Închide meniul

Toni Petrea, savuros când a fost întrebat de preţul lui Octavian Popescu: „Nu sunt eu patron ca să iau banii!” Divinitatea, adusă în discuţie

Publicat: 16 iulie 2022, 14:28

Toni Petrea, savuros când a fost întrebat de preţul lui Octavian Popescu: „Nu sunt eu patron ca să iau banii! Divinitatea, adusă în discuţie

Octavian Popescu vrea să facă un meci mare cu West Ham

Octavian Popescu, într-un interviu exclusiv pentru Antena Sport / as.ro

  • Toni Petrea, savuros când a fost întrebat de preţul lui Octavian Popescu
  • Becali vrea 50 de milioane de euro pe Popescu

Toni Petrea, savuros când a fost întrebat de preţul lui Octavian Popescu. Atât Gigi Becali, cât şi Mihai Stoica au anunţat că Octavian Popescu valorează 50 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea e evitat să dea o sumă exactă, în contextul în care Rareş Ilie a pelcat pentru suma de 5 milioane de euro la Nice.

Toni Petrea, savuros când a fost întrebat de preţul lui Octavian Popescu

Nu sunt eu patron ca să iau eu banii pentru Tavi Popescu. Pe mine mă interesează jucătorii pe care îi avem aici, să fie sută la sută pregătiţi, să joace cât mai bine, să le crească cota. Dacă va fi vorba de un transfer, să dea Dumnezeu să fie cât mai bine pentru club şi pentru el„, a spus Toni Petrea într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Gigi Becali, anunţ ferm despre Octavian Popescu după ce Rapid l-a vândut pe Rareş Ilie

Gigi Becali, anunţ ferm despre Octavian Popescu după ce Rapid l-a vândut pe Rareş Ilie cu 5 milioane de euro la Nice. Deşi are unele îndoieli cu privire la suma încasată de Rapid, Gigi Becali spune că nu l-ar da pe Octavian Popescu pe aceşti bani.

Gigi Becali se ţine tare şi susţine că Octavian Popescu va pleca pe 50 de milioane de euro. Totuşi, patronul de la FCSB e de părere că transferul nu se poate realiza în acest moment.

Reclamă

50 de milioane de euro. Eu nu îl dau pe Tavi Popescu acum, aşa că nu are rost să vorbim„, a anunţat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Mihai Stoica a dezvăluit de ce Octavian Popescu face mai mulţi bani decât Rareş Ilie

Mihai Stoica a dezvăluit de ce Octavian Popescu face mai mulţi bani decât Rareş Ilie. Rapid şi-a vândut „perla” în Franţa, la Nice, aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate,  pentru suma de 5 milioane de euro.

Cu Tavi Popescu nu există grad de comparaţie pentru mine, pentru că Tavi Popescu are ceva în plus faţa de Rareş Ilie, ceea ce face diferenţa la sumele plătite pentru jucători. Are viteză. Are viteză de deplasare, de reacţie, de execuţie, de gândire. Are 4 tipuri de viteză.

Reclamă 4 / 0/3

Pe când Rareş Ilie nu are viteză de deplasare. Are o viteză de reacţie şi tehnică bună, viteză de gândire, dar viteza de deplasare face diferenţa.  Nu există nicun jucător, atacant, în lume care să fi făcut bani mulţi fără viteză. Nu există. 50 de milioane de euro valorează Octavian Popescu”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Octavian Popescu și-a stabilit singur prețul

Octavian Popescu și-a stabilit singur prețul cel bun, pentru Real Madrid sau Sevilla, echipele la care visează să joace. E mult mai mic decât speră Gigi Becali să ia pe perla FCSB-ului.

Bayern, Everton, Beșiktaș și Torino au întrebat de prețul lui Tavi Popescu. Gigi Becali cere 50 de milioane de euro. Puștiul de 19 ani crede că valorează 20 de milioane.

Dacă ai fi patron de club, ce sumă ai plăti pentru Tavi Popescu?
20 de milioane! (n.r. – râde)

Dacă ai putea să alegi campionatul, care ar fi acela?
Campionatul ar fi Spania!

Și echipa?
Real madrid sau Sevilla!

Octavian Popescu este cotat la 4 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com. În sezonul precedent a reușit 10 goluri și patru pase decisive în 38 de partide disputate în toate competițiile.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”