Închide meniul

Gică Hagi, criză de nervi după ce Farul a fost eliminată din Champions League: „Inexplicabil! N-am fost noi!”

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2023, 23:55

Reclamă
Gică Hagi, criză de nervi după ce Farul a fost eliminată din Champions League: „Inexplicabil! N-am fost noi!

Gică Hagi, criză de nervi după ce Farul a fost eliminată din Champions League

Gică Hagi, în timpul unui meci al Farului/ Profimedia

Gică Hagi a făcut o criză de nervi, după ce Farul a fost eliminată din preliminariile Champions League. „Regele” s-a declarat extrem de nemulţumit de evoluţia jucătorilor săi, din înfrângerea categorică suferită în faţa celor de la Sheriff.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a fost învinsă cu scorul de 3-1, la general, de către Sheriff Tiraspol. Moldovenii au trimis-o pe campioana României în turul doi preliminar din Conference League.

Gică Hagi, criză de nervi după ce Farul a fost eliminată din Champions League

Gică Hagi nu s-a putut abţine şi şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu Sheriff. „Regele” susţine că fotbaliştii săi au fost temători şi lipsiţi de personalitate în confruntarea cu moldovenii.

De asemenea, Hagi a declarat că Farul s-a prezentat în cea mai proastă versiune. Managerul campioanei susţine că jucătorii săi din atac au fost inexistenţi, criticându-şi totodată şi apărarea.

„Încep cu primul meci, de acasă, știam că vom întâlni o echipă experimentată, am făcut un meci bun contra lui Sheriff, știam că ne așteaptă unul foarte greu în deplasare, dar, spre surprinderea mea, cred că s-a văzut cea mai proastă versiune a noastră!

Reclamă

Nu pot să-mi explic, inexplicabil, am făcut cea mai proastă primă repriză posibilă. Temători, fără personalitate, n-am fost noi!

Când nu joci fotbal, e clar, îi așteaptă un singur lucru: să pierzi! Asta e realitatea, felicitări lui Sheriff. Noi? Capul jos, mergem acasă și de mâine reflectăm să vedem ce e de făcut. Încă o dată, cea mai proastă versiune a noastră!

În apărare n-am făcut nimic, în atac vârfurile inexistente, cum să ajungi la poartă?! Lenți, previzibili, munca noastră…”, a declarat Gică Hagi, conform gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi, criticat dur după Sheriff – Farul 3-0: „Nu ai transferat nimic! Jucători aduşi de la retrogradare”

Gică Hagi a fost criticat dur după ce Farul a fost învinsă cu scorul de 3-0 de Sheriff, în primul tur preliminar din Champions League. Vasile Miriuţă a tras un semnal de alarmă în privinţa transferurilor efectuate de „Rege” la campioana României, în această perioadă de mercato.

Vasile Miriuţă a făcut-o praf pe Farul, după înfrângerea cu Sheriff. Tehnicianul susţine că trupa lui Gică Hagi a fost depăşită la toate capitolele de campioana Moldovei, fiind lipsită de omogenizare şi de organizare.

„Campioana României a fost de nerecunoscut! Sheriff ne-a bătut la calitatea individuală, asta e părerea mea. Dacă ei erau omogeni şi aveau organizare, aceşti băieţi de la Sheriff, pentru că noi oricum nu am trecut de mijlocul terenului, ne distrugeau, nu ştiu ce se întâmpla cu noi!

Ei nu au avut nici omogenizare, nici organizare. Acolo s-au adus jucători acum vreo trei săptămâni, 12 jucători a adus Sheriff. Atunci, despre ce vorbim? Campioana României, ce? Am văzut înainte de meci că se spunea că vom ataca, că ne vom face jocul nostru, vorbe goale! Dacă nu eşti agresiv la un meci ca acesta, în cupele europene nu ai şanse! Îmi asum să spun că, în afară de CFR, altă echipă românească nu va mai juca în grupele Europa League sau Champions League.

Trebuie să aduci jucători dacă vrei în grupele cupelor europene! Nu poţi să vrei în grupe cu jucători aduşi de la retrogradate. Nu am nimic cu nimeni, vrei să joci la un nivel, trebuie să aduci! Tu, ce ai transferat? Nu ai transferat nimic! Trebuie să aduci trei jucători de top, le dai salarii şi încerci să ajungi în Conference League sau în Europa League”, a declarat Vasile Miriuţă, conform primasport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și