Închide meniul

Trei jucători din Liga 1, pe „radarul” unor echipe de top din Europa! Anunţul lui Giovanni Becali: „E o şansă mare să facă pasul!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 ianuarie 2023, 10:16

Trei jucători din Liga 1, pe „radarul unor echipe de top din Europa! Anunţul lui Giovanni Becali: „E o şansă mare să facă pasul!

Trei jucători din Liga 1, pe "radarul" unor trupe de top din Europa! Anunţul lui Giovanni Becali

Giovanni Becali/ Profimedia

Trei jucători din Liga 1 sunt urmăriţi de formaţii importante din Europa, după cum a anunţat Giovanni Becali. Impresarul susţine că Octavian Popescu, „perla” de FCSB, este pe „radarul” unui club important din Vest.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni Becali a declarat că tinerii jucători români vor avea o şansă importantă de a se afirma, atunci când România va găzdui următoarea ediţie a Campionatului European U21.

Trei jucători din Liga 1 sunt urmăriţi de formaţii importante din Europa. Anunţul lui Giovanni Becali

Giovanni Becali a mai declarat că cele două staruri de la Farul, Alexi Pitu şi Constantin Grameni, pot face pasul în următorii ani către formaţii de top din Europa. Cei doi au avut evoluţii solide în actualul sezon, sezon în care trupa lui Gică Hagi este lider în Liga 1.

„Octavian Popescu, Grameni și Pitu sunt jucători urmăriți de multe cluburi din Europa, cluburi importante. În iarna asta, sunt mici șanse să plece cineva din fotbalul românesc.

Fotbalul românesc se poate relansa cu viitorul Campionat European U21, pe care îl și găzduim. Atunci e o șansă mare pentru mulți tineri să facă pasul. Eu voi fi gazdă, îi voi primi pe oaspeți cu tot ce trebuie, cu pâine și sare”, a declarat Giovanni Becali, pentru digisport.ro.

Reclamă

Ioan Becali, anunț despre Dennis Man după ce atacantul s-a accidentat în meciul cu Inter

Ioan Becali a făcut un anunț despre Dennis Man, după ce atacantul român s-a accidentat în meciul cu Inter. Jucătorul Parmei a fost schimbat în minutul 24 al partidei din Cupa Italiei, câștigată de „nerazzurri” după prelungiri, scor 2-1.

Man a început ca titular duelul de pe Giuseppe Meazza, însă n-a prins pauza pe teren.

Dennis Man a suferit o întindere la coapsa dreaptă și a cerut să fie schimbat. În locul internaționalului român, la Parma a intrat Stanko Juric, care a reușit să deschidă scorul în minutul 38.

Reclamă 4 / 0/3

Ioan Becali a oferit ultimele detalii despre starea lui Dennis Man.

Dennis Man s-a accidentat, are o întindere ușoară. Păcat că Parma a pierdut în prelungiri. Mihăilă e refăcut și joacă. Sper ca Man să revină cât mai repede”, a spus Ioan Becali, pentru digisport.ro.

Valentin Mihăilă, celălalt român de la Parma, a fost aruncat în luptă în minutul 81, dar n-a reușit să-și pună amprenta asupra jocului. Inter a restabilit egalitatea în minutul 88 și a trimis meciul în prelungiri.

Deian Sorescu s-a înţeles cu FCSB! Anunţul lui Ioan Becali

Deian Sorescu s-a înţeles cu FCSB. Ioan Becali a anunţat că mai lipseşte doar acceptul polonezilor de la Rakow pentru ca mijlocaşul de 25 de ani să ajungă la echipa lui Gigi Becali.

„Steaua îl vrea, s-a pus de acord cu el. Aşteptăm un răspuns de la polonezi, nimic mai mult”, a spus Ioan Becali, pentru Antena Sport.

Jucătorul de 25 de ani doreşte să revină în Liga 1, chiar şi la rivala lui Dinamo, echipă pentru care a evoluat în perioada 2018-2022. Mijlocaşul ofensiv e cotat la 1.5 milioane de euro şi a marcat două goluri pentru Rakow Czestochowa, în cele 19 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și