Închide meniul

Tudorel Stoica, uluit de decizia ÎCCJ în „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua: „Nu înțeleg de ce justiția o lungește atât, n-au altceva de făcut?!”

Cosmin Olteanu Publicat: 28 martie 2023, 18:40

Tudorel Stoica, uluit de decizia ÎCCJ în războiul” dintre FCSB și CSA Steaua: Nu înțeleg de ce justiția o lungește atât, n-au altceva de făcut?!”

Tudorel Stoica / Hepta

Tudorel Stoica este uluit de decizia ÎCCJ în „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua! ÎCCJ a hotărât ca procesul dintre cele două cluburi din Capitală să se rejudece la Curtea de Apel București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În anul 2021, Curtea de Apel a decis că palmaresul Stelei din perioada 1947 – 1998 aparține Clubului Sportiv al Armatei Steaua, în timp ce Asociația non-profit AFC Steaua deține palmaresul din perioada 1998-2003. Însă, astăzi, ÎCCJ a decis ca procesul să se rejudece.

Tudorel Stoica, uluit de decizia ÎCCJ în „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua

Fostul fotbalist al Stelei nu este de acord cu deciza luată de ÎCCJ. În opinia sa, ÎCCJ ar fi trebuit să confirme decizia inițială dată de Curtea de Apel.

Reclamă

„Eu nu mai înțeleg nimic! De ce să se rejudece, dacă așa a fost?! Steaua avea palmaresul ei, FCSB un altul, de când s-au înființat.

Nu am pretenția că mă pricep la chestii d-astea juridice, dar trebuiau să confirme Curtea de Apel. Eu am fost printre membrii fondatori la acea echipă, cu Viorel Păunescu.

Reclamă

Gigi Becali nu putea să ia și nu a luat Steaua, a făcut o altă echipă. Pe noi nu ne-a întrebat nimeni atunci. Nu înțeleg de ce justiția o lungește atât, n-au altceva de făcut?!”, a declarat Tudorel Stoica, pentru gsp.ro.

„48951/3/2017 – Decizia nr. 513 Admite recursul declarat de pârâta Fotbal Club FCSB S.A. (n.r. fostă Fotbal Club Steaua Bucureşti S.A.) împotriva încheierii din 10 mai 2021 şi a deciziei nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie.

Admite recursul declarat de intervenienta Asociaţia Salvaţi Steaua împotriva deciziei civile nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie. Casează încheierea şi decizia recurate şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe de apel. Definitivă.
Recurent ASOCIAŢIA SALVAŢI STEAUA
Recurent SC FOTBAL CLUB FCSB SA (FOSTĂ FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI SA)”, se arată în decizia oficială ÎCCJ.

Reclamă

Virgil Boglea: „Instanţa de Apel va trebui să facă o judecată dreaptă!”

„S-a admis în totalitate recursul Asociaţiei Salvaţi Steaua şi al clubului din Liga 1, asta este foarte important. S-a admis întru totul, nu doar parţial. Instanţa de Apel va trebui să facă o judecată dreaptă, în primul rând a noţiunii de palmares.

Curtea de Apel Bucureşti, în soluţia pe care a dat-o şi din perspectiva soluţiei de azi nu este una dreaptă, din toate punctele de vedere, nu a făcut o judecată corect asupra acestei noţiuni de palmares, mai ales în context sportiv, fotbalistic de înaltă performanţă.

Este o victorie foarte importantă pentru Asociaţia Salvaţi Steaua şi pentru FCSB. Dar pentru Asociaţie cu atât mai mult pentru că ăsta a fost scopul pentru care ne-am constituit. Noi ne-am constituit exact pentru procesul cu palmaresul.

Iată că am adus pe masa onoratelor instanţe documente, fapte, împrejurări care atestă că ceea ce spunem noi de atâta timp are un sâmbure de adevăr şi este demn de admis de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, ca cel mai important for decizional din România.

Nu mai există nici decizia de la Apel în care palmaresul a fost împărţit şi nici cea de la fond, care a dat palmaresul până în 2003, care era o aberaţie. Palmaresul a fost la FCSB şi este în continuare la FCSB, până la o soluţie definitivă”, a spus Virgil Boglea, preşedintele Asociaţiei Salvaţi Steaua şi avocatul care reprezintă interesele FCSB-ului în acest proces, pentru fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:
Pe același subiect
Răspunsul dat de oficialii de la U Cluj, după ce Gigi Becali a declarat că-l vrea pe Mamadou Thiam
Liga 1 • 20:56
Răspunsul dat de oficialii de la U Cluj, după ce Gigi Becali a declarat că-l vrea pe Mamadou Thiam
Fundaşul dat afară de Gigi Becali de la FCSB în această vară a semnat cu o rivală din Liga 1
Liga 1 • 14:18
Fundaşul dat afară de Gigi Becali de la FCSB în această vară a semnat cu o rivală din Liga 1
Gigi Becali a anunţat că Andrea Compagno rămâne şla FCSB
Liga 1 • 10:23
Gigi Becali a anunţat că Andrea Compagno rămâne la FCSB: „A fost o negociere, dar nu au dat cât trebuie”
Gigi Becali s-a enervat la negocierile cu Arnold Garita
Liga 1 • 9 iun., 23:19
Gigi Becali s-a enervat la negocierile cu Arnold Garita: „A făcut figuri! La revedere!” Noul atacant pe care îl vrea la FCSB
Gigi Becali vrea să-l transfere pe Denis Alibec de la Farul
Liga 1 • 9 iun., 22:26
Gigi Becali visează să-l transfere pe Denis Alibec de la Farul: „Nu mai e acelaşi! E o versiune nouă!”
Ultimele știri
11
iun.
0:03
Pep Guardiola „a rupt blestemul” şi a câştigat UEFA Champions League cu Manchester City! „Triplă” perfectă pentru „cetăţeni”
23:51 Manchester City – Inter | Rodri a deschis scorul în finala Ligii Campionilor. Spaniolul a înscris în minutul 68 23:49 Pep Guardiola a trăit la intensitate maximă finala UEFA Champions League! A fost surprins în genunchi la Manchester City – Inter 23:45 Manchester City a câştigat UEFA Champions League! Golul lui Rodri a decis finala cu Inter, de la Istanbul! 23:05 Răzvan Burleanu, prezent la finala UEFA Champions League! Cu cine împarte loja preşedintele FRF, la Manchester City – Inter 22:57 Manchester City – Inter | Kevin De Bruyne, urmărit de ghinion. Belgianul s-a accidentat din nou într-o finală de Liga Campionilor 22:22 FotoSpectacol total la finala UEFA Champions League! Fanii lui Inter şi ai lui Manchester City fac o atmosferă de vis 22:14 VIDEOManchester City – Inter | Atmosferă superbă la Milano. Peste 50.000 de fani ai „nerazzurilor” urmăresc finala de pe San Siro 21:45 FotoIvana Knoll, apariţie de senzaţie la finala UEFA Champions League! A atras toate privirile înainte de Manchester City – Inter 21:22 Manchester City – Inter | Sergio Aguero a pus la pariuri înaintea finalei Ligii Campionilor. Pe ce a mizat argentinianul
EMISIUNI
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Eduard Novak, la AS.ro LIVE