Închide meniul

Trei schimbări la pauză la FCSB! Coman, trimis în teren în locul lui Băluţă. Djokovic, schimbat cu puştiul Lixandru

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 septembrie 2023, 21:25

Reclamă
Trei schimbări la pauză la FCSB! Coman, trimis în teren în locul lui Băluţă. Djokovic, schimbat cu puştiul Lixandru

Elias Charalambous, trei schimbări la pauză cu Hermannstadt

Elias Charalambous şi Florinel Coman / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

S-au făcut trei schimbări la pauză la FCSB, în partida cu Hermannstadt. Astfel, conducerea tehnică a celor de la FCSB a decis să îi trimită în teren pe Coman, Ovidiu Popescu şi Lixandru la pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o adevărată revoluţie la FCSB, la pauza meciului cu Hermannstadt. Elias Charalambous a făcut numai puţin de 3 schimbări şi l-a trimis în teren pe Coman.

Trei schimbări la pauză la FCSB

Astfel, Florinel Coman a fost trimis în teren în locul lui Alexandru Băluţă. Ovidiu Popescu a intrat şi el în teren în locul „creierului” Adrian Şut. Şi croatul Djokovic a fost scos la pauză şi înlocuit cu Lixandru.

Elias Charalambous, revoluţie în prima echipă de la FCSB

Elias Charalambous a făcut o revoluţie în prima echipă de la FCSB. Aşa cum a promis, antrenorul cipriot a făcut mai multe schimbări în primul 11. Elias Charalambous a făcut numai puţin de 4 schimbări în prima echipă faţă de derby-ul dinetapa trecută, câştigat de FCSB cu 1-0 în faţa celor de la Farul.

Astfel, Damjan Djokovic, Denis Haruţ, Valentin Creţu şi Alexandru Băluţă sunt titulari cu Hermannstadt. Din prima echipă au ieşit Ovidiu Popescu, Alexandru Pantea, Ngezana şi Florinel Coman.

Reclamă
Reclamă

Echipa de la FCSB în partida cu Hermannstadt: Târnovanu – Creţu, Dawa, Haruţ, Radunovic – Djokovic, Şut, Olaru – Băluţă, Compagno, Octavian Popescu

FCSB, program infernal în următoarea perioadă

FCSB are un program infernal în această perioadă. După meciul cu Hermannstadt, la doar 3 zile distanţă, roş-albaştrii vor avea meci tot în campionat cu Sepsi, la Sfântu Gheorghe. Programul infernal din următoarea perioadă se încheie cu meciul pe care FCSB îl va avea de disputat la Oradea, în Cupa României, cu FC Bihor.

Gigi Becali apelează la rotaţia jucătorilor cu acest program infernal

Gigi Becali a dezvăluit că va face rotaţia jucătorilor săi, având în vedere că peste trei zile, FCSB se va duela cu Hermannstadt. Patronul roş-albaştrilor a declarat că va miza într-o repiriză pe un anumit jucător, iar în alta pe un altul, pentru a aduce prospeţime în echipă.

Reclamă

În privinţa lui Octavian Popescu, Becali a declarat că acesta a fost titularizat deoarece nu îşi permite să-l lasă să cadă pe mijlocaşul de 20 de ani.

Să ştiţi un lucru. Noi o să jucăm din 3 în 3 zile. Dacă sunt unii mai deştepţi ca noi, problema lor. Poate ştiu să facă mai bine ca noi. Noi jucăm o repriză unul, o repriză altul. Ca să joace şi unul şi altul. Mai jucăm o repriză cu Compagno, o repriză cu David Miculescu. Că am dat bani pe el (n.r.: pe David Miculescu), trebuie să joace şi ăla.

Tavi joacă? De ce joacă? Vă spun eu, pentru că nu putem să-l lăsăm să cadă. Jucăm din 3 în 3 zile și vreau să avem prospețime.

O să vezi cum o să joace Djokovic titular, o să iasă probabil la pauză. Jucăm din 3 în 3 zile, e o strategie. Poate sunt alţii mai deştepţi, dar eu zic că dacă am 5 schimbări, de ce să nu mă folosesc de prospeţime? Sunt idiot? Bine, nu-i schimb pe toţi odată”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:44

Programul complet al meciurilor din etapa a doua a Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman, în AntenaPLAY

18:32

Wojciech Szczesny l-a sunat pe Robert Lewandowski, înainte să accepte oferta de la Barcelona! Anunţul presei din Spania

18:30

Ciprian Marica a distrus campania de transferuri făcută de Gigi Becali: „Haotică. Se luptă să prindă play-off-ul”

18:14

Derrick Rose s-a retras din baschet! „Mulţumesc, prima mea iubire”

17:55

Andrea Compagno a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Gigi Becali, după plecarea de la FCSB: „Asta am făcut când am plecat!”

17:53

„A fost absolut groaznic” Presa scoţiană l-a făcut praf pe Ianis Hagi! Verdict teribil despre viitorul jucătorului la Rangers

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și