Închide meniul

Tony Da Silva, prezentat oficial la Poli Iaşi! Fostul jucător de la CFR Cluj l-a înlocuit pe Leo Grozavu

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 aprilie 2024, 16:48

Reclamă
Tony Da Silva, prezentat oficial la Poli Iaşi! Fostul jucător de la CFR Cluj l-a înlocuit pe Leo Grozavu

Tony Da Silva, prezentat oficial la Poli Iaşi

Tony Da Silva, cu tricoul lui Poli Iaşi / Facebook Poli Iaşi

Tony Da Silva a fost prezentat oficial la Poli Iaşi. Antrenorul în vârstă de 43 de ani a preluat banca tehnică a moldovenilor, după ce Leo Grozavu a fost demis de conducerea clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poli Iaşi a pierdut ambele meciuri din play-out şi traversează o criză uriaşă. Gruparea din Copou este pe loc de baraj şi riscă să fie depăşită de Dinamo, în cazul în care „câinii” reuşesc să o învingă pe Petrolul, de la ora 20:30, LIVE TEXT pe AS.ro.

Tony Da Silva, prezentat oficial la Poli Iaşi

Tony Da Silva, ajuns la 43 de ani, a antrenat ultima oară la Montalegre, în liga a treia din Portugalia. El cunoaşte bine fotbalul românesc, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători de la CFR Cluj în perioada 2007-2011.

Bine ai venit, Tony! Succes!„, a fost mesajul care tocmai a fost postat de Poli Iaşi pe reţelele sociale.

Reclamă

Cornel Şfaiţer, preşedintele Consiliului Director al celor de la Poli Iaşi, anunţase, cu o zi în urmă, că a ajuns la un acord cu Da Silva.

A trebuit să ne mișcăm rapid pentru a scoate echipa din criză. Nu aveam timp să stăm după vreun antrenor, indiferent de cota lui. Noul tehnician trebuie să aibă timp să pregătească meciul cu FC U Craiova 1948, pe care trebuie să-l câștigăm. Din multitudinea de propuneri care au venit pe adresa noastră ne-am decis asupra lui Tony.

În ultimii ani am primit numeroase referințe pozitive despre cum lucrează. Are același spirit de luptător pe care-l etala ca jucător, este foarte preocupat de a se perfecționa, are licența PRO, a învățat de la nume mari ale fotbalului portughez, cu care e prieten.

Reclamă 4 / 0/3

A contat enorm și faptul că vorbește româna și alte limbi de circulație internațională, precum și faptul că a urmărit mereu campionatul nostru, fiind la curent cu tot ce se întâmplă. Eu am încredere că Tony va fi un De Zerbi de România”, a declarat Cornel Şfaiţer, potrivit gsp.ro.

Tony Da Silva a fost în trecut şi pe lista FCSB-ului. „Pitbull-ul” a câştigat, în cariera de jucător, 7 trofee cu CFR Cluj – 2 campionate, 3 Cupe şi 2 Supercupe ale României.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și