Închide meniul

Trei schimbări la FCSB după golul 2 al Rapidului! Pe cine a introdus Elias Charalambous în teren

Bogdan Stănescu Publicat: 9 martie 2024, 21:38

Reclamă
Trei schimbări la FCSB după golul 2 al Rapidului! Pe cine a introdus Elias Charalambous în teren

Trei schimbări la FCSB după golul 2 al Rapidului!

Elias Charalambous, la un meci / Profimedia Images

Trei schimbări la FCSB după golul 2 al Rapidului! În minutul 62, a ieşit de pe teren Tavi Popescu şi a intrat Pandele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La doar un minut distanţă, au ieşit Mihai Lixandru şi Alex Băluţă. Au intrat pe teren Luis Phelipe şi David Miculescu.

Trei schimbări la FCSB după golul 2 al Rapidului! Pe cine a introdus Elias Charalambous în teren

Paul Iacob a deschis scorul în minutul 33, cu o lovitură de cap.

În minutul 53 al jocului, Rapid şi-a majorat avantajul, Rrahmani fiind autorul golului 2.

În afară de cele două goluri, Rapid a mai avut ocazii de a marca, dominând evident derby-ul cu FCSB de pe Arena Naţională.

Reclamă

Fiul lui Dan Şucu s-a urcat pe scaun la oficială după golul marcat de Rrahmani. Imagini fabuloase pe Arena Naţională

Fiul lui Dan Şucu s-a urcat pe scaun la oficială după golul marcat de Rrahmani. Imagini fabuloase pe Arena Naţională în loja rapidiştilor.

Rapid a marcat al doilea gol prin Albion Rrahmani, la capătul unui contraatac perfect. Golul marcat de atacantul kosovar a declanşat o bucurie uriaşă în tabăra rapidiştilor. Acesta a fost golul cu numărul 12 marcat de Rrahmani în acest sezon.

Rapid a marcat al doilea gol în derby-ul cu Rapid în startul reprizei a doua. Fiul cel mai al lui Dan Şucu a fost extrem de fericit şi a oferit imaginea serii. S-a urcat pe scaun pentru a sărbători.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Angelescu, la fel ca Gigi Becali

Victor Angelescu a fost surprins la fel ca Gigi Becali în loja Rapidului. Patronul „roş-albaştrilor” a renunţat să mai vină la meciuri, dar în perioada în care mergea, era surprins făcându-şi cruce în lojă sau ţinând în mâini mătănii.

Victor Angelescu a arătat că este şi el foarte credincios, la fel ca patronul FCSB-ului, Gigi Becali. Imaginile cu acţionarul Rapidului făcându-şi cruce cu siguranţă îi vor plăcea mult lui Gigi Becali.

Paul Iacob a deschis scorul în derby-ul Rapid – FCSB, în minutul 33. Fundaşul Rapidului a marcat cu o lovitură de cap.

Dacă va reuşi să învingă, Rapidul se va clasa la 9 puncte în spatele liderului FCSB la finalul sezonului regular. Punctele se vor înjumătăţi, iar dacă scorul rămâne acelaşi, FCSB-ul ar intra în play-off cu 32 de puncte, Rapidul urmând să fie la 4 puncte în spatele echipei lui Becali.

Dan Şucu a cântat alături de fanii giuleşteni! Imagini fabuloase de la derby-ul Rapid – FCSB

Dan Şucu a cântat alături de fanii giuleşteni, înainte de startul meciului Rapid – FCSB. Patronul Rapidului a venit la meci alături de soţia sa, Diana.

În loja Rapidului se mai află Victor Angelescu, acţionarul minoritar al giuleştenilor, şi Vasile Maftei. Şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu urmăreşte derby-ul Rapid – FCSB din loja giuleştenilor.

E o atmosferă de senzaţie la derby-ul de pe Arena Naţională. Circa 50.000 de suporteri au venit să îşi încurajeze favoriţii.

Reclamă

Sunt 8.600 de fani ai FCSB-ului, restul fiind fanii echipei gazdă, Rapid. FCSB, CFR Cluj, Rapid, Universitatea Craiova, Sepsi şi Farul Constanţa sunt echipele care vor evolua în play-off.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și