Închide meniul

Transferul lui Gicu Grozav la Rapid a picat: „Ne vedem fiecare de echipa noastră”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 ianuarie 2023, 11:43

Transferul lui Gicu Grozav la Rapid a picat: „Ne vedem fiecare de echipa noastră

Mesajul lui Gicu Grozav, după ce Petrolul a învins Botoşani fără salarii plătite

Gicu Grozav, în timpul unui meci la Petrolul/ Hepta

Transferul lui Gicu Grozav la Rapid a picat. Victor Angelescu a anunţat că nu s-a ajuns la nicio înţelegere cu atacantul celor de la Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gicu Grozav a fost atacantul pe care Adrian Mutu l-a dorit la Rapid în această iarnă. Angelescu şi Şucu au negociat cu Petrolul, însă nu s-a ajuns la un numitor comun.

Transferul lui Gicu Grozav la Rapid a picat

„A existat interes, dar din ce știu eu, nu s-a ajuns la o înțelegere cu clublul. Nu am ajuns la o înțelegere, ne vedem fiecare de echipa noastră și fiecare cu jucătorii săi. La momentul de față, nu există negociere cu clubul sau cu jucătorul”, a spus Victor Angelescu la sport.ro.

Gicu Grozav, dezvăluire care îl extaziază pe Adrian Mutu

Gicu Grozav, dezvăluire care îl extaziază pe Adrian Mutu. Aflat pe lista Rapidului, Gicu Grozav a făcut o dezvăluire care îl încântă pe actualul antrenor al giuleştenilor. În 2012, după ce Gicu Grozav a marcat singurul gol în victoria uriaşă a naţionalei României cu Turcia, acesta s-a ales cu un cadou de la Mutu. „Briliantul” a acceptat cererea lui Grozav şi i-a oferit tricoul din acel meci.

Gicu Grozav a dezvăluit că păstrează la loc de cinste tricoul lui Mutu, despre care a spus că a fost un jucător imens.

Reclamă

Da, e un club mare, cu suporteri frumoşi, cu galerie mare în spate. Un proiect frumos, cu Mutu antrenor. Da, normal. Îl am, e o amintire plăcută pentru mine, a fost un jucător mare şi îl păstrez acolo acasă„, a spus Gicu Grozav în cantonamentul din Antalya.

Gicu Grozav era deschis la negocieri cu Rapid

Gicu Grozav nu a exclus transferul la Rapid. Fotbalistul celor de la Petrolul e cu gândul la posibilitatea de a îmbrăca tricoul formației giuleștene.

Grozav se află pe lista de transferuri a lui Adrian Mutu la Rapid, iar posibilitatea să fie antrenat de „Briliant” îi surâde. Jucătorul de 32 de ani ar putea să aducă o sumă importantă în conturile Petrolului, care are probleme cu banii.

Reclamă 4 / 0/3

„N-am vorbit cu nimeni, nu încă, toată lumea e de vânzare la noi la club. Clubul e într-o situație mai nasoală, dar sperăm să o scoatem la capăt. N-aș vrea să discut de Rapid, e un club mare, cu suporteri frumoși, un proiect frumos, Mutu e antrenor. Mai am tricoul lui Mutu, e o amintire, plăcută, a fost un jucător mare, îl păstrez acasă”, a spus Gicu Grozav, în cantonamentul Petrolului din Antalya.

Totodată, ajuns la 32 de ani, Grozav încă se mai gândește la convocarea la echipa națională.

„Îmi doresc la națională, da… dar deocamdata nici n-am fost căutat, niciun telefon, nici dacă trăiesc sau nu”, a mai spus Gicu Grozav.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și