Închide meniul

Anunţul lui Eugen Voicu despre venirea de noi acționari la Dinamo! Ce a spus despre Ion Ţiriac şi Cristi Borcea

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 19 martie 2024, 15:44 / Actualizat: 20 martie 2024, 16:30

Anunţul lui Eugen Voicu despre venirea de noi acționari la Dinamo! Ce a spus despre Ion Ţiriac şi Cristi Borcea

Anunţul lui Eugen Voicu despre venirea de noi acționari la Dinamo!

Ion Ţiriac şi Cristi Borcea / colaj AntenaSport

Eugen Voicu a dezvăluit că Dinamo poartă negocieri cu mai mulţi oameni de afaceri. Iată anunţul lui Eugen Voicu despre venirea de noi acţionari la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Voicu i-a transmis lui Cristi Borcea că Dinamo caută un alt tip de acţionar. Nu ar spune nu unei veniri lui Ion Ţiriac, dar a subliniat că ar fi de preferat ca miliardarul să nu preia singur Dinamo, ci alături de alţi acţionari.

Anunţul lui Eugen Voicu despre venirea de noi acționari la Dinamo! Ce a spus despre Ion Ţiriac şi Cristi Borcea

Nu ne-a contactat (n.r.: Cristi Borcea) şi nu este profilul pe care ni-l dorim în acţionariat. Vrem să vorbim de o nouă eră la Dinamo în care lucrurile se întâmplă puţin diferit faţă de cum se întâmplau în trecut.

Cum erau pe vremea dumnealui, pe vremea altora.

Nu am vorbit cu domnul Țiriac. Sunt pseudo-știri, lumea este dornică de un anumit gen de știri. Nu are cum să fie rău, noi nu sperăm. Noi avem un plan, planul nostru include și ceea ce vrea să facă domnul Țiriac, o academie solidă de copii. Cu dânsul sau fără dânsul o să o facem.

Reclamă

Lucrurile acestea durează, nu se pot face peste noapte. Avem deja niște acțiuni pe care le luăm în ceea ce privește reorganizare Centrului de Copii și Juniorii”, a spus Eugen Voicu la fanatik.ro.

Ce a spus Eugen Voicu despre cooptarea unui fond de investiţii din Portugalia

Pot să vină şi fonduri de investiţii. Chiar dacă sunt într-o fază incipientă, discuţiile sunt serioase. Nu aş vrea să intru în amănunte. După ce ieşim din insolvenţă, trecem de acest sezon şi rămânem în Liga 1, nu am luat în calcul o altă variantă…

Ne dorim să rămânem în Liga 1 şi şansele sunt mari în continuare. O să vedeţi că la anul, poate chiar în toamnă, Dinamo va fi o ţintă pentru anumiţi investitori”, a mai declarat Eugen Voicu pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2”

Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt. Administratorul special al clubului, Andrei Nicolescu, nu s-a ferit de cuvinte după Hermannstadt – Dinamo 3-0.

El a fost întrebat dacă se teme de retrogradare după acest meci şi a dat un răspuns tranşant. Nicolescu a spus că, la cum a evoluat, Dinamo nu a arătat nici ca o echipă din Liga a 2-a.

“Dacă jucăm cum am jucat ieri nici nu știu dacă suntem echipă de liga a doua. Eu am avut impresia că sunt două echipe din ligi diferite. Niciunul dintre ei nu a fost capabil să arate mai mult”, a declarat Andrei Nicolescu pentru sursa citată.

„Sper să fi fost un duș rece acest eșec”

Nicolescu a remarcat susţinerea fanilor dinamovişti, care au mers în număr mare la Sibiu. Din păcate pentru ei, Dinamo nu a dat niciun moment impresia că ar putea câştiga acel joc.

“Lecția pe care le-au dat-o suporterilor. Ca jucător, știam că în astfel de momente îți vine să bagi capul în gheată. Reacția suporterilor te determină să faci asta. Am văzut neputință fizică, din păcate. 

Au fost 4000 de fani, dar a mai fost și o altă parte din stadion, destul de mare, tot cu noi. Din punctul de vedere al susținerii, am jucat acasă. Din punctul de vedere al exprimării, am jucat la 2000 de kilometri distanță.

Sper să nu ajungem în ultima etapă să facem calcule atunci. Eu sper să fi fost un duș rece acest eșec. Încercăm să găsim cele mai bune metode. Da, vrem 100% să îl mai chemăm pe domnul Mircea Lucescu”, a mai declarat Andrei Nicolescu pentru sursa citată.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia Vezi toate știrile
Citește și