Închide meniul

Tudor Băluţă visează la EURO 2024: „Cel mai important obiectiv al anului!” Ce a declarat despre şansele la play-off ale Farului

Viviana Moraru Publicat: 9 ianuarie 2024, 13:05

Reclamă
Tudor Băluţă visează la EURO 2024: „Cel mai important obiectiv al anului! Ce a declarat despre şansele la play-off ale Farului

Tudor Băluţă visează la EURO 2024

Tudor Băluţă, în timpul unui meci al naţionalei/ Profimedia

Tudor Băluţă visează la o participare, alături de România, la EURO 2024. Mijlocaşul celor de la Farul a dezvăluit că acesta este principalul său obiectiv din acest an. Băluţă a oferit declaraţii şi despre şansele Farului să se califice în play-off, în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tudor Băluţă speră să prindă lotul pentru EURO 2024, după ce a fost convocat de Edi Iordănescu şi pe parcursul preliminariilor.

Tudor Băluţă visează la EURO 2024

Tudor Băluţă e încrezător că va prinde play-off-ul alături de Farul, după ce constănţenii au încheiat anul 2023 pe locul şase, la egalitate cu Sepsi.

De asemenea, mijlocaşul lui Gică Hagi speră să fie în Germania, în vară, alături de lotul României pentru EURO 2024. Băluţă e convins că tricolorii pot face o figură frumoasă la turneul final din acest an.

„E bine din punct de vedere moral că am terminat anul pe loc de play-off. Da, ne pregătim foarte bine acum pentru restul meciurilor până la play-off. Obiectivul este să terminăm în primele 6 echipe și eu sunt încrezător că o să reușim.

Reclamă

Îmi doresc să am evoluții din ce în ce mai bune, să îmi ajut echipa să ne îndeplinim obiectivele. Evident, îmi doresc să fiu și la Euro. Am făcut parte din grupul care a ajutat echipa națională să se califice la Campionatul European.

Pentru mine este cel mai important obiectiv al anului. Sper să și reușesc și e important ca echipa națională să facă o figură bună la turneul final. Le doresc suporterilor un an fericit, plin de realizări, plin de împliniri. Sper să fie alături de noi și să avem un an cu cât mai multe bucurii împreună”, a declarat Tudor Băluţă, conform Farul TV.

Ronaldo Deaconu a semnat cu Farul Constanţa

Ronaldo Deaconu a semnat cu Farul Constanţa! Mijlocaşul de 26 de ani a fost prezentat de campioana din Liga 1, fiind primul transfer realizat de formaţia de la malul mării în această iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

Deaconu, care a evoluat ultima oară la Korona Kielce, în Polonia, a semnat cu Farul Constanţa un contract valabil până în iunie 2026. Hagi i-a dat astfel o lovitură lui Dinamo, club care l-a vrut de asemenea pe Deaconu.

Cu 153 de partide disputate în Liga 1, Ronaldo Deaconu a mai evoluat în România la ASA Tg. Mureş, Concordia Chiajna, Gaz Metan Mediaş şi Sepsi Sf. Gheorghe. De asemenea, el şi-a făcut junioratul la Academia Gheorghe Hagi.

Începând de astăzi, Ronaldo Deaconu este noul jucător al echipei noastre, după ce a semnat un contract valabil până în vara anului 2026.

Născut la 13 mai 1997, Ronaldo Deaconu și-a făcut junioratul la Academia Gheorghe Hagi, iar apoi a evoluat în carieră pentru formațiile Feyenoord Rotterdam (tineret), Twente Enschede (tineret), ASA Tg. Mureș, Concordia Chiajna, HNK Gorica (Croația), Sepsi Sf. Gheorghe, Gaz Metan Mediaș, Shaanxi Chang’an Athletic (China) și Korona Kielce (Polonia).

Bine ai venit, Ronaldo, și mult succes în tricoul alb-albastru!”, este mesajul transmis de campioana României pe site-ul oficial.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și