Închide meniul

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

Dan Roșu Publicat: 28 octombrie 2024, 8:43

Reclamă
Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

Marius Şumudică, în timpul unui meci - Profimedia Images

Marius Şumudică a anunţat la conferinţa de presă că Rapid încearcă să dea o mare lovitură pe piaţa de transferuri, în această iarnă. Denis Drăguş, internaţionalul român cotat la 4 milioane de euro, e dorit în Giuleşti, după ce nu s-a acomodat la noua sa echipă, Trabzonspor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăguş a înscris un singur gol în acest sezon, în 15 meciuri disputate în Turcia. El şi-a trecut numele pe lista marcatorilor şi la echipa naţională, în Lituania – România 1-2. Denis a mai fost dorit de Rapid şi anul trecut.

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică

”Mi l-aș dori pe Drăguș, să fiu sincer. Din câte văd, nu se adaptează acolo (n.r. la Trabzonspor). Vom încerca să facem o ofertă în iarnă, dacă există posibilitatea unui împrumut. Mi-aș dori din suflet să-l aduc aici, este finul meu, un jucător care este numărul 1 la echipa națională din postura de vârf de atac.

A venit să-i fiu fin după ce a marcat 14 goluri și avea salariu 20.000 de euro. Acum are peste un milion. Este numărul 1 la echipa națională. Este prima soluție ca vârf de atac, ar juca într-un picior aici, cum să nu se adapteze? Comparăm liga din Turcia cu cea din România… nu putem compara.

Toți jucătorii pe care i-am luat s-au adaptat. Vreau un exemplu de jucător care nu s-a adaptat! Găman îmi scrie și acum, Silviu Lung, Junior Morais, Boldrin, Budescu, Săpunaru. I-am luat pe Maxim, Drăguș, nici nu mai știu câți am pe buletin”, a spus Marius Șumudică, la conferința de presă.

Reclamă
Reclamă

Denis Drăguş, în centrul unui scandal uriaş în Turcia

Denis Drăguş se află în centrul unui scandal uriaş în Turcia, după ultimul meci bifat de Trabzonspor. Atacantul român a fost titular în eşecul cu Goztepe, iar după meci, coechipierii l-au găsit vinovat şi l-au pus la punct.

Denis Drăguş nu a impresionat şi a fost schimbat la pauza duelului cu Goztepe. Un jurnalist turc a dezvăluit ce s-a întâmplat după meci, mărturisind că atacantul român trece prin momente dificile la echipa sa.

Concret, Denis Drăguş a fost certat de coechipierii săi, pentru evoluţia din meciul cu Goztepe. Atacantul român a fost pus la punct de ceilalţi jucători ai lui Trabzonspor, existând o ceartă în vestiar, în urma evoluţiei sale extrem de modeste.

Reclamă

„Un jucător nu poate fi atât de slab. S-a discutat mult în vestiar despre Drăguș. Între jucători și Drăguș. Jucătorii au manifestat și reacții dure față de Drăguș. Aceasta este informația pe care am primit-o”, a dezvăluit Ulaș Özdemir, jurnalist turc din Trabzon, conform publicaţiei 62Saat.com.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:09

LIVE TEXTSimona Halep – Yue Yuan se dispută ACUM. Fostul lider mondial joacă în primul tur la Hong Kong

12:02

Florin Manea a reacţionat după ce Marius Şumudică a anunţat că îl vrea pe Denis Drăguş: „Rapid e echipa mea de suflet”

11:42

Cele două staruri pe care Carlo Ancelotti le cere la Real Madrid, după umilința cu Barcelona. Asalt pe piața transferurilor!

11:35

Gala decenării Balonului de Aur 2024 LIVE TEXT (21:30). Cine este marele favorit al ceremoniei de la Paris

11:06

Decizie radicală luată de Gigi Becali înainte de Dinamo – FCSB: „Toţi!”. Anunţul momentului făcut de patronul campioanei României

10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și