi a cucerit 2 titluri, o Cupă a României şi 2 Supercupe. Nu îşi face griji despre cum va fi primit de fanii lui FCSB.

Am fost o dată primit la Liga 2 cu neutralitate. Aşa mă aştept să fiu primit şi acum. Eu mi-aş fi dorit ca în prima etapă să jucăm acasă, era şansa noastră să evoluăm pe Cluj Arena„, a mai spus antrenorul lui U Cluj.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Laurențiu Reghecampf și-a găsit antrenor secund, după despărțirea de Universitatea Craiova
Fotbal intern • 18 sept., 17:59
Laurențiu Reghecampf și-a găsit antrenor secund, după despărțirea de Universitatea Craiova. Cei doi au mai colaborat în trecut
Toni Petrea a reacționat, după despărțirea de U Cluj
Liga 1 • 24 aug., 18:21
Toni Petrea a reacționat, după despărțirea de U Cluj: „Trăim în România, se poate întâmpla orice”
U Cluj l-a demis pe Toni Petrea, după 3-4 cu CFR Cluj
Liga 1 • 24 aug., 14:46
U Cluj l-a demis pe Toni Petrea, după 3-4 cu CFR Cluj. Cine îi poate lua locul
Variantă surpriză de înlocuire a lui Toni Petrea la U Cluj
Liga 1 • 14 aug., 20:35
Variantă surpriză de înlocuire a lui Toni Petrea la U Cluj! Un fost antrenor de la Dinamo Zagreb poate pregăti „şepcile roşii”
Toni Petrea pleacă de la U Cluj! Cine ar putea să îl înlocuiască
Liga 1 • 14 aug., 17:11
Toni Petrea pleacă de la U Cluj! Cine ar putea să îl înlocuiască