Închide meniul

Transferul ratat de Gică Hagi la Farul: „Am vrut să-l cumpărăm, dar nu am putut! Era prima noastră opţiune”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 iulie 2023, 20:15

Transferul ratat de Gică Hagi la Farul: „Am vrut să-l cumpărăm, dar nu am putut! Era prima noastră opţiune

Farul - Urartu 3-2. Gică Hagi, salvat de Larie în minutul 90+5

Gică Hagi, antrenor Farul Constanţa / Profimedia

Gică Popescu a dezvăluit care a fost transferul ratat de Gică Hagi la Farul. Preşedintele campioanei României a spus că Joao Paolo, jucătorul de la Sheriff Tiraspol, a fost dorit la Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu a dat detalii şi dezvăluit şi care a fost principalul motiv pentru care jucătorul nu a putut fi transferat la Farul. Campionaa României a fost eliminată chiar de Sheriff Tiraspol în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Transferul ratat de Gică Hagi la Farul

„Numărul 8 de la Sheriff (n.r. Joao Paulo) ne-a fost prezentat, am vrut să-l cumpărăm, dar nu am putut, pentru că e jucător extracomunitar și taxele sunt de 70%. Era prima noastră opțiune pentru mijlocul terenului. Cu cele trei milioane de la Brighton ne acoperim bugetul, nu ne rămâne un leu să băgăm în jucători. Noi, dacă am face cum am fost sfătuiți, am intra în faliment.

Bugetul întregului club, că vorbim de academie, că vorbim de investiții, e de 7 milioane de euro. Dacă am fi trecut de Sheriff, eram dispuși să facem un efort uriaș și să aducem unul-doi jucători. Sponsori am adus, de când sunt președinte bugetul de la sponsori a crescut de două ori. Am avut tot felul de întâlniri, dar parcă e un făcut, când se apropie lucrurile de final, dispar oamenii”, a spus Gică Popescu la digisport.ro.

Gică Hagi, criză de nervi după ce Farul a fost eliminată din Champions League

Gică Hagi a făcut o criză de nervi, după ce Farul a fost eliminată din preliminariile Champions League. „Regele” s-a declarat extrem de nemulţumit de evoluţia jucătorilor săi, din înfrângerea categorică suferită în faţa celor de la Sheriff.

Reclamă

Farul a fost învinsă cu scorul de 3-1, la general, de către Sheriff Tiraspol. Moldovenii au trimis-o pe campioana României în turul doi preliminar din Conference League.

Gică Hagi nu s-a putut abţine şi şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu Sheriff. „Regele” susţine că fotbaliştii săi au fost temători şi lipsiţi de personalitate în confruntarea cu moldovenii.

De asemenea, Hagi a declarat că Farul s-a prezentat în cea mai proastă versiune. Managerul campioanei susţine că jucătorii săi din atac au fost inexistenţi, criticându-şi totodată şi apărarea.

Reclamă 4 / 0/3

„Încep cu primul meci, de acasă, știam că vom întâlni o echipă experimentată, am făcut un meci bun contra lui Sheriff, știam că ne așteaptă unul foarte greu în deplasare, dar, spre surprinderea mea, cred că s-a văzut cea mai proastă versiune a noastră!

Nu pot să-mi explic, inexplicabil, am făcut cea mai proastă primă repriză posibilă. Temători, fără personalitate, n-am fost noi!

Când nu joci fotbal, e clar, îi așteaptă un singur lucru: să pierzi! Asta e realitatea, felicitări lui Sheriff. Noi? Capul jos, mergem acasă și de mâine reflectăm să vedem ce e de făcut. Încă o dată, cea mai proastă versiune a noastră!

În apărare n-am făcut nimic, în atac vârfurile inexistente, cum să ajungi la poartă?! Lenți, previzibili, munca noastră…”, a declarat Gică Hagi, conform gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani Vezi toate știrile
Citește și