Închide meniul

Toni Petrea sună adunarea înainte de Rapid – FCSB: ”Nu ne vom menaja! Să arătăm adevărata față!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 iulie 2022, 14:13

Toni Petrea sună adunarea înainte de Rapid – FCSB: ”Nu ne vom menaja! Să arătăm adevărata față!”

Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB

Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea sună adunarea înainte de Rapid – FCSB. Roș-albaștrii au început slab sezonul, cu un egal cu ”U” Cluj, 1-1, și o înfrângere în Conference League, scor 0-1 cu FC Saburtalo, iar antrenorul vrea victoria în Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – FCSB va fi duminică, de la ora 21:30 şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe as.ro.

Toni Petrea sună adunarea înainte de Rapid – FCSB

„Întâlnim o echipă care are un nume în fotbalul românesc, jucăm pe noul stadion din Giulești, unde cu siguranță va fi o atmosferă incendiară, știm cu toții cât de fanatici sunt giuleștenii, dar trebuie să fim pregătiți. Întâlnim un adversar care a pierdut în prima etapă greu, pe terenul campioanei, am urmărit jocul, au făcut un meci bun și cu puțină atenție ar fi putut scoate un rezultat de egalitate acolo, dacă nu ar fi ratat acel penalty. 

Ne așteptăm la o partidă dificilă, din care sper să scoatem cât mai mult. Sunt competiții diferite, meciurile din Conference League sunt foarte importante pentru noi, obiectivul principal în momentul de față, aici e altceva, e campionat, noi tratăm oricum fiecare joc la fel, la victorie, le spun la fiecare meci asta jucătorilor. Nu am avut timp la dispoziție să discutăm ce s-a întâmplat joi, dar avem prilejul să arătăm altceva, că nu aceea este adevărata față a echipei. 

(n.r. dacă menajează jucători) Ne gândim, ținând cont și de faptul că suntem la început de sezon, încă nu suntem puși la punct 100% din toate punctele de vedere, fizic, tehnico-tactic. E posibil să mai facem anumite schimbări, nu din motive de a menaja, dar trebuie să le dăm minute și altor jucători, să aibă ritm, vom vedea.

Reclamă

Tratăm fiecare joc cu seriozitate, cu profesionalism, pentru că altfel nu se poate. Nu consider că e un meci oarecare, e un derby, care trebuie tratat ca atare, nu ne vom menaja, indiferent de cine va intra pe gazon”, a declarat Toni Petrea la conferința de presă a meciului cu Rapid.

Toni Petrea nu își dorește ca Florin Tănase să se transfere în China

Toni Petrea nu își dorește ca Florin Tănase să se transfere în China. Antrenorul FCSB vrea ca golgheterul ultimelor două sezoane din România să îmbrace în continuare tricoul roș-albastru.

Florin Tănase este cel mai bine plătit jucător al vicecampioanei, cu un salariu lunar de 30.000 de euro. Acesta a intrat în conflict cu Gigi Becali, care vrea să îl vândă în China pentru 3 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

”De Tănase, ce s-a întâmplat? N-am ce să clarific cu el. Și-a spus punctul de vedere, nu am ce să discut cu el. Nu am asistat la presupusele negocieri pentru Tănase. Nu pot să mă bucur sau să mă întristez.

Tănase își vede de treabă, e un profesionist. E golgheter, normal că mi-l doresc. Mi-aș dori pentru el să prindă un contract mai bun, dar, pentru noi, îmi doresc să rămână”, a declarat Toni Petrea la conferința de presă a meciului cu Rapid.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și