Închide meniul

Tudorel Stoica, uluit de decizia ÎCCJ în „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua: „Nu înțeleg de ce justiția o lungește atât, n-au altceva de făcut?!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 28 martie 2023, 18:40

Tudorel Stoica, uluit de decizia ÎCCJ în războiul” dintre FCSB și CSA Steaua: Nu înțeleg de ce justiția o lungește atât, n-au altceva de făcut?!”

Tudorel Stoica, reacţie vehementă după lovitura primită de Gigi Becali în procesul pentru palmares cu CSA Steaua

Tudorel Stoica / Hepta

Tudorel Stoica este uluit de decizia ÎCCJ în „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua! ÎCCJ a hotărât ca procesul dintre cele două cluburi din Capitală să se rejudece la Curtea de Apel București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În anul 2021, Curtea de Apel a decis că palmaresul Stelei din perioada 1947 – 1998 aparține Clubului Sportiv al Armatei Steaua, în timp ce Asociația non-profit AFC Steaua deține palmaresul din perioada 1998-2003. Însă, astăzi, ÎCCJ a decis ca procesul să se rejudece.

Tudorel Stoica, uluit de decizia ÎCCJ în „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua

Fostul fotbalist al Stelei nu este de acord cu deciza luată de ÎCCJ. În opinia sa, ÎCCJ ar fi trebuit să confirme decizia inițială dată de Curtea de Apel.

„Eu nu mai înțeleg nimic! De ce să se rejudece, dacă așa a fost?! Steaua avea palmaresul ei, FCSB un altul, de când s-au înființat.

Nu am pretenția că mă pricep la chestii d-astea juridice, dar trebuiau să confirme Curtea de Apel. Eu am fost printre membrii fondatori la acea echipă, cu Viorel Păunescu.

Reclamă

Gigi Becali nu putea să ia și nu a luat Steaua, a făcut o altă echipă. Pe noi nu ne-a întrebat nimeni atunci. Nu înțeleg de ce justiția o lungește atât, n-au altceva de făcut?!”, a declarat Tudorel Stoica, pentru gsp.ro.

„48951/3/2017 – Decizia nr. 513 Admite recursul declarat de pârâta Fotbal Club FCSB S.A. (n.r. fostă Fotbal Club Steaua Bucureşti S.A.) împotriva încheierii din 10 mai 2021 şi a deciziei nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie.

Admite recursul declarat de intervenienta Asociaţia Salvaţi Steaua împotriva deciziei civile nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie. Casează încheierea şi decizia recurate şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe de apel. Definitivă.
Recurent ASOCIAŢIA SALVAŢI STEAUA
Recurent SC FOTBAL CLUB FCSB SA (FOSTĂ FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI SA)”, se arată în decizia oficială ÎCCJ.

Reclamă 4 / 0/3

Virgil Boglea: „Instanţa de Apel va trebui să facă o judecată dreaptă!”

„S-a admis în totalitate recursul Asociaţiei Salvaţi Steaua şi al clubului din Liga 1, asta este foarte important. S-a admis întru totul, nu doar parţial. Instanţa de Apel va trebui să facă o judecată dreaptă, în primul rând a noţiunii de palmares.

Curtea de Apel Bucureşti, în soluţia pe care a dat-o şi din perspectiva soluţiei de azi nu este una dreaptă, din toate punctele de vedere, nu a făcut o judecată corect asupra acestei noţiuni de palmares, mai ales în context sportiv, fotbalistic de înaltă performanţă.

Este o victorie foarte importantă pentru Asociaţia Salvaţi Steaua şi pentru FCSB. Dar pentru Asociaţie cu atât mai mult pentru că ăsta a fost scopul pentru care ne-am constituit. Noi ne-am constituit exact pentru procesul cu palmaresul.

Iată că am adus pe masa onoratelor instanţe documente, fapte, împrejurări care atestă că ceea ce spunem noi de atâta timp are un sâmbure de adevăr şi este demn de admis de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, ca cel mai important for decizional din România.

Nu mai există nici decizia de la Apel în care palmaresul a fost împărţit şi nici cea de la fond, care a dat palmaresul până în 2003, care era o aberaţie. Palmaresul a fost la FCSB şi este în continuare la FCSB, până la o soluţie definitivă”, a spus Virgil Boglea, preşedintele Asociaţiei Salvaţi Steaua şi avocatul care reprezintă interesele FCSB-ului în acest proces, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și