Închide meniul

Turcii, nou anunţ despre transferul lui Andrea Compagno! Ce se întâmplă cu atacantul de la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 29 ianuarie 2024, 18:03

Reclamă
Turcii, nou anunţ despre transferul lui Andrea Compagno! Ce se întâmplă cu atacantul de la FCSB

Turcii, nou anunţ despre transferul lui Andrea Compagno

Andrea Compagno, în timpul unui meci la FCSB/ Hepta

Turcii au făcut un nou anunţ despre transferul lui Andrea Compagno. În presa din Turcia s-a menţionat despre interesul lui Konyaspor pentru atacantul de la FCSB, însă oficialii formaţiei din Superlig nu au făcut o ofertă oficială pentru vârful roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno nu a fost în lotul FCSB-ului, pentru meciul cu Universitatea Craiova. Gigi Becali a dezvăluit că a primit trei oferte pe numele atacantului, astfel că acesta urmează să plece de la formaţia roş-albastră.

Turcii, nou anunţ despre transferul lui Andrea Compagno

Turcii îl contrazic astfel pe Gigi Becali. Oficialii de la Konyaspor nu au înaintat încă nicio ofertă pentru transferul atacantului italian.

Aceştia au transmis însă că oficialii de la Konyaspor sunt în continuare în căutarea unui atacant, deoarece se confruntă cu probleme în compartimentul ofensiv.

„Fahrudin Omerovic a declarat că sunt deficiențe la capitolul fundașilor centrali și al atacanților. A transmis că problemele din aceste compartimente sunt critice și a mărturisit că este foarte dificil să transfere imediat jucători.

Reclamă

Pe de altă parte, nu a fost făcut niciun pas concret pentru transferul atacantului italian Andrea Compagno și am aflat că nu s-au făcut progrese nici în negocierile cu Trabzonsport pentru Umut Bozok”, au transmis turcii de la yenihaberden.com.

Gigi Becali a declarat că e gata să accepte una dintre cele trei oferte primite pentru Andrea Compagno. Patronul de la FCSB a dezvăluit că îl va lăsa pe atacantul italian să îşi aleagă următoarea destinaţie.

„Am avut vreo trei oferte, una de 300.000 de euro, una de 150.000, una de 200.000. Să plece unde o vrea! Le-am acceptat pe toate trei. El alege! El, dacă n-a vrut să meargă cu echipa, îți dai seama că vrea să plece”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Aktobe, interesată de Andrea Compagno

Ofertă oficială pentru Andrea Compagno venit din Kazahstan. Aktobe este echipa care a făcut o ofertă oficială pentru Andrea Compagno, atacant de care Gigi Becali vrea să scape în această perioadă.

Conform gsp.ro, cei de la Aktobe au trimis o ofertă de 250.000 de euro, dar şi bonuri de până la 20 la sută dintr-un viitor transfer. Oferta este superioară celei pe care turcii de la Konyaspor vor să o facă pentru atacantul italian: de 150.000 de euro. Aktobe îi mai oferă lui Compagno şi un salariu anul de 400.00o de euro. Rămâne de văzut şi ce va alege atacantul italian.

„Este adevărat ca am fost contactat de unul dintre cluburile importante din Kazahstan, să-i asist in negocierile cu FCSB. A fost trimisă o oferta oficială pe adresa clubului, fiind net superioară față de celelalte oferte primite de FCSB pentru Compagno.

Urmează ca agentul jucătorului și clubul kazah să negocieze. Din ce înțeleg, Compagno își dorește momentan să mai aștepte și să analizeze și celelalte oferte pe care le mai are”, a spus avocatul şi agentul de jucători, Cristian Cernodolea.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian Vezi toate știrile
Citește și