Închide meniul

Toni Petrea, dezamăgit la finalul sezonului regular din Liga 1: „I-am atenționat pe jucători!”

Cosmin Cioboată Publicat: 13 martie 2023, 21:11

Toni Petrea, dezamăgit la finalul sezonului regular din Liga 1: „I-am atenționat pe jucători!

Toni Petrea a reacționat, după despărțirea de U Cluj

Toni Petrea, prima reacție după Chindia - FC Voluntari 1-1 / Hepta

  • Toni Petrea, dezamăgit la finalul sezonului regular din Liga 1
  • „I-am atenționat pe jucători!”

Toni Petrea s-a arătat dezamăgit la finalul sezonului regular din Liga 1. Echipa sa, Chindia Târgoviște, a încheiat pe locul 12, cu 32 de puncte. Formația dâmbovițeană n-a obținut vreo victorie în ultimele 6 etape ale sezonului regular. Luni seară, Chindia a încheiat la egalitate partida cu FC Voluntari, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Voluntari a deschis scorul pe „Ilie Oană” în minutul 15, după execuția superbă a lui Damașcan. Trupa lui Toni Petrea a restabilit egalitatea în minutul 71, prin Cooper.

Toni Petrea, dezamăgit la finalul sezonului regular din Liga 1: „I-am atenționat pe jucători!”

Toni Petrea și-ar fi dorit să încheie sezonul regular cu o victorie. Fostul tehnician de la FCSB a dezvăluit ce le-a spus jucătorilor în vestiar, înaintea meciului cu Voluntari.

Reclamă

Petrea avertizează că echipa sa va avea o misiune complicată în play-out, în încercarea de a evita locurile retrogradabile.

Chindia va începe play-out-ul din Liga 1 de pe locul 6, cu 16 puncte.

Reclamă

„Ce să zic? Din păcate, nu am câștigat un meci pe care cred că ar fi trebuit să-l căștigăm. Am primit un gol pe o acțiune foarte frumoasă a lui Damașcan, deși atenționasem jucătorii de calitățile atacanților echipei oaspete.

E bine că am crezut în continuare, am pus presiune pe adversari și am marcat. E un punct care contează. Ne pregătim de play-out, care va fi foarte greu.

Toni Petrea își dorea să încheie sezonul regular cu o victorie, pe banca Chindiei

Cred că va fi foarte interesant anul acesta. Am avut și neșansă. Am primit goluri destul de ușor și normal că e greu să revii și să câștigi.

Reclamă 4 / 0/3

Important e că n-am pierdut atât de multe jocuri, am revenit când am fost conduși. Le-am spus că îmi doresc foarte mult să câștigăm, îmi doream foarte mult victoria”, a spus Toni Petrea, după Chindia – FC Voluntari 1-1, potrivit digisport.ro.

Toni Petrea a ajuns pe banca tehnică a Chindiei în septembrie 2022. La momentul respectiv, formația din Târgoviște se afla pe ultimul loc în Liga 1, cu numai 3 puncte.

Petrea a schimbat fața echipei și a reușit să o scoată din zona periculoasă a clasamentului. În 24 de meciuri, Chindia a înregistrat 8 victorii, 9 remize și 7 înfrângeri, cu Toni Petrea la cârmă.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 22:22 LIVE VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Meci „de foc” pentru Istvan Kovacs 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB Vezi toate știrile
Pe același subiect
FC Voluntari – Oţelul Galaţi 1-1. Gălăţenii au obţinut remiza cu un gol marcat în minutul 90+4!
Liga 1 • 13 apr., 19:09
FC Voluntari – Oţelul Galaţi 1-1. Gălăţenii au obţinut remiza cu un gol marcat în minutul 90+4!
Florin Pîrvu, cu lacrimi în ochi după ce şi-a umilit fosta echipă!
Liga 1 • 6 apr., 20:23
Florin Pîrvu, cu lacrimi în ochi după ce şi-a umilit fosta echipă! Mesaj ferm despre Petrolul în lupta pentru rămânerea în Liga 1
FC Voluntari a învins-o cu 4-0 pe Petrolul şi s-a îndepărtat de locurile de baraj!
Liga 1 • 6 apr., 19:40
FC Voluntari a învins-o cu 4-0 pe Petrolul şi s-a îndepărtat de locurile de baraj! Cum arată acum clasamentul în play-out
Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Liga 1 • 18 mart., 20:00
„Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
"Te interesează Rapid?" Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi
Liga 1 • 12 mart., 20:38
Marius Şumudică, anunţ de ultimă oră despre revenirea în Liga 1: „Nu mi-aş dori să înţeleagă greşit”