Închide meniul

Tragedie în familia lui Dinamo! Apelul lui Ionel Dănciulescu după ce Robert a murit: „E timpul să ajutăm”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 20 martie 2024, 16:32

Tragedie în familia lui Dinamo! Apelul lui Ionel Dănciulescu după ce Robert a murit: „E timpul să ajutăm

Tragedie în familia lui Dinamo! Apelul lui Ionel Dănciulescu după ce Robert a murit

Ionel Dănciulescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Tragedie în familia lui Dinamo! Robert, fiul lui „nea Manole”, a murit în Statele Unite. Ionel Dănciulescu a făcut apel la fanii lui Dinamo ca „nea Manole” să fie ajutat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nea Manole” are nevoie să facă rost de o sumă cuprinsă între 15 şi 20.000 de dolari pentru repatrierea trupului neînsufleţit al lui Robert şi pentru înmormântare. „Nea Manole” era cunoscut ca „omul bun la toate” la Dinamo.

Tragedie în familia lui Dinamo! Apelul lui Ionel Dănciulescu după ce Robert a murit: „E timpul să ajutăm”

Nea Manole a ieșit acum la pensie, dar ne-a iubit pe toți la Dinamo. A prins generații de jucători, ne ajuta cu orice în fiecare zi. Toată lumea îl știa, toată lumea îl aprecia. Acum, subliniez, e rândul nostru să-l ajutăm. Trece printr-o perioadă extrem de grea după dispariția fiului”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru prosport.ro.

Nu-l știam pe Robert, însă îl cunosc pe Nea Manole, un dinamovist crescut cu generația antrenată de Lucescu. De fapt, l-am găsit la Dinamo, îl știu dintotdeauna la stadion, la garaj, la club, azi tundea terenul, mâine suda un cap de bară, bun la toate cum se zice.

Aș mai scrie despre Manole, dar mai mult vreau să-l ajut, e cel mai important lucru în acest moment, să-și aducă, înapoi acasă, băiatul.

Reclamă

Să-l plângă acum, când a ieșit la pensie, cu durerea de părinte de a-și conduce fiul pe ultimul drum”, a transmis şi ofiţerul de presă al lui Dinamo, Ionel Culina, pe Facebook.

Anunţul lui Eugen Voicu despre venirea de noi acționari la Dinamo! Ce a spus despre Ion Ţiriac şi Cristi Borcea

Eugen Voicu a dezvăluit că Dinamo poartă negocieri cu mai mulţi oameni de afaceri. Iată anunţul lui Eugen Voicu despre venirea de noi acţionari la Dinamo.

Voicu i-a transmis lui Cristi Borcea că Dinamo caută un alt tip de acţionar. Nu ar spune nu unei veniri lui Ion Ţiriac, dar a subliniat că ar fi de preferat ca miliardarul să nu preia singur Dinamo, ci alături de alţi acţionari.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ne-a contactat (n.r.: Cristi Borcea) şi nu este profilul pe care ni-l dorim în acţionariat. Vrem să vorbim de o nouă eră la Dinamo în care lucrurile se întâmplă puţin diferit faţă de cum se întâmplau în trecut.

Cum erau pe vremea dumnealui, pe vremea altora.

Nu am vorbit cu domnul Țiriac. Sunt pseudo-știri, lumea este dornică de un anumit gen de știri. Nu are cum să fie rău, noi nu sperăm. Noi avem un plan, planul nostru include și ceea ce vrea să facă domnul Țiriac, o academie solidă de copii. Cu dânsul sau fără dânsul o să o facem.

Lucrurile acestea durează, nu se pot face peste noapte. Avem deja niște acțiuni pe care le luăm în ceea ce privește reorganizare Centrului de Copii și Juniorii”, declara Eugen Voicu la fanatik.ro.

Ce a spus Eugen Voicu despre cooptarea unui fond de investiţii din Portugalia

Pot să vină şi fonduri de investiţii. Chiar dacă sunt într-o fază incipientă, discuţiile sunt serioase. Nu aş vrea să intru în amănunte. După ce ieşim din insolvenţă, trecem de acest sezon şi rămânem în Liga 1, nu am luat în calcul o altă variantă…

Ne dorim să rămânem în Liga 1 şi şansele sunt mari în continuare. O să vedeţi că la anul, poate chiar în toamnă, Dinamo va fi o ţintă pentru anumiţi investitori”, a mai declarat Eugen Voicu pentru sursa citată.

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” Vezi toate știrile
Citește și