Închide meniul

Transferurile făcute de Rapid nu l-au impresionat pe Mihai Stoica: „Durează până se sudează”

Alex Masgras Publicat: 8 ianuarie 2024, 11:28

Reclamă
Transferurile făcute de Rapid nu l-au impresionat pe Mihai Stoica: „Durează până se sudează

Analiza lui Mihai Stoica după CFR Cluj - Dinamo 4-0

Mihai Stoica, în timpul unui meci - Profimedia

Transferurile făcute de Rapid nu l-au impresionat pe Mihai Stoica. Giuleştenii au fost activi în această perioadă de transferuri încă din primele zile ale anului 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Cristiano Bergodi i-a adus pe Florent Hasani (FK Tirana), Borisav Burmaz (FK Vozdovac), Ermal Kransiqi (CFR Cluj) şi Damjan Djokovic (FCSB).

Transferurile făcute de Rapid nu l-au impresionat pe Mihai Stoica

În ciuda ultimelor achiziţii făcute de giuleşteni, Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a comparat actuala echipă nu este mai bună decât cea pe care Rapid o avea în urmă cu un an:

„E clar că, având și probleme cu accidentările, cei de la Rapid au fost foarte nemulțumiți de cum au arătat de la mijloc în sus, din moment ce acolo aduc. Și foarte mulțumiți de compartimentul defensiv, dacă nu dublează nimic acolo.

Krasniqi cred că va juca titular. Nu știu… Când dai un milion de euro pe un jucător, cred că îl bagi. Nu știu… Probabil că vor un atacant lateral stânga. Petrila și Krasniqi sunt de profiluri diferite. Petrila e mai rapid, Krasniqi e mai tehnic.

Reclamă

Nu știu ce joacă Hassani. Burmaz e atacant și se va bate cu Rrahmani pentru titularizare. În stânga, sunt Papeau, Petrila și Krasniqi… E clar că Rapid a creat o mare concurență pe cele patru poziții din atac.

Dacă mi se pare că Rapid de acum e mai bună? Nu. Depinde cum va fi Rrahmani. Sau dacă Burmaz va fi cel pe care crede toată lumea că Rapid l-a adus. Pentru că Dugandzic a fost foarte bun.

Ioniță, când e în formă, e bun. De pe bancă nu prea am văzut să ajute prea mult. Erau Albu – Kait, acum sunt Djokovic – Oaidă. E echilibru. Dar sunt jucători de profil diferit.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid are un compartiment defensiv cu jucători foarte experimentați… Săpunaru care cel mai în vârstă din campionat și Borza, cel mai tânăr din campionat. Durează până se sudează…”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Ilie Dumitrescu, verdict după transferul lui Damjan Djokovic la Rapid

Ilie Dumitrescu este de părere că Damjan Djokovic va face pereche cu Alexandru Albu, la centrul terenului. Fostul internaţional nu a vrut să comenteze şi motivul pentru care Gigi Becali nu a vrut să-l mai păstreze pe mijlocaşul croat la FCSB, însă a subliniat că giuleştenii s-au întărit serios, pentru a doua parte a sezonului.

De asemenea, Ilie Dumitrescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Damjan Djokovic, despre care susţine că este un jucător extrem de profesionist.

„Djokovic este o certitudine. Faptul că lui Gigi Becali nu i-a plăcut de el este altă speță. O să vedeți, dacă Rapid îl folosește pe Djokovic punct fix în fața apărării, dar cred că va face pereche cu Albu…

Rapid s-a întărit foarte mult iarna aceasta. Mi s-a părut super profesionist, din ce-am înțeles eu se pregătea foarte bine la FCSB”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și